![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוקייי אתה מוזמן ליצור קשר פלאפון יינתן באופן פרטי
עבודות... אתה יכול למצוא בחתימה בעיקר את רובם יש אשכול... או ב www.magic-host.net \ www.oxserv.co.il \ www.expert-serv.biz שירותים נוספים עיצוב אתרים שים לב שרשום בזכויות נירוס למה בחלק מהאתרים לא כולם שלי. אמממ יעלה לך פחות מ 400 אפילו קצת פחות מחצי בגלל שאני צריך כסף דחוף מסיבה כלשהי. משתלם לך, המחיר לא בגלל האכות שלא תחשוב אחרת שבוע טוב, ניר כמה אתרים שעיצבתי שאני זוכר: www.magic-host.net www.mag-il.net www.1ndex.co.il - לוגו בלבד ואמממ לא עולים לי עוד אתרים בראש =] ואתה מוזמן לעיין באשכול המלצות עליי שבחתימה. |
יש לך 400 שקל ואתה בא להוסטס?
כולם פה ילדים מעתיקנים.... תחסוך קצת ותלך לחברה האמיתיים. |
מומלץ בחום אני מדבר איתו הרבה אחלה בן אדם עוד יותר אחלה העיצובים שלו מומלץ!!
|
חחחח k.machine
אני ממש לא אוהב תאופי שלך.. אתה מתנשא ואתה פטתי לפעמים אל תכליל. יש פה אנשים יצירתיים ולא רק מעתיקנים. וזה לא ממש יחסוך לו כסף. תודה oxserv :P |
ציטוט:
|
ממליץ בחום על Niros אני אישית עובד איתו כשותף איתי בחברה בעיסוק עיצוב אתרים, וממש ממש ממליץ עליו בחום, לך על זה אחי.
|
ציטוט:
אף פעם לא התנשאתי (=אף פעם לא אמרתי שאני הכי טוב כאן) --מאז שאופיר, טומי, עינב, עזבו- נגמר הסיפור. הם היו המקור לכל העיצובים. כל הילדים פה חוגגים על הסגנונות והמוטיבים העיקריים לכל עיצוב. אז כשאני אומר שכולם פה מעתיקנים אני מתכוון לזה! (לא בגישה מתנשאת) נ.ב. הם עזבו כי הם קיבלו שכל! אחרי כל עיצוב שלהם צצו 20 עיצובים של ילדים מעתיקנים. |
תחסוך קצת ותלך לרפי((= חח זה הטופ שבטופ לא מצחיק=\
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ