![]() |
ציטוט:
|
אביייייייייי
יוסיייייייייי מזל טוב :) למרות שזה היה ידוע בכל מקרה מזל טוב ! אה ויוסי או אבי את לקוחות אוקסרב מעבירים גם ל דאול ? או נשארים על P ? בהצלחה ואללה חברס החברה הזאת מספר אחת !!!!|לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |
ניראה חזק לאללה!!
בהצלחה! |
ציטוט:
יום טוב |
בFF הפלאש של הלוגו לא עובד לי, מוזר... :S
בכל אופן, שיהיה לכם בהצלחה, אחלה השקעה. |
נראה טוב :), 3 חברות עם שם טוב מתאחדות.
|
ציטוט:
|
תודה רבה שוב כולם :)
|
תגידו,
למה האתר: http://g.co.il מופיע ברשימת לקוחות שלכם? הוא לא לקוח שלכם אלא של livedns. בכל מקרה, בהצלחה-מכיר את אבי המון זמן בנאדם זהב,מומלץ! |
ציטוט:
תודה על העדכון :) אסיר את זה..זהו לקוח שבבעלותו מס' אתרים שיש ברשימה .. למען הסר ספק הרצתי כרגע בדיקה על ה DNS של שאר הדומיינים שרשומים לו בפאנל. והם כולם מכוונים אלינו. Kuci חן : חחח כמה פעמים ביום אני שומע את זה ממך הא? :| אל תדאג אני מניח שגם זה יבוצע בשביל שכולם יהנו :) |
תודה רבה לכולם.
שיהיה המשך יום טוב. |
נראה פצצה, שאחד מכם ידבר איתי, נסדר לכם ת'אתר.
עיצוב מצויין, חבל על הקוד הלא תיקני. |
ציטוט:
FCKeditor ליתר דיוק. אתה מכיר דרך לגרום לפלט שלו להיות תקני? או לחילופין, אתה מכיר עורך WYSIWYG טוב שהוא כן תקני? נערך ע"י אלמוג: מה זה הדבר הזה? לאיפה גלשתם? חיזרו לנושא. |
כדאי שחזרו לנושאט ולא הוא יינעל ואזהרות יחולקו.
|
ציטוט:
!! בקשר לקוד..זה יטופל :} |
בהצלחה
|
ציטוט:
|
לא יודע אם אמרתי לכם בהצלחה כבר באשכול הזה (ארוך מידיי בשביל לבדוק, מתנצל אם זה פעם שנייה)
בכל אופן, שיהייה רק בהצלחה, את יוסי הכרתי רק לפני שבועיים, את אבי אני מכיר כבר 6 שנים, כל מה שהוא נוגע בו מצליח :) איל שרתים |
ציטוט:
|
ציטוט:
שבת שלום לכולם. |
בהצלחה.
איחוד חברות לחברה אחת, רעיון טוב. השקעה של עיצוב חדש? דומיין? עוד שרתים? זה יפה מאוד! אבל זה דיי קבוע, זאת אומרת תמיד כשאני קורא הודעות על חברות חדשות או דברים כאלו ההשקעה מתבטאת רק בעיצוב\שרת\דומיין\תומכים + - ... יש עוד דברים אתם יודעים. בהצלחה בהמשך! (= |
נראה חברה על ליגה משלה.
בהצלחה עיצוב חמוד |
אחלה חברה יש לכם עכשיו ;)
בהצלחה רבה!! |
תודה רבה,אבל למה להקפיץ עכשיו האשכול יסגר:(
|
חיכינו בקוצר רוח,בהצלחה!אחלה חברות!איזה מזל שאני לקוח שלכם:P
|
נשמע מעולה! בהצלחה חברים!
|
תודה רבה לכולם :)
|