![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני אשכנזי |
סבא מצד אבא - אוסטרי.
סבתא מצד אבא - רומניה. סבא וסבתא מצד אימא - פרסים :) בקיצור חצי אשכנזי (רומני ואוסטרי), חצי פרסי - שילוב מנצח. |
צרקסי:qqb007: לא יהודי אני מוסלמי צרקסי (לא ערבי!)
|
ציטוט:
|
מה אני היחיד שתימני פה ? :)
|
ציטוט:
|
מנהלים סגרו את הדיון הזה דחוף
שפעת עפה כאן ... |
אני חצי מרוקאי, חצי רוסי, נולדתי בשוויץ, עברתי לכאן בגיל 8 :P
ויש לי איך שהוא אזרחות פולנית ורוסית :P יש לי ת.ז ישראלית, שווצרית, פולנית ורוסית :ם |
ציטוט:
|
אני לא מאמין!!! דרך האשכול הזה, בזכות הכותב שלו, אני וסלביק, פתאום מכירים אחד את השני ^^
לפני 4 שנים אני אחי וסלביק היינו באותו אימון כדורסל, אחי וסלביק היו הקפטנים, אחרי שסלביק קרא את האשכול, הוא נזכר שאחי היה אוקריאני וארגנטינאי, הוא באה אליי מקודם למסנג'ר ופתאום נזכרתי :| מצחיק, לא? |
חחח איזה עולם קטן :)
אני ואח שלו חן הינו חברים ממש ממש טובים בכתה ו' ואני הכרתי אותו גם טיפה כי הוא היה גם מגיע לאימון והוא אמר לי שהוא גר באותו מקום בערך איפה שאני גר ואז בשנייה נזכרתי בטל ובאח שלו איזה דבר מוזר :| |
זה באמת מדהים... בזכות האשכול הזה הבנתי שאני רעב ;P
חחח זה ישראל לא ארה"ב או משהו... מקום קטן... כולם מכירים את כולם... |
ohed,תאמת לא יודע,אבל אני יודע שסבתא שלי נולדה בגבול ואחר כך הועברה למרוקו,
ד"א לכל אלו שחושבים שקווקזים זו עדה,הם טועים, קווקז זה רכס הרים הנמצא ברוסיה,בגבול עם אפגניסטן וכל המדינות עם ה סטן בסוף:P אם אני לא טועה^^ |
נכון קווקז נימצאת בין רוסיה לכול הסטנים
אני רוסי מלא (יהודי) האמת שהקווקזים מדברים גרוזינית אבל יש להם אוכל מעלף |
ציטוט:
וכמו שאמרתה בקשר לאוכל אתה צודק 100% |
ציטוט:
חחח, אתה צוחק? או שאתה רציני? בוא אני אגיד לך ככה, אצלנו בביצפר כמעט כולם מרוקאים. וחצי קווקזים. ואחד אחד כול מרוקאי קטן וגדול כולם מפחדים ( אני לא אומר את זה בגלל שאני קווקזי ) בשביל האינטרס. רוב המרוקאים הם פחדים וילדי כאפות. |
זה שמעליי^
אל תדבר יותר מדיי שטויות,אולי אצלך בבית ספר זה ככה .. חוץ ממשפחת קראזה שהם קווקזים כולם פלצנים(אני מדבר על אלו שעושים פוזות),הקווקזים הם פוזה אחת גדולה,ויש לי הרבה חברים, אבל על הכבוד של הקווקזים אין על מה לדבר.. |
ציטוט:
|
כורדי - ספרדי :)
|
מרוקאי בדם 100 אחוז.
אבל מה? שברתי את כל הסטיגמות! אתם שואלים איך? ;) אני לא אוכל חריףף!!! מבינים עכשיו? :D |
ציטוט:
כולם מרוקאים, וחצי קווקזים. מעניין. |
ציטוט:
היום אכלתי נקניקיות חריפות בבגט עם סחוג תימני אדום וסחוג ירוק וסלט ירקות עם פלפלים ירוקים חריפים (הארוכים שעושים על האש ;P ) יצא קטלני :-D חחח שאני נשמתי האוויר התחמם... |winky| |
ציטוט:
עושה לי באלגן :D |
סחוג ירוק זה של אשכנזים .
אבא שלי מכין את הסחוג הכי חריף בארץ,מילה ! אי אפשר לאכול אותו,כאילו אפשר לקבל איזה שבץ מזה .. |
ציטוט:
|
מרוקאי טורקי..
|
וואי איזה עדות יש פה יאוווארדי..
אני תימני :D |
חצי מרוקאי חצי כורדי
|
אאאאאממממ
טוב אני חצי אורגוואי חצי רומני |
לי יש עירבוב מוזר חחחח:
"פולני-סורי" %50-50% חחח |