![]() |
ציטוט:
תן מבט ברשימת החברות הגדולות בעולם. |
כאן מגיעה השאלה הבלתי נמנעת,
כמה חברות גדולות יש בעולם? 50? כמה אנשים יש בעולם? הרבה יותר מ-50[מיליארד], מדובר בחברה כזאת, שעל כל אחת שמצליחה, נופלות 10,000, "חברת" הוסטינג, יכולה להיות דבר מצליח מאוד, עיקר העבודה היא בתחילת הדרך בה אתה עוסק במיתוג העסק כעסק[ולא כבסטה], וזה ע"י ראייה לטווח ארוך תו"כ שילוב של שירותים נוספים המשתלשלים לכיסך. והכוונה כאן היא לא לקנות רייסליר ב-50 שקל ולמכור חבילת איחסון ב-SMS ב-5 שקל לאדם. |
כן כל התגובות שלכם יפות מאוד על ככה שאפשרי להרוויח הרבה רק אם מתאמצים אבל אני רואה כאן ילדים בני 15 שפותחים חברת אחסון. איך הם עושים את זה? כנראה שזה לא כזה סיפור...
|
ציטוט:
אתה היית רציני בתגובה ? 50 מיליארד בני אדם?! יש 6 מיליארד אנשים סה"כ בכל העולם! לא 50 :) קצת קצת הגזמת. :D |
ציטוט:
אולי נגדיר את זה אחרת, מה גורם לך לחשוב שעשרות השעות בשבוע שהם משקיעים בעסק שווים את העשרות שקלים (ובמקרה הטוב, מאות) שהם מרווחים? |
אתם דיי סוטים מהנושא, הוא רצה לשאול כמה שאלות ואתם מדברים על רווחי חברה..
כל חברה שיש לה יותר הכנסות מהוצאות, אוטומטית היא חברה שמכניסה כסף, הריי היא מצליחה לכסות את העלויות שלה [חודשי, רבעון, שנתי] החברה היחידה שאני יכול להעריך שיש לה באמת רווחים, זאת החברה של אלון [shev.com] ובעל האתר הזה. |
ציטוט:
|
יש להם רווחים, גדולים לא נראה לי..
החברות היחידות שיש להם רווחים שאפשר להגיד עולים על התקן של חברות פטורות ממס וכו', מחזור שנתי של 67555 ש'ח בשנה. בערך 6אלף בחודש. להם אני יכול להגיד בוודאות שיש להם רווחים [חברות אלו יחזיקו ארון שרתים בחוות שרתים כלשהי] אבל כמו שאמרתי בהתחלה, לפתוח חברה זה לא 1 2 3 ויש לך חברה.. אתה צריך גם להיות בנאדם קודם לכן, לדעת איך לדבר אם אנשים, כושר שיכנוע טוב, לחשוב מה אתה יכול לתת שלאחרים אין, איך אתה יכול להתחרות בהם.. אני מכיר מצבים של חברות שהתחילו משהו שלאחרים כבר היה.. [נכנסו לקטגוריה שלהם] והחברות הגדולות קמו ואכלו אותם.. ב2 מילים. עבודה - קשה בתודה, אור. |
וחברות גדולות כמו LiveDNS ודומיהם, עושות הרבה הרבה?
|
אני לא רואה את אף אחד מהעסקים פה עובר את הרווחים של חנות קמעונית ממוצעת. משמע אפשר לחיות על זה, אבל לא בהרבה יותר מרשים מעבודה סדירה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ