![]() |
ציטוט:
|
אמממ..בנושא הבחירות יש הרבה מאוד מעומדים שאחרי שהפסידו. הם אל משלמים.
לרוב הם מסתמכים על הכסף שהם יקבלו על כל מנדט(רבע מיליון ש"ח, לפחות פה) או שיהיו ראש העיר(לא יודע כמה אבל הרבה.) הם מקבלים כסף מהממשלה וכן מהמפלגה אותה הם מייצגים(כאן זה ליכוד) אבל זהלא מספיק(הם גם מפרסמים בשלטים, אוטובוסים וכד')... אישית אני מכיר שלא קבילו כסף ויותר מיו עבודה אחד. אני מקווה שמראש חתמת על חוזה\אתה רשום אצלהם\יש לך איזה הוכחה שעבדת שם. בכ"מ תשיג את הטלפון של הבחור שעבדת מטעמו והוא זה שהעסיק איתך, דבר איתו בהתחלה ותראה מה הסיפור, אם הוא לא מנמק - כנס בו(תקליט את השיחה- עוד הוכחה שעבדת אצלו) לך(אתה וכל מי שלא קיבל כסף) למשרדים ותעשה בלאגן ואם כל זה לא עוזר, לך לבין דין לעבודה. בגלל שאתה נוער יזרזו תהליכים(תמיד טוב למצוא מישהו שאתה מכיר שם). אתה תקבל את הכסף הזה וכמעט כפול שתיים(יש הרבה סעיפים שיכולים להרשיע אותם. - ניצול קטין, עבודה של שעות יותר מהמותר, הלנת שכר עבודה וכו'..) בהצלחה! |
ציטוט:
גם אני חושב שזה רעיון מעולה |
ציטוט:
|
אבל אממ
איך אני מקליט שיחה ?חח אין בעיה יש לי תמספר שלו,אני יתקשר וידבר... אבל איך אני מקליט ? :L ואין בעיה אני גם לך למשרדים. אבל בין דין לעבודה? איפה זה ?מה עושים שם? ואין בעיה יש לי עוד משפחה*** שלמה שלא קיבלה כסף! אמא,ילד קטן מימני בשנה שאני מכיר,ואח שלו שאני גם מכיר שהוא אחרי צבא נראה לי .. בכל מקרה,הם גם לא קבלו. אז אני יקליט והכל. אבל איך חח |
כשאתה מבאמצע שיחה - אפשרויות - הקלט(+- תבדוק איך זה אצלך מלפני..)
בי"ד לעבודה נמצא בכל עיר b144.co.il יעזור לך |
אממ אני לא חושב שיש לי הקלט..
יש דרך אחרת? אולי לחבר משהו ? |
זה ממש אחד השאלות הטיפשיות אפילו עם הרשמקול של המחשב אתה יכול להקליט עם MP3 עם כל דבר כמעט עם פלאפון פשוט שים ברמקול וזהו /:
|
יש באפשרויות שיחה אפשרות להקליט...(כאשר אתה בשיחה כמובן)
|
יש לי MP :]
אני ינסה ונראה איך זה יצא :] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ