![]() |
ציטוט:
|
טוב זה אשכול ספאם אחושקשוקה או שתמחוק את כל הספאם פה או שתנעלו את האשכול הזה...
|
חח 'אחושקשוקה'.. אחח האשדודים האלה :P
בקשר ללוקרז.. לא יודע כמה זה אמין, בינתיים אני נכנס מדי פעם לבדוק :) |
לא יודע זה אתר כזה מעפן הלוקרז הזה עושים מגועל נפש הזה כלכלך הרבה ספאם רק בגלל מתנה !! שבמילא לא תקבלו כמו איזה חבורת נזקקים ,במקום לשבת שם כמו איזה מכורים למשחק לכו תעבדו תקרעו ת'גב ואחרכך תדברו ....
לגבי הלוטו , על הלוטו משלם (לא ככה?) אתה משלם על הטופס שאתה הולך למלא וזה מזין את מפעל הפיס ואחרכך מגרילים את הכסף זה צריך המון מזל ושכל חוץ מלעשות משלוחים של לוקרז . אין להם פה סניף או משרד שברגע שנדפקים אין לאן ללכת או לתבוע |
ציטוט:
אתה לא מבין שאני לא משקיע באתר הזה? רק נכנס לאתר (מתי שבא לי) ממלא סקר (שאלה אחת) וזהו..... אתם פשוט כמו חברות ליצנים כל אחד מכניס תגובה על האתר מבלי להכיר אותו ולהכיר את שיטת העבודה שלו.. בקיצור אני מבקש שוב מהמנהלים למחוק את כל תגובות הספאם!אין שום קשר בין התגובות שלכם לבין המדובר בנושא שביקשתי |
האתר דפק לנו תצורה ביום העידכון.
גם היה איטי רצח גם נפל מליון ואחד פעמים וגם פתאום נגמר המלאי אחרי שחזר |
ציטוט:
|
לכל אלה שאומרים יום יבוא ותפסידו ותקבלו ביאוס וכו' וכו'..
זה סה"כ להיכנס לאתר.. לקבל 2 נקודות. אחרי זה ללחוץ על לינק שמוביל לעמוד עם שאלות. למלא בין 1-3 שאלות. ואז לקבל עוד 2 נקודות. כל ה"סיפור" הזה לוקח בממוצע בין 2-3 דקות. בנתיים עוד לא שמעתי סיפור על מישהו שסתם הורידו לו נקודות או שהזמין משהו ולא קיבל. בנוסף היה גם בynet כתבה על האתר ואמרו ששלחו מישהו לארה"ב והוציאו מתנה וקיבלו אותה. ואין לynet אינטרס לשקר. בקשר למתנות שם.. לא בטוח שמביאים XBOX ואייפודים.. אבל את המתנות הבנוניות והקטנות לא נראלי שיש להם ממש בעיה. בכל זאת.. זה לא שהם מחלקים לכם בחינם.. הם מרוויחים על הסקרים שאנחנו ממלאים.. |
ציטוט:
סופסוף יש אחד כזה בהוסטס |
אגב הם הוסיפו כמה סרטונים והנה סרטון פרומו שלהם עם כוכבי הוליווד (שתבינו אם יש להם קשרים כאלו וכ'ו אז 99% שהאתר לא חרטה)
http://vimeo.com/7174268 עריכה: אני מצטער על הדאבל לא שמתי לב :( |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ