![]() |
Rar.Co.iL אני יודע את כל זה
בכתה ט' עוד היתי לומד היסטוריה לא כמו עכשיו :( |
ציטוט:
|
Rar.Co.iL אני לומד נוסע משעמם מה לעשות לא מעניין אותי יהודים ליפני 120 שנה :( בסוף אני יודע שהכול נגמר בטוב זה הכי חשוב חח
וסופרמריו אני לא ירד לרמה הנמוכה שלך שאתה מנסה להראות שאתה יותר יהודי מאחרים בזה שאתה קורא קצת בספרים תאמין לי שאני לא פחות יהודי ממך המשפחה שלי ליפני 60 שנה סבלה בגלל זה שהיא יהודיה ונשארה עד היום משפחה יהודיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ה' לא רק שנתן את הכלים, הוא נתן הכל. האדם פשוט לא היה מספיק מפותח (ועדיין לא) כדי לגלות את זה. שהחשיבה של האדם השתנתה, הוא החל לגלות דברים. |
זזתי ידידי לנרגילה תחת הגשם (עצוב, אבל חובה), אל תהפכו את הדיון למעניין בלעדי ;)
ואל תשכחו לקרוא קריאת שמע שעל המיטה ללילה ומחשבות טובות. לילה נעים לכולם! (בין אם מאמינים ובין אם לא- כולנו יהודים). |
תפסיקו להגיד לאנשים במה להאמין ובמה לא, לכל אדם יש את הזכות להחליט במה להאמין.
|
ציטוט:
חייב לציין זאת רק דעתי! |
שאלה למחשבה!
בבראשית רשום שאלוהים ברא את אדם וחווה נכון!? בפסוקים הראשונים! אז אדם וחווה רצו לעשות משפחה אבל הילדים שלהם לא יוכלו להמשיך את הדור בגלל שביהדות אסור לעשות מין מאותו משפחה עם זה בן דוד או כל דבר אחר אז עם הילדים של אדם וחווה היו ממשיכים את הדור לא היו נוצרים לא היו בכלל דתות שונות כולנו היינו צריכים להיות אחים בדם!! אז איך בכל זאת אנחנו יש נוצרים יהודים ועוד דתות!?? |
ציטוט:
|
סופרמריו אני נותן לך את המילה שלי שאם עוד פעם אחת אתה תרד על אמונות של אנשים אני יביא לך באן, גם אם זה יעלה לי בדרגת מנהל.... יש גבול כמה אפשר לסבול...
לא מפריע לי שאתה יורד על האמונות שלי, אבל אתה יורד על סלביק ואחרים, ותאמין לי שאם היית עומד מולי, אני נותן לך את המילה שלי שהייתי שולח לביקור בבית חולים. אתה חולה ואתה צריך טיפול! שלא תעז להאשים את סלביק או אחרים בגלל שהם לא מאמינים בה'?? סב שלי איבד את ההורים ו5 אחים ואחיות שלו בגיל 6 והיה צריך לעבוד וללמוד לבד בלי אף אחד, הוא סבל ברחובות בלי עזרה מאף אחד! תסביר לי איך אפשר להאשים ילד בן 6 בזה שהוא איבד את ההורים שלו?? סבא שני שלי את היכולת ללכת, ועוד כמה דברים שאני ממש לא רוצה לציין בשביל לא לפגוע בכבוד שלי אליו, אבל אני נותן את המילה שאם אני יראה מילה אחת על זה שאתה יורד על משתמשים על האמונות אני יביא לך באן, ובאמת חסר לך אם תעבור לידי או ליד חברים שלי ברחוב כי כרגע יושב לידי חבר טוב שלי שבמקרה היה הורג אותך על המילים האלה, חתיכת אידיוט חסר לב, אתה לא יודע על מה אתה מדבר! אתה מאשים ילדים קטנים שאיבדו את ההורים שלהם בזה שהם לא מאמינים. לא איכפת לי שאתה יורד עליי אבל אם אתה יורד על המשפחה שלי או על חברים שלי אני מתעצבן אתה יודע מה אני לא מחכה! יש לך באן לך להתאוורר בחוץ... תלמד לכבד אחרים, ואני בספק אם יש כאן מנהל אחד שלא יסכים איתי. אתה לא קולט שיש אנשים שמכבדים את האמונה שלך ואתה כמו אני אפילו לא יודע איך לתאר אותך, אני לא מצליח למצוא את המילה שאתה כזה מפגר, אפילו אחרי שירדת עליי ביקשתי מדיוני מנהלים לא להביא לך הזהרה כלום ולכבד את הדעה שלך... באמת שאתה לא שווה את זה. אתה מלא חרא זה מה שאתה! יבגני |
פיי איזה בעסה זה למות 7 פעמים אני רק חושב על המוות הראשון שלי וזה מבעס ולחשוב שאחרי זה יש לי עוד 6 מבעס תחיים
|
ציטוט:
ציטוט:
עדיין לא היה שום חוק האוסר קיום יחסי מין בין המשפחה. ואם אני לא טועה, ביהדות מותר לקיים יחסים ואף להתחתן עם בן/בת דוד כל עוד הוא/היא לא נושא/ת את אותו שם המשפחה. כולנו יכולנו להיות אחים בדם שחולקים אותה דת, אבל מה לעשות שחלקנו כפרנו והלכנו אחרי ישו(ע). וכנראה שלא היינו אמורים להיות אחים, כי כך ה' קבע. הוא אמר בפרוש לאברהם שמישמעל יבוא עם ענק של גויים (ראו האיסלאם). תשובה מספקת? אני מקווה שכן. |
ציטוט:
כתוב בפירוש בספר בראשית. |
ציטוט:
שזה אומר כמו 7 עולמות. ולא 4. |
ציטוט:
אבל אתה לא מבין אם אמא שלי תשים אוגה במקרר ותגיד לי לא לגעת אז אם אני רוצה היא לא יכולה לעשות כלום כדי למנוע ממני אם היא תוציא אותה מהמקרר היא תתקלקל אבל לאלוהים יש את האפשרות למנוע ממך לקפוץ מהבנין או לירות לעצמך בראש... |
ציטוט:
|
אז למ הוא אומר לך לא להתאבד אל בכל זאת לא מונע ממך את זה
נכון כשמחוקקים חוק אז עושים הכל כדי שלא יעברו עליו אז הוא חוקק חוק ולא עושה כלום כדי שלא יעברו עליו... |
הנה הפסוק:
וַיְהִי הַיּוֹם--וַיָּבֹאוּ בְּנֵי הָאֱלֹהִים, לְהִתְיַצֵּב עַל יְהוָה; וַיָּבוֹא גַם הַשָּׂטָן, בְּתוֹכָם. |
לנו אמרו שבתנ"ך שטן זה בעצם אוייב (לפחות ככה זה במלכים א' כנראה )
|
אבל בעיקרון
אדם וחווה הם גם הבנים של אלוהים אז אנחנו גם חלק מהצאצאים שלו... |
ציטוט:
ואנחנו נוצרנו בצלמו! לכן אנחנו כאלה אהובים... הרבה מן התכונות שקיימות באדם הן תכונות אלוהיות שקיבלנו ממנו והרבה קיבלנו מדרכנו ביצר הרע... למשל היכולת לסלוח היא יכולת אלוהית וקנאה למשל היא התגלמות הרוע... למרות שנבראו אנשים נוספים לאחר אדם וחווה התבוללות מסוימת התרחשה ולכן כולנו קשורים איך שהוא בקשר דם... והשטן הוא לא אויב... השטן הוא מלאך שעזב את דרכו בשירות ה' והוצב בתפקיד חדש... בחינת בחירתנו... הפעם הראשונה שבחירה זאת נבחנה היא בגן עדן (עץ הדעת) ובהמשך היו מספר נסיונות להאפיל על לבנו (מניעת עקידת יצחק שבסוף נכשלה)... |
יש משהו במה שאתה אומר
אני כן מאמין שיש אלוהים וזה אבל אין לי שום בעיה עם מי שלא מאמין וכל הקטע שכתבת למטה זה מזכיר לי את הקטע עם חווה והנחש אולי הנחש הוא התגלמותו של השטן? |
ציטוט:
|
אז אתה אומר שלשטן יש שליטה בכל הדברים האעים שבעולם
וכל דבר שרוצה לפתות אותנו כמו נגיד... שאנשים חושבים שהם רואים חיזר אז הם מתחילים להאמין שחיזרים מנסים להשטלת על העולם (אני יודע שזה נשמע הזוי) ככה הוא גרם לנחש לפתות את חווה לאכול מעץ הדעת... |
ציטוט:
אבל השטן יודע שיש לנו חופש בחירה ולכן הוא לא יכול להכריח אותנו להקשיב ליצר הרע אבל הוא יכול להציג לנו את האפשרות כדי שנבחר... |
יש בזה משהו...
אבל עדיין אני חושב שבתנ"ך כתוב הרבה דברים לא הגיוניים אבל אני עדיין מאמין בהם משום מה... |
אז אתה בעצם אומר שכל פעם שאיזה דתי בא לבית שלי ומטיף לי כמה שאם אני לא אתרום לו אני אלך לגיהנום ואלוהים לא יסלח לי בעולם אני אמור לתרום לו? זה מין מבחן של השטן? חלק מהמבחנים כביכול זה להבין מה רע ומה טוב אבל לא הכל שחור ולבן.
|
אם הייתי תורם לכל אחד שהיה מבקש ממני
כבר מזמן לא הייתי פה כי לא היה לי כסף למים אפילו... |
ציטוט:
נשווה: רצחת-->כלא (מערכת משפטית). רצחת-->גהנום (דתית). עכשיו אתה מבין שיש ענישה? והגדולה של ה' מבחינתי זה שהוא נותן לכל אדם את הבחירה, תאמין לי שאתה לא רוצה לוותר עליה. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ