![]() |
[בקשה]אם מישהו מוכן להכין לי לוגו לקלאן מולטי גיימינג אשמח מאוד..
אפשר ליצור קשר איתי בדרכים הבאים: MSN Messanger: shaysatlan@hotmail.com ICQ: 224986768 תודה ויום טוב |
שלום !
יש לי לוגו שנוצר חצי בפלאש וחצי פוטושופ ואני רוצה לשנות את השם שלו~~!!! אבל לישמור על הקישורים שלו וכל השאר האפקטים והשאר!! יש לי את כל הקבצים הניצרכים fla,html,psd . אך איני יודע איך לערוך אותם עם מישהו יכול לעשות לי טובה ולערוך לי אותם אשמח מאד תודה מראש! ליצירת קשר השאירו פה תגובה או תיפנו אליי פרטים בחתימה. |
שלום לכם.
אני צריך עיצוב לפורום (לא ראיתי שום דבר בחוקים שאומר שאסור לבקש עיצובים) מייפל סטורי. יש לי דומיין והכל ואני צריך רק עיצוב. אנא פנו אליי או בה"פ או במסנג'ר: daniel_naxon@hotmail.co.il |
נותן חדרי וונט חינם..
מי שרוצה שיפנה אלי לאיסקיו: 205902812 |
לכבוד החופש:
קידוד אתר חינם (+הכנסת תוכן,5 דפים). *לא מקודד עיצובי הוסטינג *אני יכול לבחור את מי לדחות ומי לא למעוניינים: yonatan642005@gmail.com אימייל+מסנג'ר. *אין ליצור קשר באמצעי אחר! |
שלום לכולם,
אני מחפש מישהו שיכול להדריך אותי בצדדים הטכניים של איך להריץ אתר. אני מעוניין לפתוח אתר גיימינג קהילתי ( חדשות,עידכונים,מאמרים למינהם) שהמטרה שלו פשוט לעזור ולפתח את הקהילה הארצית של הגיימרים הישראלים...( כלומר האתר לא למטרות רווח) כמו כן אני גם מחפש מישהו שיעשה בשבילי עיצוב שמתאים לאתר גיימינג. תודה רבה לכל העוזרים. פרטים ליצירת קשר: E-mail:SQUALL@netvision.net.il ICQ: 218-095-027 MSN: Lordofnightmers@hotmail.com או בהודעה פרטית. |
שלום לכולם.
קוראים לי אלעד ואני עובד כבר זמן מה על אתר בנושא משחקי רשת , משחקי דפדפן ומשחקי flash. האתר זקוק לכתבים , באתר יש אפשרות לכתיבה על כמעט כל משחק רשת ודפדפן , ממשחקי רשת כמו MapleStory ועד משחקי רשת כמו Gunz Online . על מנת לכתוב באתר חובה לעמוד בתנאים הבאים:
במידה והינכם עומדים בתנאים אנה צרו קשר עימי: icq - 83836952 msn - eman@elad.net email - elad532@gmail.com המשך יום נעים , אלעד. |
אהלן , בוקר טוב
אני צריך מישהו שיחתוך לי רק את העיצוב בIMAGEREADY תודה מראש. |
מחפש מישהו שיכין לי באר פלאש קטן לפורום נותן זכויות יוצרים.
אי סי קיו : 193778923 מסנג'ר: edenbuganim@012.net.il |
אהלן לכולם , אני חייב מישהו שיעשה לי פלאש ממש קטן אשמח עם תפנו אליי או תשאירו אייסקיו ממש קטן הפלאש תודה מראש!
|
שלום, מחפש חברה שמסכימה לאחסן כמה עמודים לאתר של ארגון צדקה שהקמתי.
|
אלון יש לך את פרוייקט איכסון חינם של LSRV
HTTP://LSRV.CO.IL תסתכל איכסון אתרים החבילה הראשונה תעשה הזמן ומשם תבין .. |
שלום.
אני צריך באנר פרסום. כלומר, באנר שיופיע באתר שלי (שעוד לא נפתח), ויהיה כתוב שם: פרסם כאן...וכל זה. אם משהו מוכן לעשות זאת אנה שישלח לי בדרכים הבאות: אימייל: dreamd@bezeqint.net מסנג'ר: kucherov@bezeqint.net בתודה, ולדי. |
מה הכוונה יאנו לעצב לך את החלון?
|
משעמם לי אני מוכן להנפיש משהו בפלאש...
|
ציטוט:
באנר רגיל...בגודל 468 על 60...כזה משהו נחמד שיהיה רשום פרסם כאן...זה הכל. |
שלום לכולם
אני צריך לוגו לאתר יהדות זה מצווה.......פשוט מצווה אם מישהו מוכן לעשות איזה לוגו יפה אני ישמח מי שרוצה נא ליצור קשר בהודעה פרטית תודה |
בקשה ממש חשובה לי
תשמעו, אבא של ידידה טובה שלי נהרג בסטי"ל ( דב שטרנשוס ז"ל )
ואני רוצה לבנות אתר להנציח אותו ואני זקוק לכמה דברים: תיכנות ועיצוב... אשמח לכל מי שינסה לעזור ליצירת קשר: 50068686 או לכתוב כאן |
משתתף בצערה...
-עיצוב, הייתי שמח לנסות להכין, הרבה זמן לא נגעתי בפוטושופ. -דומיין, לדעתי, לפחות את זה כדאי שתקנה אתה, לא יפה לבקש ממישהו אחר שיקנה בשבילך, עם כל הכבוד למטרה. -תיכנות, מאמין שתמצא מישהו אמין (=. |
ציטוט:
עריכה: עם כל הכבוד וגם ראית שאני מוכן לעזור...זה מאוחד עם התנדבות. |
יפים, נוצר קשר בקשר לתיכנות, אני מקווה שאני יוכל לעזור גם בעיצוב..
|
שלום צריך מישהו שיעשה לי עיצוב + קידוד לפורטל הורדות שבניתי.
אם מי שהוא מוכן אז בכיף... מסנג'ר: my_appz@walla.com תודה לכם מראש.! |
עם מישהו מתנדב להכין לי באנר, הבאנר יהיה לחברת אכסון שאני בקרוב פותח.
עם מישהו מעוניין לעזור, אייסיקייו:8850478 המשך יום נעים. |
מחפש פלאשר שיגדיר לי בבאר את ראשי index.php וכל זה תודה מראש
348446 |
למה אתה מתכוון לכפתורים?
להגדיר את הקישור? |
כן אני משער שהוא התכוון ללינקים(קישורים)
|
צריך מישהו שיתקן לי עמ' אחד ב-HTML ויסדר אותו לפי התקן [XHTML] .
|
עם הוא צריך רק את הקישורים פנה אליי אני יעזור לך
|
אני אצור קשר יש עוד מישהו?
|
שלום,ברצוני לבקש ממי שיכול לעשות לי בנאר או כרטיס ביקור של הפרטים שלי בחתימה התואם לעיצוב שפורסם לפני כ3 ימים אני מבקש זאת בהתנדבות בלבד כל דבר יתקבל בברכה
יום טוב,דביר __________________ |
שלום רב.
בימים אלו אני עובד על מין כזה תיק עבודות קטנטן של עבודות תרגום מערכות... יש לי עיצוב קטן וחמוד... יש לי מערכת תוכן חמודה שמצאתי... הבעיה שאני לא יודע איך להחליף את העיצוב... אני אשמח אם מישהו כאן מוכן להתאים לי את העיצוב למערכת... אין לי כל כך מה להציע חוץ מתרגום של מערכת PHP כלשהי... תודה ויום טוב. |
ציטוט:
|
שלום,
מחפש מתכנת, שאני ישלח לו PSD של עיצוב שלי והוא יעשה לי ממנו "דף משני". מי שמעוניין לעזור: ICQ:8850478 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור. |
מחפש מישהו שיכין לי באנר לרדיו שלי..
פנו לאיי סי 111-199-900 או למסנג'ר offry13@walla.co.il אם אתם מעוניינים לעזור.. אין לי הרבה מה להציע |
ציטוט:
|
"שלום,אני רותם ואני צריך תראו יש לי מערכת HEBNUKER ואני מחפש מישהוא שיכול לעשות לי "עוד דף" שם כלומר שיהיה בפינה רשום משחקי הליגה או משהוא במקום האציקלופדיה וכל הדברים המעאפנים האילה.
אשמח אם מישהו מהקהילה יוכל להכין לי את הדבר. פרטים ליצירת קשר בחתימה. תודה למי שיעשה את זה, רותם |
צריך מעצב שיעצב לי לוגו,
לעוד פרטים צרו קשר פרטים בחתימה. |
צריך מישהו שיעזור לי להתקין את שירות הגראפים של גוגל ליצירת קשר פרטים בחתימה. תודה לכל העוזר.|Lol|
|
אני צריך מתכנת IPB
יקבל איחסון על השרת שלי + סבדומיין בדומיין NET ICQ 2595742 |
צריך מישהו שיעזור לי לקודד את העיצוב לאתר קרווילה לתושבי הצפון וגוש קטיף
כבר חצי מהאתר מקודד אני רק צריך עוד כמה דפים נ.ב כל האתר הוא ללא מטרות רווח אל התנדבות אז אשמח אם תוכלו לעזור. הכתובת שיש לנו כרגע: www.karavila.net מחכים למקודד שיוכל לחתוך לנו... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ