![]() |
תקשיבו הייתה כתבה על הדומיוניים האלה זה התחיל רק לפני שבוע(?) אני לא בטוח אבל משהו כזה.
בכל מקרה הכול הולך להפוך לעברית מבחינת דומייונים וכל מי שקנה שמות כמו שהוא קנה הולך להרוויח בגדול. זה יתחיל לתפוס תוך חצי שנה - שנה ואתם תראו את זה.. |
סורי.. אין מצב בעולם שזה יתפוס.
בהצלחה |
ציטוט:
|
לא-נוח-לכתוב-אותי.com, ואם שכחתם WWW בIE הישנים אז זה גם לא יעבוד.
|
ציטוט:
חחחחח 50 אלף ב 50 אלף בוא אני יגיד לך מה אני עושה 1. כסף לרשיון 2. כסף לאוטו 3.בגדים 4.אתר ב 1500 שקל 20 אלף כניסות ביום אז מה אני בא לומר כאן שאתה חושב שמישהו יקנה מימך! חעחע |
ציטוט:
מה אתה עושה ער בשעה כזאת, יש לך ביצפר מחר אז לך לישון כבר. פותח האשכול, להגיד לך תאמת גם אני לא מת על הדומיינים בעברית האלה, אולי העתיד יוכיח אחרת ויראה שזה באמת שווה.. נחכה ונראה. בהצלחה עם המכירה. |
חבל לי לבאס את הבחור הנחמד אבל אני הבעלים הרשום והחוקי של הדומיין סקס.co.il
לילה טוב לכולם. |
ציטוט:
אתה רוצה להגיד שבמקרה נכנסת לפורום הוסטס ובמקרה ראית את האשכול הזה?.. מישהו סתם מנסה לסכל את המכירה.. בהצלחה לפותח האשכול |
חברה' הוא לא יסכל כלום וזה לא משנה מי הבעלים של הדומיין,למכור את זה פה הוא בחיים לא יצליח,זה לא המקום.
אם הדומיין הזה היה שלי היו לי מקומות הרבה יותר טובים לנסות למכור את הדומיין הזה. לגבי יתפוס או לא ,לדעתי זה כן מתישהוא,ואל תשכחו שיש גם דומיינים בעברית מלאה שמבחינת כתיבה הרבה יותר נוחים (כסף.קום למשל) |
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ