![]() |
סתם שתדעו, למרות שנעשו אלפי מחקרים בנושא- מעולם לא הוכח קשר בין קרינת פלאפון לסרטן.
תחשבו על זה... (אני לא אומר אם זה מסוכן או לא, רק מעלה נושא למחשבה) |
חח לאן הנושא עבר חח
ותגידו במטוסי צה"ל גם יש קרינה לא? מכל המכשירים..אז זה גם "מסכן" אותם. ואגב, מחר אני קונה דיבורית כזאת לאוזן =] |
ציטוט:
בכל מקרה - ציטוט:
צה"ל מעולם לא העמיד את חייליו לסיכון שווא. וישנם נהלים מחמירים מאוד בצבא במיוחד בכל העניין של כלי טייס לגביי "משחק" בקרינה אלקטרומגנטית, מייננת או לא. יש המון "מכשירים" במכלול הזה שנקרא "מטוס" אבל צריך להפעילם. וד"א - גם אנשי צוות האוויר לא חשופים ליותר מידי סיכונים כאלו מכיוון שכל הרכיבים הקורנים פונים הפוך לכיוון תא הטייס (גם האנטנות של מע' קשר). סמוך על צה"ל שהם לא יסכנו חיים "סתם" מצטער שהפכתי את השיחה ככה...רק שזה לא יהפוך לטופיק צבאי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בטח קשה להתרגל לחיים בעולם הזה, אז לתפוס אחרים על קטנות ולעקוץ עושה קצת טוב אה? :) נוח להרגיש לשם שינוי שאתה צודק כמישהו אחר מתבלבל, והכנס בו נותן אפילו טיפונת הרגשה של כוח לא? אבל זה בסדר אחי, 80% מהפורום הזה עבר את אותו הדבר ואתה תתרגל לעובדה שיותר נחמד לתקן מאשר לעקוץ. |
כל הנקבות הן זכרים בפוטנציה וכל הזכרים הם נקבות. עזבו גנטיקה ומה שקובע את המסלול בו אתה צועד כל ימי חייך. כל העוברים מתחילים כנקבות והשינוי המעשי שקובע שמין העובר הוא זכר, הורמונלי לחלוטין. במידה והעובר נחשף לכמות מסוימת של טסטוסטרון הוא זכר, במידה ולא הוא ממשיך להתפתח כנקבה (זו גם הסיבה שיש לזכרים פטמות).
|
אז אני לא היחיד שהתבלבל אחרי הכל! :)
למרות שמשום מה מוזר מה שאתה אומר |
ציטוט:
אתה רוצה לגרום לי לא בנוח על זה שתיקנתי אותך? אתה צוחק נכון? סך הכל תיקנתי אותך, לא באתי לעקוץ. ולעמרי, מה שאתה רושם הוא גם לא נכון (או אולי לא בדיוק). מה שמצאתי השנייה באינטרנט : "מין הילוד נקבע ע"י הזרע החודר לביצית ומביא להפרייתה. אם הזרע נושא כורומוזום Y (הכרומוזום הקטן ביותר) ייוולד בן. אם הזרע נושא כרומוזום X – תיוולד בת. " מקור |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ