הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   דקה 60 בית''ר מושפלת 4-0 ע''י הפולנים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66031)

SpiKerG 07-08-08 05:58

חחח נו ? מי אמר שבית"ר היא ברמה של אמצע הטבלה בספרד? ....

חחחחחחחחחחחח
קרקוב הפולנים האלו אכלו אותם בלי סוכר!!!!! מלח!!!! ופלפל!!!!

וואי וואי איזה פדחנים :/....

מה חשבתם אוהדי בית"ר שבאמת תגיעו לברצלונה? לא נראה לי...
קרקוב זו קבוצה אלפות פולין! והרמה בפולי בכדורגל פייייייייייייייייי 100000000000 יותר טובה מפה בארץ ובטח שהם יותר טובים מבית"ר..

עכשיו אין תירוצים לספר , אל תגידו שהיה מטוס שאיחר , שלא היו אוהדים , והמשחק הזה אם היה בטדי הייתם מנצחים..
ממש לא.

פרלין|בר מתוקים 07-08-08 06:45

חחחחח משחק פשוט גרוע של ביתר, ממש השפלה הם עברו.
לא רציתי להגיב לשטויות שכתבו באשכול הקודם על זה שביתר היא ברמה של אמצע טבלת ספרד. הם לא ברמה ולא בכושר של הליגה השנייה של ספרד לטעמי.
ועוד לחשוב שחלק מפה חשבו שהיא תעבור את ברצלונה |Lol|

ariel20059 07-08-08 06:59

מי שחש בפה שיהא תעבור את ברצולנה חי בסרט כזה רעעע קבוצה בינונית פולנית שכולם אומרים שהם בערך באותה רמה שלנו מביסה אותנו 5-0 אז מה נשאר?

RAS 07-08-08 07:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ILDigital (פרסם 657404)
והיום מה נשאר לכם? להתענג על סיפורי גבורה שלכם.

לכל המגיבים האנטי, נכון היום הראנו תצוגת שפל, שיחקנו כמו הקבוצות שאתם אוהדים, ללא חיבור וללא אופי, אבל בדבר אחד לא ינצחו אותנו, לא ניתן לכם לרקוד לנו על הדם, יא קנאים.

להזכיר לכם איפה הקבוצות שלכם ואיפה בית"ר, השפלנו אתכם בליגה שנתיים רצוף, מה שנשאר לכם כמו אוהדי חיפה זה להתענג על העבר שלכם, אתם לא שווים כלום, בנתיים שאנחנו שיחקנו באירופה השנה אתם נאבקתם בקרבות תחתית או במקרה הטוב התכוננתם לאינטרטוטו.

אין לי מה להגיד עוד, בית"ר ביישה את עצמה, לא אתכם ולא את ישראל.

שיחקתם באירופה? מי ישמע איזו אירופה, נפלתם על ההתחלה. מצטער אבל זה לא נקרא "שיחקנו באירופה" גם שנה שעברה, אותו דבר.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ILDigital (פרסם 657405)
אם היית כל כך מבין בכדורגל היית בטח מבחין במכונה הזו שנקראת- אבארו. שחקן ששיחק את רוב הקריירה שלו בדרום אמריקה, מנטאליות שונה לגמריי ממה שיש בליגת העלק שלנו, ועדין הוא מצליח להתבלט, מילת המפתח עם חלוצים ובלמים היא- סבלנות, שיהיה תיאום בינו לבין ההתקפה תיראה את המפלצת שמכונה "אל לוקו"

לגביי יצחקי, עכשיו אני רואה באמת שההבנה שלך בכדורגל נושקת ל-0
יצחקי הוא הקיצוני הימני הכי טוב כיום בישראל, ולא בוזגלו שעדיין לא קרע זוג נעליים.

תגיד לי.. בשביל מה בית"ר הביאו את אבראו? כדי שיהיה איתם באירופה!! לא בשביל הליגה!! היה לבית"ר כמה? חודש ימים לחבר בין הקבוצה? היו צריכים לעשות את זה.. כי אחרי הכל אבראו חד משמעית בא בשביל אירופה.

בנוגע ליצחקי, ראינו אותו היום איך הוא החטיא מול שער ריק 2 מטר, כנ"ל הוא - הביאו אותו בשביל אירופה.

לפי דעתי בית"ר היו צריכים להביא חלוצים כבר בינואר לליגת האלופות כדי שיתחברו, ראינו אתמול את אבראו לא עשה כלום. פרננדז היה אולי הכי בולט אם אפשר לאמר.

Inet 07-08-08 09:19

היה שחיטה :)
חחח

yNaxon 07-08-08 09:30

יש לי רק משהו אחד להגיד..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
התקשורת בקושי נתנה אפשרות שבית"ר לא תעלה וזה התפוצץ להם בפרצוף..
קאלה המלך!

ILDigital 07-08-08 10:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YsTyle (פרסם 657439)
יש לי רק משהו אחד להגיד..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
התקשורת בקושי נתנה אפשרות שבית"ר לא תעלה וזה התפוצץ להם בפרצוף..
קאלה המלך!

תסלח לי אבל את מי אתה אוהד?
תתבייש לך, זה מה שיש לי להגיד.

החופש הגדול עשה פה רע לרוב הילדודס..

ILDigital 07-08-08 10:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי RAS (פרסם 657428)
שיחקתם באירופה? מי ישמע איזו אירופה, נפלתם על ההתחלה. מצטער אבל זה לא נקרא "שיחקנו באירופה" גם שנה שעברה, אותו דבר.

תגיד לי.. בשביל מה בית"ר הביאו את אבראו? כדי שיהיה איתם באירופה!! לא בשביל הליגה!! היה לבית"ר כמה? חודש ימים לחבר בין הקבוצה? היו צריכים לעשות את זה.. כי אחרי הכל אבראו חד משמעית בא בשביל אירופה.

בנוגע ליצחקי, ראינו אותו היום איך הוא החטיא מול שער ריק 2 מטר, כנ"ל הוא - הביאו אותו בשביל אירופה.

לפי דעתי בית"ר היו צריכים להביא חלוצים כבר בינואר לליגת האלופות כדי שיתחברו, ראינו אתמול את אבראו לא עשה כלום. פרננדז היה אולי הכי בולט אם אפשר לאמר.

אם היית מבין קצת יותר בכדורגל היית רואה מה שהרבה אנשים ראו, אבארו שחקן מדהים, מספר 9 קלאסי שמשחק עם הגב לשער ולא שחקן שמייצר לעצמו מצבים, מה שנקרא חלוץ רחבה קלאסי.
לא אשמתו שהקישור של בית"ר היה בסוג של הלם קרב ולא סיפק לו כדורים.. הוא לא אמור לעשות הכול לבד.
יצחקי? יש לי דבר אחד להגיד לך- חחח
יצחקי השחקן הישראלי הכי טוב היום נקודה!
גם הנרי וגם אטו החטיאו מול שער ריק, זה לא הופך שחקן לחלש.
בקיצור אני ממליץ לך להבין לפני שאתה מגיב.

dvirhazout 07-08-08 11:08

חבל...
בית"ר פשוט לא הגיעו למשחק אתמול :\

Light 07-08-08 12:19

איזה יום שמח לי היום
5 חתיכות בראשששששששששששששש

הוא הא מה קרה
בארסה לא באההה :)

ולתגובה הרצינית
הקבוצה הנאלחת ביתר ב.(בושה) יאיר ירושלים שיחקה משחק מחפיר בחוסר אחריות.
או בקיצור:עונה כזאת והפועל אלופה!! :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:45.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ