![]() |
העיצוב חמוד מאוד והפלאש בנזונה פצצתי....
|
1 - תלמד עברית-אין כזה דבר מי X יש מX....
2 - אם TM תופסים אותך יש לך מושג מה יקרה לך????? תערוך את ההודעות שלך ומהר ותחליף חתימה!!!! |
אני לא מאמין עליכם..
עזבו רגע את הקטע שהוא גנב\קנה את זה.... אתם רשמתם שזה לא מספיק טוב למכירה.. מה קרה פתאום רואים זה TM אז זה כן למכירה... זה מעיד פה על אי רצינות של כמה אנשים... שדווקא תפסתי מהם... המשך יום נעים.. על ההתחלה ראיתי שזה עיצוב פיצוץ.. :/ |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אומר שפתאום כל הראיה שלך לגבי העיצוב השתנתה.. אולי אתה באמת לא אוהב אותו אבל עדין אתה חושב שהוא הרבה יותר טוב ממה שחשבת לפני (לפני שידעת שהוא של TM). תקן אותי אם אני טועה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שלום חבר שלי קנה את העיצוב והביא לי אותו כי הוא כיבל עוד אחד יותר יפה היה לי את העיצוב בחברה בחו"ל ועכשיו אין לי מה לעשות יש לי רישיון עם כול קבצי PSD ופלאש
ותירעו שכתוב אפילו שקנו אותו כבר ואתם יכולים ליבדוק אני יוריד את העיצוב ותינעלו את הנושא |
שלום חבר שלי קנה את העיצוב והביא לי אותו כי הוא כיבל עוד אחד יותר יפה היה לי את העיצוב בחברה בחו"ל ועכשיו אין לי מה לעשות יש לי רישיון עם כול קבצי PSD ופלאש שלי עם תירעות את הפלאש שמע תירעות שזה משהו שונה לגמרי
ותירעו שכתוב אפילו שקנו אותו כבר ואתם יכולים ליבדוק אני יוריד את העיצוב ותינעלו את הנושא |
זה עיצוב של TM או שהוא רכש אותו בעבר או שהוא גנב!
המחשבים משם זה ברור וכנ"ל גם לפלאש. איפלו הבנאר שלו משם עוד משהו אני חושב שאני יודע איך הוא עשה את זה פשוט מאוד עם תוכנה swfdemmplisher ש"פורצת" את הפלאש ועוכת אותו נכ"ל גם לפוטו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ