![]() |
ציטוט:
אין לי בעיה לשחק אותה גי' מחשבים מוגזם הקטע הוא הפרופיל שלי ואח שלי |
ציטוט:
התנהגות בראיון זה - להביע את עצמך כמו שצריך , להסתכל בעיניים למאבחנת , לא להשפיל ראש , להפגין ביטחון עצמי וזהו.. המאבחנת קובעת לפי הדברים האלה בשביל הקב"א.. לא איכפת לה אם אתה אוהב מחשבים או לא.. היא לא רושמת בהערות - אמממ נראה לי הוא יהיה טוב בשביל מחשבים כי הוא פריק מחשבים כזה.. מה שכן , אתה יכול לומר שאתה מעוניין ללכת ליחידות האלה והאלה.. ומעדיף שלא קרבי.. בקשר לפרופיל.. ברור שבגלל שיש לך 97 יש להם פחות מה להציע.. ואם היה לך פרופיל לא קרבי היו יותר סיכויים שתגיע ליחידות שרצית .. אבל אם תהיה לך קב"א גבוהה מאוד.. 55-56? ישלחו לך בכל מקרה זימונים ליחידות מודעיניות ומחשבים.. ואם תעבור את המיונים אז תגיע לאן שרצית להגיע.. בלי קשר לפרופיל.. וגם תמיד אפשר לבקש זימונים.. |
קבא גבוהה + פרופיל נמוך = שירות טוב
זאת הנוסחה |
ציטוט:
גג אני יגיע ל72-82 |
ציטוט:
אני מכיר אנשים שהורידו על ימין והשמאל... הזעה בידיים , בעיות בברכיים , קושי נשימה... לא זוכר מה עוד הם תרצו.. אנשים מורידים ממש בקלות ל64.. ולגביי מי שכתב על "הנוסחא"... שירות טוב זה ג'וב בשבילך? כי בשבילי זה לא.. עם קב"א גבוהה ופרופיל גבוה..אפשר להגיע למקומות הכי יוקרתיים ומעניינים בצה"ל כמו טיס חובלים צוללות 669 ועוד יחידות נבחרות מסווגות ולא מסווגות.. לא יודע מה המשיכה שלכם לשבת 3 שנים ליד המחשב.. בסוף יכול להיות שתוריד פרופיל ותהיה לך קב"א לא גבוהה.. מה לעשות קורה אף אחד לא מבטיח קב"א גבוהה... ותמצא את עצמך נהג או תומך לחימה בפרופיל 64.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ