![]() |
ואלעד, כדאי לך לשקול מילים למה אליאב אמר לי אלעד רוצה לדבר איתך אמרתי סבבה אני ידבר איתו, בא לדבר איתך ואתה מתחיל להגיד שאני מלוכלך?
אתה גנבת לי אתר? סבבה לא נורא שתי אתרים זהו הגזמת שלוש? ועוד רעיון מקורי? התחלתי גם לך. הצעתי לאליאב והוא בא. ועאלק טומי הביא לך את העיצוב של הפורטפוליו, ואני עוד האמנתי. |
עזוב אני לא מתכוון להתווכח איתך בכלל, אני כבר שולח למנהל שינעל את הדיון. להתראות.
|
מי בדיוק להזכיר לך מי בדיוק?!
WIP היה אצלנו ואז הופה יום אחרי היה אצלכם אמרנו לך מילה?! כלום ובכלל מה אתה מדבר על אחרים תראה תרשת שלך אם תסתכלו בשורה 80% בלי הששורה של הרשת http://mag-il.net/ |
ציטוט:
טומי לא הביא לך שום אישור אחרת העיצוב היה נורמלי ולא כולו מפוסקל . מעפן תקרא לאחים שלך לא לי מה שאני למדתי ויודע על אתרים ייקח לך עוד זמן אתרים יש לי ויהיו לי עוד. |
אלעד לאן בדיוק הגעת, לא...בוא תסביר?
אתה לא מעדכן את שורת הרשת בגלל שפתאום מ13 אתרים מעפנים יהיו לך 3 אתרים מעפנים. כבר אף אחד לא ברשת שלך, שמת לב?? או שהם לא דאגו להודיע לך? ומה אתה בא להתלהב אפשר לחשוב מה עשית.. לא שמרת על האיחוד בין האתרים והבעלים עובדה שכבר חצי עזבו.. |
ואלעד, אתה בא אליי לאייסקיו ומתחיל להגיד לי שאני מלוכלך? ועוד אח"כ אומר "יש לי הצעה בשבילך", אני לא חבר שלך שתדבר אליי ככה, דבר אליי יפה אני אדבר אליך יפה.
|
אלעד שלא כמוך, לי יש כסף וגם אם לא היה לי בחיים לא הייתי מדרדר לגנוב עיצובים, אתרים ועוד בא להטיף לדור כמה שהוא גנב...פחחחח
אין לרשת שלך רמה או כבוד בגרוש... חבל על הזמן שהשקעת כי כסף לא השקעת. |
שששששש... קצת דממה שקט ורוגע, מה קרה.
גניבת אתרים? אני לא חושב שקיים דבר האתר הזה לא שייך לאף אחד אלא במסגרת רשת אתרים מסוימת ואם הוא מחליט לעבור זה לא אמור לסכסך בין שני הרשתות! |
לא הבנתי משהו.
האתר הזה שלכם?? לא, הוא של הבעלים שלו, וכל אתר אחר ברשת! אם בעל האתר בוחר לעבור רשת זכותו המלאה! האתר שלו הוא קובע מה מו מי נקודה מודגשת. |
בקשר לאקסטרים, הקוד עדיין נמצא בדף הראשי. בכל מקרה זה ממש לא משנה, אני לא חושב שיש לכם סיבה לקשר, בעצם מה יוצא מזה?
בכל מקרה, בהצלחה! נ.ב ריב מטומטם. הרי בעלי האתרים מחליטים אם הם רוצים להמשיך להיות ברשת או לא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ