![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה נתב יש לך? (בהנחה שאתה בתוך רשת ביתית) רוב הנתבים שראיתי תומכים בלעדכן את הIP שלהם בשרות DYNDNS שאתה בעצם מקבל מהם SUBDOMAIN והנתב יעדכן בו תמיד את הIP שהוא מקבל http://dyn.com/dns/ אם אני לא טועה בחשבון החינמי שלהם יש אפשרות לקבל אחד כזה חינם(לי יש חשבון מפעם ובו עובד חינם) |
נזכרתי במשהו מעצבן עם IP דינאמי בישראל,
כל התחומי כתובות של ה ADSL \ CABLE בארץ רשומים ברשימות שחורות של כל שירותי האנטי ספאם הפופולריות, במילים אחרות - אתה לא תוכל לשלוח מייל לכל מקום שתרצה. כך שאם אתה צריך שירותי דואר ( למשל אם תריץ מערכת הרשמה\פורום\שרת דואר בכללי) , הדרך היעילה ביותר לעשות זאת היא לעשות MAIL RELAY דרך VPS חיצוני לדואר היוצא שלך. וכמובן שאין כמו להתקין על מכונה יעודית את המערכת. CENTOS 6 היא גרסא מעולה לשרתים. |
ציטוט:
מה שאפשר לעשות זה אם אתה לא עובד בנפחים גדולים זה להשתמש בשרת דואר יוצא של GMAIL או של הספקית איטרנט |
הורדתי את קבצי המערכת, והם קובץ RAR עם כמה תיקיות.
איך אני מתקין אותה מכאן ? |
לא הקבצים הנכונים,
אתה צריך קבצי ISO כמו שיש פה. צרוב לדיסק והפעל את המחשב כש-CDROM מופיע כמס' 1 ב-BOOT PRIORITY. |
ציטוט:
אני אישים עם IP קבוע אצלהם כבר שנתיים, לפני זה היה לי שנה עוד IP קבוע ולפני זה עוד 3 שנים IP קבוע (חחח זה משתנה לי רק במעברי דירות).... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ