הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   יום הולדת עשר לגוגל! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=67750)

Illusion 28-09-08 23:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 669794)
סליחה, אתה אומר שמיקרוסופט מרוויחה את הכסף שלה לא יפה?
היא מוכרת מוצרים!!! זה רווח בדיוק כמו פרסום.
ואפל הוציאה מערכת הפעלה גם פעם, והוא לא התקרב לווינדוס 95, ולמה זה? במיוחד מכיוון שלא היה במערכת של אפל מולטי תאסק(הפעלת מספר תוכנות בו זמנית) וכו'.
תאמין לי, יום אחד גוגל תפסיק לתת שירותים חינמיים - ואגב בקשר לאנדרואיד, זאת מערכת הפעלה פתוחה - אבל הפלאפון עולה כסף (תחשוב על זה כמו במחשב, כמו מערכת הפעלה, אתהקונה אותה ואז אתה יכול לבנות תוכנות, להוריד אפליקציות וכו').
אין הרבה כמו מסנג'ר, בגלל זה היא אחת מן התוכנות המסרים המצליחות.
וכמו XBOX? אתה רציני?, תן לי עוד שלושה מוצרים דומים מוכרים חוץ מPS3..? נו?.
בשורה התחתונה, מיקרוסופט שינתה את השוק הזה לטובה.

חחחחחחחחחחחחחחח אתה מצחיק... אפל לא התקרבו לווינדוס 95? אפל המציאה את הממשק הגראפי - תגיד תודה שעכשיו אתה יושב על אינטרנט איכספלורר וכותב הודעה ולא עושה את זה דרך כל מיני פקודות בדוס
המערכת הראשונה של אפל יצא בשנות השמונים - עד שנת 95 מיקרוסופט לא התקרבה אפילו לרמה של המערכת הפעלה של אפל.
אגב, אם לא היה ווינדוס אז היו מפתחים משחקים למקינטוש או ללינוקס. כיום לווינדוס יש את הנתח שוק הגדול ביותר (= יותר כסף במובנים פשוטים) אז רוב קהל התוכנות והמשחקים פונה לווינדוס (לא שחסרות תוכנות ומשחקים ואמולטורים למיניהם למערכות הפעלה אחרות אבל נגיד)
ולאפל עדיין יש מערכת הפעלה - זה לא בעבר.

אה כן.. ומזל טוב לגוגל |Rolleyes|

Matan Levy 29-09-08 10:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Illusion (פרסם 669984)
חחחחחחחחחחחחחחח אתה מצחיק... אפל לא התקרבו לווינדוס 95? אפל המציאה את הממשק הגראפי - תגיד תודה שעכשיו אתה יושב על אינטרנט איכספלורר וכותב הודעה ולא עושה את זה דרך כל מיני פקודות בדוס
המערכת הראשונה של אפל יצא בשנות השמונים - עד שנת 95 מיקרוסופט לא התקרבה אפילו לרמה של המערכת הפעלה של אפל.
אגב, אם לא היה ווינדוס אז היו מפתחים משחקים למקינטוש או ללינוקס. כיום לווינדוס יש את הנתח שוק הגדול ביותר (= יותר כסף במובנים פשוטים) אז רוב קהל התוכנות והמשחקים פונה לווינדוס (לא שחסרות תוכנות ומשחקים ואמולטורים למיניהם למערכות הפעלה אחרות אבל נגיד)
ולאפל עדיין יש מערכת הפעלה - זה לא בעבר.

אה כן.. ומזל טוב לגוגל |Rolleyes|

אם אפל לא היו ממצאים אז מייקרוסופט..

ואין לך על מה להתווכח, עובדות מדברות בשטח, אנשים העדיפו, מעדיפים ויעדיפו ווינדוס.
"איכספלורר".. אתה ממש חי בסרט ביחד עם כל המתחכמים

ani 29-09-08 11:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Matan Levy (פרסם 670027)
אם אפל לא היו ממצאים אז מייקרוסופט..

ואין לך על מה להתווכח, עובדות מדברות בשטח, אנשים העדיפו, מעדיפים ויעדיפו ווינדוס.
"איכספלורר".. אתה ממש חי בסרט ביחד עם כל המתחכמים

אנשים מעדיפים ווינדואס מסיבה אחת, כמו שאמרתי, מיקרוסופט היא לא באמת מונופל, אבל היא מתנהגת כמו מונופול.
מייקרוסופט קונה ועושה שיתופי פעולה עם כל החברות שמייצרות תוכנות בשביל שייצרו את התוכנה לווינדוס, בגלל הדבר הזה, היום כמעט כל התוכנות עובדות אך ורק על ווינדוס=> רוב המשתמשים עובדים עם ווינדוס, אני יכול להגיד לך אישית, שעם התוכנות שאני משתמש בהן היו עובדות על לינוקס, ממזמן הייתי עובר ללינוקס.

ואולי עכשיו סוף סוף תבין למה אני אומר שמיקורסופט מתנהגים כמו מונופול. |Rolleyes|

SuperMan 01-10-08 11:07

שיהיה להם במזל טוב :)
מחכה למערכת הפעלה שלהם

s-g-s 01-10-08 14:17

מזל טוב לגוגל.

DownMe 01-10-08 18:57

מזל טוב יא מנוע תותח שכמותך

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:40.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ