![]() |
ציטוט:
אין (ולא תיהיה) גירסא יותר טובה מ-1.6... לא יעזור בדין... שום גראפיקה ושם דבר אחר.... 1.6 רץ על כל מחשב (גם גרוע..) ולא כמו סורס שאם אני משחק עם 100 FPS ב-1.6 פתאום אני משחק עם 60 בסורס... הנשקים שם גועל נפש.... עשו הכל כל כך מגעיל... הזמן תגובה של הנשקים מגעיל.. אין שם קונסול.... פשוט משחק מגעיל.... לא פלא שעדיין בתחרויות החשובות כמו הCPL עדיין המשחק הראשי הוא CS 1.6 למרות שיש גם SOURCE וCZ... |
:)
הזמנתי CS\CZ אני יותר מתחבר אליו:P אפשר לנעול. |
סליחה על הדאבל פוסט,
אבל- יש לי שאלה, הזמנתי את המשחק עכשיו הוא גמר לעשות Updaiting וכל המשחקים עובדים, אבל מאיפה אני משיג CD-KEY שמכנסים בaCTIVATE A PRODUCT ON STEAM |
אתה אמור לקבל איימיל שהוא מין קבלה (תדפיס אותו זה חשוב מאוד במקרה ויפרצו לך לחשבון)
ושם אמור להיות ה CD-key שלך |
איזה סידיקיי?! סידיקיי נועד כדי לפתוח שם משתמש עם ישר במיי גיימס את המשחקים שקנית...אם הזמנת מהאינטרנט המשחקים מוכנים לך לחשבון למיי גיימס וזהו אין סידיי רק שם משתמש וסיסמא :)
|
כל משחקי ה STEAM עלובים, כי מי שיצר את זה לא השקיע בהם, אלא חשב רק על הכסף שהוא ירוויח.
תדעו לכם את זה- יש להם מלא פאקים בדברים שם כמו NETCODER וכו'. |
לא שלח לי תסידיקי שלי רק קבלה וזהו!
ולא ניראה לי שהם באמת ירצו לעושת משהו בכרטיס האשרי שלך או שלא יודע של מי זה עם ישמעו ככה לא יקנו מהם יותר!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבל אתה מקבל איתו גם תמשחק ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ