הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   לה לה לה לה עיצוב חדש יבבה [ללקוח] חח רק תמונה 1 (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=7944)

talyigal 03-12-05 11:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Onia
בקשר לעיצוב: אלירן, אתה פשוט מעולה, - כל הזמן מפתיע אותי לטובה :) החבילות בעיצוב, הן החבילות הכי טובות שראיתי...

בקשר להערות המפגרות שהעירו פה מספר אנשים, שעוד לא מלאו להם בר מצווה: למה לאזעזל זה עניינכם אם מעצב מחליט לעצב הוסטינג, או לעצב נושאים אחרים?!... הוסטינג, זה מה שאנשים קוניטם היום, אין מה לעשות, - זו עובדה, ו... אני אוהב את טומי, הוא מעצב טוב, אבל, תשכחו מעניין ה4 ספרות...

אולי בחודש... לא Per עיצוב..

אני ממש ממש לא חושב כמוך למרות שאני מאוד מאוד אוהב את העיצובים שלך ...
תשמע מעצב שיש לו בפורטפליו רק עיצובי הוסטינג זה ממש לא נשמע מגוון ורציני בבוא היום כשגם יהיה לו בעזרת ה' עסק מורשה מכל הכוונים (אני מדבר על תמונות חוקיות פוטושופ ופלאש חוקיים בעתיד) בכל מקרה כל אלא אני מאמין שיהיו בעתיד למי שיצליך פה באמת!!.
אז בבוא אותו יום פורטל רציני מאוד יפתח לא של ילדים קטנים!!משהו מאוד מאוד רציני של לא משנה מה הנושא....להראות להם פורטפליו ש-50% הוסטינג זה ממש לא נראה לי באופן אישי הגיוני.....
ובקשר לטומי אני מאמין שזה באמת 4 ספרות פר עיצוב גם פעם ראיתי אשכול שלו פה שהוא מעביר 2 פרוייקטים אחד שמשלמים 1400 ואחד 1200 אם אני לא טועה...זה בגלל שהוא היה עסוק מאוד...

The Shark 03-12-05 11:34

פצצה

בכמה קונים ממכך?

MoshikB 03-12-05 11:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Webitem.co.il
עיצוב חלש שלך אלירן!
היו לך שתים יפים (דיגיטק+בסטסרב)

בהצלחה!

ובדיוק בגלל זה אני לא כל כך אהבתי את העיצוב.
כי לפי דעתי, העיצוב הזה לא לרמה בכלל בשביל אלירן.
אלירן לפי דעתי יכול לעשות עיצוב פי אלף יותר יפה ויותר מקצועי כמו בסטסרב ו דיגיטק ועוד חברה שאני לא זוכר את שמה.
בכל אופן, אנחנו נחשוב על זה שוב, בבהתחלה כשהעיצוב לא היה גמור אלא רק חצי הוא נראה לא משו כל כך, עכשיו השתפר.
שבת שלום, מושיק ברק.

SkyHost.Co.iL 03-12-05 11:40

לפי דעתי העיצוב של דיגטיק היה הכי פצצה :)
www.digitekk.co.il

כל השאר
bestserv.co.il
isreal-serv.net
והעיצוב הזה.

אחד דומה לשני.

Zvaim 03-12-05 11:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Expert-Serv.Biz | Moshik
ובדיוק בגלל זה אני לא כל כך אהבתי את העיצוב.
כי לפי דעתי, העיצוב הזה לא לרמה בכלל בשביל אלירן.
אלירן לפי דעתי יכול לעשות עיצוב פי אלף יותר יפה ויותר מקצועי כמו בסטסרב ו דיגיטק ועוד חברה שאני לא זוכר את שמה.
בכל אופן, אנחנו נחשוב על זה שוב, בבהתחלה כשהעיצוב לא היה גמור אלא רק חצי הוא נראה לא משו כל כך, עכשיו השתפר.
שבת שלום, מושיק ברק.

שים לב שרק 1 אמר את זה
עכשיו יש לי דעה ענקית על העיצוב הזה אני לא יעשה השוואות בין כל מה שעיצבתי כי אלה לקוחות שלי
כמו שאמרתי לרותם אני לא יעשה עוד עיצוב אני יכול להחזיר לכם תהכסף ויש לי עליו ביקוש הרבה יותר גבוה.
אבל אני לא יכנס איתך לזה כאן.

aviv53 03-12-05 11:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי talyigal
תאמין לי אם מעצבים כמו אלירן מי צריך את השתי שקל שמוכנים אנשים לשלם בשביל הוסטינג וגם אם הרבה יותר נגיד עד ה-800 זה לא חשוב יהיה לו מספיק לקוחות אחרים!!:qqb003:

מאיפה אתה יודע שזה לא חשוב לו?
זה מגעיל להתנשאות ולהגיד ש800 שקל זה לא מחיר בשבילו.
והוא לא אמר את זה אתה אמרת למרות שאין לי מושג מאיפה אתה אומר כזה דבר.!

אגב אלירן תעבור לעיצובי פורטל אני רוצה לראות מה תעשה עם עיצוב פורטל:qqb007: עם הוא יהיה מספיק טוב אני גם אקנה.

עם יהיה לך סקיצה לעיצוב פורטל תראה לי.

vadim 03-12-05 11:47

עיצוב מעולה =]

Bestouch 03-12-05 11:48

הכל מדהים חוץ מהלוגו

Yehuda-d.com 03-12-05 11:52

יפהה:)

RazRaz 03-12-05 11:56

יפה מאוד!

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:40.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ