![]() |
ציטוט:
|
יאיר יש לך מספיק בעיות פשוט תביא לו את משהוא רוצה וזהו
|
ציטוט:
איך אתה יודע שיש לו מספיק בעיות? שאלת אותו? הוא אמר לך? יש לך תראש שלו? אתה קורא מחשבות? תשובות : לא לא לא ולא . אז אתה לא יכול להגיד מה בעיות ומה לא . אמרתי כבר ואגיד את זה שוב , זה גם בעיה של יאיר וגם בעיה של הלקוח , פה זה בעיה של הלקוח , למה? בוא אסביר לך הלקוח ידע בידיעה שזה שרת אינו חוקי , למרות שיאיר היה אמור לא למכור אבל בכל זאת הוא מכר , אבל אם זה לא חוקי אפשר לעשות הכל אם השרת והלקוח אמור לדעת את זה , ואם הוא לא יודע אז הוא צריך לקרוא במילון את ההגדרה של לא חוקי . זה בדיוק כמו סמים , למשל יאיר מוכר סמים , ואתה קונה אותם . אחר כך אתה מגלה שהוא הביא לך סוג אחר של סמים , אתה תלך למשטרה? אתה תגיד למשטרה שהוא רימה אותך והביא לך סמים אחרים? לא , למה? כי אתה יודע שיטבעו גם אותך , גם אתה השתמשת במוצר לא חוקי . אז זה בדיוק אותו דבר . |
חלאס להצדיק את יאיר תמיד!!!
כולה עשה מתיחות וכולם חולים לו על התחת דח כבר חלאס יאיר נט נוכל נקודה. הוא עבד על הרבה לקוחות שלו פעם הוא לא עידכן עידכונים לסורס חודש שלם וסתם הלך לחבר שלי הסרבר ולא נתן פיצוי בקיצור צריך לשים לזה סוף אל תקנו ממנו |
יוגב ליפני שאתה מדבר על חוקי ולא חוקי תבדוק עם כול הדברים במחשב שלך הם חוקים.
|
ציטוט:
אמרתי שהוא לא אשם? הוא זה שמוכר וזאת בעיה מאוד גדולה שלו , אתה צודק בהחלט . אך מה שאני אומר בעצם שA2x אתה קנית ממנו שרת לא חוקי , אתה לא יכול לבוא בטענות . אם תפנה למשטרה מי שידפק זה אתה והוא . וזאת לא חוויה =\ . ובקשר למתיחות של יאיר , חולים לו על התחת? מה אני הומו? ביגדיל מתיחות , מצחיקות זה לא אומר שאנשים אוהבים אותו . נוכל לא "יסתיר" את עצמו ע"י כך שיצחיק אנשים . ובקשר לזה שהוא לא עדכן ולא נתן פיצוי ובלה בלה בלה . אמרתי לך , זה לא קשור , זה שהוא יצא מניאק זה לא קשור . אם קניתם משהו לא חוקי - גם אתם לא יצאתם פסדר . ו - A2x בדקתי , יש לי סורס ventrilo ואיסקיו . אפילו אין לי שירים של קאזה לא חוקיים . |
בעעעעע
מעצבן זה שאני לא יכול ליפנות למשטרה |
אז חייג אליו :\.
|
ציטוט:
ציטוט:
תרים טלפון ל100 |
לדעתי, כל המתיחות שיאיר עשה בחיים לא הצחיק אותי, אבל זה לא אומר שכולם אוהבים אותו.
חוץ מזה, תרים טלפון למשטרה, תגיד סגרו לי תשרת הפרוץ של ה CZ! נראה מה יענו לך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ