הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   איך לפתוח חברת איכסון (ציניות) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=7848)

popik 02-12-05 19:09

בקשר למה שרשמת בסוף בסוף צודק!

yoavz 02-12-05 19:46

אני אומר שיש לך בעיה אוביקטיבית שדורשת טיפול ע"י רופא מומחה.

לילה לבן 02-12-05 21:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Black Sabbath
איך פותחים חברת איכסון בימים האלה ! :
חפצים :
אמא , אבא עם תקציב שקל 150 שקל בחודש
גלישה בפורום הוסטס מעל חודשיים רצוי (לצבור כמה מושגים כמו "ריסיילר" "יעודי" "U1" "U2" וכו)
לדעת כמה ניבים כמו כולי אוזן צריך לכתוב עם פסיקים כדי לקחת מורה פרטית כדי לעשות כאילו אתם בני 16 או אפילו חילים לפני גיוס בכול פעם שאומרים לכם שלום תכתבו וברכה או במקרה שמישהו שואל אותכם מה המפרט או כמה עולה חבילת איכסון אתם מסיימים את המשפט במילה ידידי
מהלכים :
1.הולך לחברה הכי זולה לריסיילרים ,ריסיילר בסביבות ה 50 שקל . גיגה יספיק לא ? לחלק 70 אחוז מהשטח כחסות לחברים וכול מיני ילדים
2.קונים דומיין BIZ ב 25 שקל מיהו למה להשקיע ב דומיין ישראלי מתי שידוע מראש שתוך חודש חודשיים גג שלוש החברה תיסגר
3.עיצוב הולכים לאימיול כותבים טמפל מונסטר באנגלית ומורידים עיצובים זה יספיק לא אם אתם יותר מקצועים אז לכו לזילברמן design הוא יעצב לכם במחיר גמיש ועיצוב גמיש
3.לאחר שרכשתם את הריסיילר אתם מחפשים לקוחות 2 3 כדע למלאות את ה 30 אחוז שנשאר מהאיכסון איך מחפשים לוקחים "נציגי מכירות" שכביכול "יחפשו" עבורכם לקוחות בתמורה לאיכסון
4.לאחר שיש לכם "נציגי מכירות" צריך תומכי לא ? מחפשים תומכים שיתמכו ב"נציגי מכירות" כי אין לקוחות

מי מרויח ? :
מרויחים האלה שקניתם מהם ריסיילר דומיין ואלה התומכים נציגי מכירות החסויות לאתרי דרגון בול לאחר החודש שלחף אתם מוכרים את הדומיין ב 10 שקל זה הרווח היחידי וזה עוד במקרה הטוב

זה נכון ב-95% מהמקרים.. תמיד יש יוצאי דופן... טוב.. אוקי . 97% מהמקרים :) ואז נוצרות "חברות" בלתי חוקיות עם תפעול נוראי...

Flafel 02-12-05 21:27

חאלס נו,
מה נהיה פה בית הספר לחברות אחסון?
צחקנו,הבנו נגמר.

aviv53 02-12-05 21:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי לילה לבן
זה נכון ב-95% מהמקרים.. תמיד יש יוצאי דופן... טוב.. אוקי . 97% מהמקרים :) ואז נוצרות "חברות" בלתי חוקיות עם תפעול נוראי...

כל אלה שהגיבו כמוך הפילו את עצמם שהם יחשבו לפתוח חברת אחסון הם יגידו לעצמם אני תמיד אמרתי שזה סתם חברות רסיילר שלא רשומות וכאלה...אז אני אצטרך לקנות שרת ייעודי עם תיחזוק עם עיצוב עם דומיין בינלאומי להיות רשום במס'.

ובקיצור...לדפוק את עצמם בגלל כמה תגובות שטוטיות [נראה לי ככה רושמים] שלהם!!!!!!!

מתן גיטא 02-12-05 22:06

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני לא צוחק ממה שרשמת אלה מהתגובות כל אחד לא מצחיק חחח מסכן עכשיו הוא התבאס

SkyHost.Co.iL 02-12-05 22:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי HostGZ.com|אור
א. לא מצחיק
ב. שיהיה מצחיק תקשר אליי
ג. הייתי נותן לך באן מהפורום

..........:confused:

g.o.l 03-12-05 00:54

טוב הבנו תרעיון של האשכלות!
כבר עשיתם משהו כזה.. תקראו לפני זה כמה ספרי בדיחות.. אולי יעזור..
קיצר עזוב לא מצחיק

VhostCoIL 03-12-05 01:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yehuda | Pluse.biz
לא נמאס?
במקום לעלות את רמת הפורום אתה רק מוריד .!

הרמה של הפורום תמיד הייתה נמוכה ככה שזה בסדר

911fm 03-12-05 06:23

זה לא הצחיק אותי באמת הוא צודק אבל עוד משהו שכן מצחיק
זה שמלא אנשים שכן קיבלו דמי כיס מאמא ואבא ואותם חברות החאפריות למינהם הגיבו כאן "כלא מצחיק" או "אתה צודק מאה אחוז" או משהו כזה, אני חוזר ואומר רוב לא כולם רוב.
חאלס אין מקום לחברות לא רציניות זה פסה... מי שרוצה להצליח חייב להיכנס בהשקעה רצינית ואני לא מדבר לקנות שרת יעודי כי אפשר להצליח גם עם ריסיילר אני מדבר על מחירים כמו שצריך אני מדבר על חוקיות שזה חשוב, פתחתם? לפני שאתם פותחים הרשמו לחוק.
השקעה בעיצוב לא חייב לקנות ממעצב ישראלי אפשר לרכוש גם טמפלייט יפה אבל לפחות שיהיה מושקע
דומיין לא חובה דומיין ישראלי, בעצם מה הכי חשוב:
מנהל שגילו בד"כ מעל 18 אם לא אז לפחות קרוב לגיל.
וחברה רשומה בחוק ברגע שנפתחה ולא לראות אם כן הולך לי אני ירשם בחוק ואם לא הולך לי אז אני לא ירשם, כי "חברה" כזאת נפתחת במטרה לבדוק אם זה כייף ואם יש מיזה כסף בטוח שלא תצליח.
מי שרציני ישקיע ויעשה כסף ומי שנכנס כדי לבדוק עם יש בזה פרנסה וכי משעמם לו בבית אז שלא יכנס מראש ובנינו 90 אחוז מהחברות כאן לא חוקיות ולא יצליחו... למה? ככה כי הם נכנסו בתור תחביב לתחום הזה וכי היה להם קצת משעמם ולא כי הם רוצים להתפרנס מיזה באמת.

אז זיכרו:
מי שנכנס בשביל באמת להתפרנס מיזה יצליח ו99 אחוז מהחברות כאן לא מתפרנסות ולא קרובות מלהתפרנס מיזה.
הרשמה לחוק זה הדבר אולי הכי חשוב.
רצינות מי שרציני ישקיע בשאר הדברים כמו עיצוב דומיין וכו, שהם אומנם חשובים אבל לא הכי חשובים.
עניין הגיל, לגיל יש משמעות בד"כ ילד לא יכול להגיע למשהו רציני הכי הרבה עוסק פטור לא יותר מיזה לפחות ממה שאני יודע אין פה ילדים שהם עוסקים מורשים, ובטח שלא חברות בע"מ אז עשו טובה לעצמכם, אל תחשבו כן כל אחד יכול אני גם יכול כי לא כל ממי שפתח לא כאן עסק פיראטי הוא מצליח, זה סתם כי היה משעם לו בבית וחשב לעצמו מה אני יעשה?.. יפתח "חברת אחסון"

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:34.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ