הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   תובעים את QSUBS :( (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=78204)

VoyaAGe 09-09-09 14:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי rOnka (פרסם 737828)
האירוניה היא שרשמת ש"יופי סוף סוף אנשים יפסיקו לעבור על החוק" ואז כתבת בהודעה הזאת שאתה בעצמך עובר על החוק. אתה לא חושב שזה צבוע?
הלכו רחוק מידי? אתה לא מתבייש? אתה מישתמש בדברים שהם "מפיצים" והם מסתכנים בשבילך שאתה תוכל לראות סרט שאתה הורדת בלי בעיות ובלי סיבוכים ואז אתה בא ויורק להם בפנים? אל תירק מהבאר שאתה שותה ממנה ...

ותבין כל הקטע של הכתוביות מאוד מעורפל, אין לי כוח להסביר תאמת למה ...

לא אני לא מתבייש, אני בכלל לא מוריד סרטים.

Amits 09-09-09 15:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VoyaAGe (פרסם 737879)
לא אני לא מתבייש, אני בכלל לא מוריד סרטים.

ציטוט:

אני מוריד, כמו כל אחד אחר.. 99% מהאנשים שיש להם אינטרנט בבית מורידים קבצים, לא משנה מה, והרוב כמובן זה לא חוקי.
משעשע.

Sentiment 09-09-09 16:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 737881)
משעשע.

באמת שמשעשע ..
סתם צבוע מתחסד כמו ששמתם לב.
מאחל לצוות QSUBS המון בהצלחה במאבק.

Beesites 10-09-09 11:09

אותי דווקא משהו אחר מצחיק.

בלי להכיר את QSUB, כל אתרי ההורדות האלה מתפרנסים יופי מפרסומות על חומר שהם לא משלמים עליו זכויות יוצרים.

ואז כשתובעים אותם, ואל תגידו שזה משהו שהם לא צריכים לחשוב עליו מראש - בוא נקרא לזה "סיכון מקצועי" עבורם, פתאום הם "מבקשים תרומות" למאבק המשפטי.

חברים - עשיתם משהו שידעתם שיש סיכוי טוב שהוא ייגמר מראש בבית משפט - לא חשבתם מראש שהגנה בבית משפט צריכה לעלות לכם כסף?

moni1x09 10-09-09 11:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites (פרסם 737974)

בלי להכיר את QSUB, כל אתרי ההורדות האלה מתפרנסים יופי מפרסומות על חומר שהם לא משלמים עליו זכויות יוצרים.

ואז כשתובעים אותם, ואל תגידו שזה משהו שהם לא צריכים לחשוב עליו מראש - בוא נקרא לזה "סיכון מקצועי" עבורם, פתאום הם "מבקשים תרומות" למאבק המשפטי.

חברים - עשיתם משהו שידעתם שיש סיכוי טוב שהוא ייגמר מראש בבית משפט - לא חשבתם מראש שהגנה בבית משפט צריכה לעלות לכם כסף?

זאת בדיוק הסיבה שאני לא הרמתי אתר הורדות.(ותאמין לי שקלתי את הרעיון)

ronka 10-09-09 13:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites (פרסם 737974)

QSUBS לא מרווחים אפילו שקל על כל מה שהם עושים. אין להם אתר משלהם הם מעלים את כל הכתוביות שלהם לאתר סרטים ולסאב סנטר שזה לא אתרים שלהם בכלל ...

Dvirs.Net 10-09-09 15:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי rOnka (פרסם 737995)
QSUBS לא מרווחים אפילו שקל על כל מה שהם עושים. אין להם אתר משלהם הם מעלים את כל הכתוביות שלהם לאתר סרטים ולסאב סנטר שזה לא אתרים שלהם בכלל ...

דווקא היה אצלם בפורום פרסומות גוגל אדסנס והיה אפשר להוריד את הכתוביות ישירות מהפורום שלהם...:-/

Tal | OTM Group 10-09-09 16:24

וואי לא ידעתי שיש פה כאלה אנשים חרא
הלוואי יתבעו אותם על העלמת מס' גם אם זה יהיה חמש שקל

daromri 10-09-09 17:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dvirs.Net (פרסם 738001)
דווקא היה אצלם בפורום פרסומות גוגל אדסנס והיה אפשר להוריד את הכתוביות ישירות מהפורום שלהם...:-/

"היה" בדיוק היה.. עכשיו אין.

Dvirs.Net 11-09-09 07:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי daromri (פרסם 738032)
"היה" בדיוק היה.. עכשיו אין.

הם הסירו זאת בעקבות המכתב שקיבלו מאלי"ס, לא בגלל שרצו...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:50.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ