![]() |
ציטוט:
אני אישית מוצא לנכון וגם מוצא בטבלה כלי נוח להצגת טפסים מהסיבה הפשוטה שטפסים בנויים במבנה שמתאים לטבלה ואין סיבה לא להשתמש בה פה. אני כן מסכים ומעודד שימוש בתגית label בתא שיוביל לשדה כמובן עם מאפיין for , זה לא שולל שימוש בטבלה. לגבי הקידוד , כמו שהחברים אמרו לך פה מדובר בקידוד ברמת קוד מאוד נמוכה ומיושנת. בהצלחה. |
ציטוט:
|
נראה לי שהנושא יכול להקשר לנושא שנפתח מקודם בקשר לCSS 3 ואיך אפשר לקדם אותו. במקרה הזה אני חושב שCSS 3 היה עוזר ובהרבה. כל הפינות המעוגלות שהן תמונות יכולות לעוף ולהבנות ע"י CSS3. ואם באמת רוצים להשאר נאמנים למקור פיקסל לפיקסל אפשר להשתמש בכלי pixel perfect בשביל מדידדת מרווחים לפי התמונה שהביאו.
אני הייתי בונה את האתר מכלום ורק לוקח את המידות שצריך ואת הצבעים. מישהו אחר היה פועל בצורה שונה? הייתי שמח לדעת כי להתבסס על עיצוב זה לא הקטע החזק שלי ואם אפשר טיפים בנושא אז בכיף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יודע מה, לא מסתדר כל כך עם Gardient? לא שולט עדיין לחלוטין ב- CSS3? רוצה קצת יותר תמיכה לאחור? הגיוני, לא כל אתר בנוי ברמה הגבוהה יותר - 20 תמונות, 25 תמונות! כאן יש 75 תמונות. אז אולי מבחינת חוקי ה- validator זה עובר, מבחינת "חוקי" הסמנטיות, היעילות, התחלופות הקיימות כיום וכו' - מדובר בקידוד לא תקין ולא משנה איך תסתכל על זה. |
ציטוט:
link דיבר על הטופיק שפתחתי לפני כשבוע, ומאחר ומדובר בנושא שלא ממש קשור לטופיק הזה, אשמח להעביר את הדיון לשם במידה ומישהו מעוניין בכך. דיון: אימוץ שימוש ב-css3 ציטוט:
עם זאת, אני שוב אומר שלדעתי טבלה שמורה רק לתוכן טבלאי ושום דבר אחר. נכון שלפעמים צריך לעבוד קשה כדי לסדר טופס ללא טבלה, אבל גם כדי לסדר Layout של עמוד צריך לעבוד יותר קשה. המבנה הכללי בטפסים אצלי הוא קוד:
<div> זאת ועוד, באמצעות class אחד שניתן ל-div ניתן להחליט אם התווית תהיה מימין לשדה או משמאל (לדוגמה להחליף בקלות בין שדות טקסט ל-checkbox/radio) או אם אנחנו רוצים את השדה בשורה חדשה לגמריי (לדוגמה עבור שדות textarea). במידה והיינו משתמשים בטבלה למטרה זאת, היינו חייבים לשנות את ה-DOM. מבחינתי חלוקת העבודה בין HTML ל-CSS מאוד ברורה:
המטרה של ה-DOM היא לא לעצב את העמוד אלא רק לתאר את מה שיש בתוכו. כך שהעבודה של CSS לדאוג לתצוגה של האלמנטים עצמם. |
ציטוט:
בכל מקרה תצטרך להסכים אתי שגם פה מדובר על המפתח עצמו , כל אחד ומה שנוח לו. |
ציטוט:
אבל לא תמיד זה נכון... ראה לדוגמה את הקוד שבנידון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ