![]() |
עליי רשמו בראיון אישי דברים נוראיים, ממש נכנסה בי , זה לא מנע ממני להשיג את התפקיד שרציתי .
עשיתי מבחנים להמון יחידות עילית ומודיעין , צה"ל לא מתחשב בדעה של הבחורה הקטנה שסך הכל עשתה קורס אבחון פסיכוטכני . מה שאני יכול להגיד לך על צה"ל זה שאם תילחם תגיע לכל מה שאתה רוצה , אני קראתי כתבה על מתנדב בלי יד שהגיע לסיירת מובחרת ואפילו פיקד עליה . אל תשכח שעד לפני כמה שנים לבחורות לא הייתה האפשרות להתקבל לקורס טייס , והיום כל מחזור מסיימות כמה בחורות רק בגלל מאבק שעשתה בחורה אמיצה שבסוף לא עברה את בחינות הכניסה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה רוצה שלדג ושייטת? אתה צריך לעשות בשביל זה גיבושים.. כולם רוצים בהתחלה את היחידות המובחרות.. אחרי זה כבר הם מתפכחים.. בקשר ל-להגיע לאן שאתה רוצה.. אל תתפלא אם תרשום גולני גבעתי נח"ל במנילה ותגיע להנדסה או שריון.. זה הצבא ... שם עליך זין.. |
כדי לקבל יום סיירות תצטרך שהקבא שלך תהיה 52 ומעלה
כדי להגיע לשחקים\תלפיות ועוד דברים אתה צריך שהקבא שלך תהיה 56 וכמובן יש את הדפ"ר - דירוג פסיטוכטני ראשוני כל הצבא הזה מפגר,יש לי קב"א 51 הגשתי בקשת חריג ליום סיירות ובסוף התקבלתי לאחת משלושת יחידות העילית בצה"ל. |
ציטוט:
אלא אם אתה הולך לטייס ויש לך אבא קצין או משהו, זה נותן חשיבות.. זה קצת מסובך להסביר אבל זה מראה משהו על המצב המשפחתי מבחינתם.. בקיצור, שמע לי, לך לכל גיבוש שמעניין אותך.. ככה יפתחו בפניך יותר אופציות Lebron23 - מותר לך להגיד לאיזו יחידה? |
ציטוט:
בהכל יש פרוטקציה...... אבל בכל מקרה אם תיהיה ממש ממש טוב (תראה שאתה הרבה יותר טוב מהאחרים) הפרוטקציות לא יעצרו אותך. בכל מקרה המשפט צריך להיות "תוכל ללכת לאן שתרצה במקרה שירצו אותך והתפקיד לא מוגבל לפרופילים נמוכים". |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה שאני ממליץ זה יובל עילם
ההכנה הטובה ביותר לצבא |
אל תאמין למה שהצבא אומר בסוף תעשה מה שהם רוצים.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ