הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   (חברות)מה עושה חברה לחברה טובה? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=54770)

Sivang 26-10-07 16:16

אני נחשב אצלך בתור מה? בתור היוצא דופן? סתם אני רוצה לדעת..

Ofir|Execute.co.il 26-10-07 16:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 571604)
זה הפך לקרב ה"קטנים" נגד ה"גדולים", שום "קטן" לא מסוגל לקבל את העובדה שהוא (הקטן) לא יוכל לנהל חברת אחסון ולהיות מספיק רציני, כל אחד בא עם החברת האחסון שלו ועם הדוגמא שלו לרצינות שזה נהיה כבר בדיחה .. (תופעה ישראלית בולטת השתלטה גם על הפורום הזה).

אבל תבינו דבר אחד, נגיד היום אני (או כל מישהו אחר בן 18-17) רוצה לקנות אחסון אצל חברה כלשהי, למי אתם חושבים שהוא יפנה? לילדים בני 16-12 או ליותר בוגרים 17+ ? התשובה ברורה מראש, אתם סתם שוללים את עצמכם.

מחזק ומסכים (סיוון הוא היוצא דופן. בנאדם רציני, משקיע ועוזר תמיד, מניסיון!)

Sivang 26-10-07 16:37

תודה. אבל בכל מקרה לא תמיד צריך להכליל את כל ה"קטנים" כלא "נחוצים" .. חלקם מבינים הרבה יותר מאנשים בני 19-20 שגם בעסק הזה.

ahoy 26-10-07 18:18

בורות זה לא תואר כבוד ...

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NewServ.co.il (פרסם 571591)
אני ממש לא אוהב את הגזענות הזו כלפיי הגילאים!
...

גזענות, מכוונת רק בהפלייה על רקע גזעי - אתה מתכוון לשובניזם, שהוא הפלייה על רקע אחר (מיני או שלא).

RS324 26-10-07 18:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NewServ.co.il (פרסם 571591)
אני ממש לא אוהב את הגזענות הזו כלפיי הגילאים!
זה פשוט מגעיל וככה אני גם מזהה את היחס של האנשים שרשמו את זה פה.

אני ממש הייתי מתבייש במקום כל אלה שאמרו שילד לא יכול לנהל חברת אחסון.
אתם לא מבינים שזאת לא בעיה לקנות ריסיילר לשנתיים במחיר של 1000 שקל ולהתחיל למכור אחסון?
אני פשוט לפעמים לא מבין את ההיגיון בדברים והמילים שנאמרות בפורום, כאילו שכולכם בני 5 !

אני בן 15, מנהל העסק NewServ.co.il ובעבר הייתי המנהל של Sg-iL.com ( למי ששמע ).
Sg-iL.com הייתה באוויר למעלה מחצי שנה ואז שינינו את השם והפכנו ל NewServ.co.il באופן חוקי.

אני רוצה להבהיר לכל אלו שאמרו שילדים לא רציניים! אני בן 15, ומגיל 14 יש לי כרטיס אשראי! כן כן, כרטיס אשראי של ישראכרט!
תאמינו או לא, אבל אפילו הבנק סמך עליי. מה שאומר שיש לי גם חשבון עו"ש בבנק. ללא מסגרת.
+ העסק רשום על שמי.

למה אתם החלטתם שילדים בני 14 קטנים מידי? זה פשוט לפעמים קצת מעצבן!
אתם (מי שאמר את זה) לא מבינים כנראה כלום וכנראה שגם ששכחתם שעברתם את הגיל הזה,
ופשוט שכחתם גם כמה אתם רציתם לעשות משהו ופשוט לא עשיתם, אבל ידעתם שאתם יכולים לעשות את זה על הצד הטוב ביותר!

עוד עובדה מאוד משמעותית שאני חייב לציין בקשר לגיל 14:
משרדי המע"מ ומס הכנסה ביחד עם רשויות החוק בישראל החליטו פה אחד שיאפשרו לכל נער שעבר את גיל 14 לפתוח עסק פרטי משלו!
כיוון שהם הבינו שנערים בני 14 יכולים מבחינה סטטיסטית לנהל עסק. בהתחשב בזה שלא כולם כמובן, ילדים בעלי אינטילגניציה ופוטנציאל גבוה.

תכחו זאת בהבנה! ואני חושב שאפשר לחזור לנושא האשכול. תודה, וסליחה על החפירה, הייתי פשוט חייב להבהיר כמה דברים חשובים.

אני קורא את ההודעה ולא יכול שלא להפסיק לצחוק.
א. ישראכרט עולה בערך 55 שקל לשנה וזה ממש לא סיפור להוציא ישראכרט מהסיבה הפשוטה שאתה בן 14\15 ובכל מקרה אחד ההורים שלך חתום ערבות על החשבון ככה שכל מה שיהיה נופל על האחריות של ההורים שלך.
ב. גם במעמ ובמס הכנסה אתה אומר גיל 14, אבל גם פה אתה צריך את אחד ההורים שלך שיחתום
למה זה בדיוק ?

בגילאים ההאלה יש כל כך הרבה דברים , וכל כך הרבה דברים משתנים
שאין מה לעשות רק הזמן יגיד.

ולגבי איכות כן כמה שזה נשמע מגעיל, אני לא חושב שהשרת שלך מתוחזק טוב יותר משרת שמתחזק אותו טכנאי שרתים אמיתי שעבר קורסים של הסמכה בניהול רשתות (MSCE ודומיהם) ו\או קורסים כאלה ואחרים.
בנוסף יש גם את העניין של השירות הצבאי שאתה עדיין רחוק מאד ממנו.

אתה יכול לדבר עד מחר אבל ביינתיים, כדאי שתלמד מה זה גזענות ומה זה אפלייה, מושגים שאף אחד מהם לא תקף לכל הנושא המדובר.

mayden 26-10-07 20:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ofir| Fore.co.il (פרסם 571614)
סיוון הוא היוצא דופן. בנאדם רציני, משקיע ועוזר תמיד, מניסיון!

צר לי לאכזב אותך אבל אין חיה כזאת .. (מתנצל מראש עם מישהו נעלב, אבל הסיכויים שקיימת חיה כזאת זה כמו הסיכויים שהזכרתי בהודעתי הראשונה).

Ofir|Execute.co.il 26-10-07 22:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 571693)
צר לי לאכזב אותך אבל אין חיה כזאת .. (מתנצל מראש עם מישהו נעלב, אבל הסיכויים שקיימת חיה כזאת זה כמו הסיכויים שהזכרתי בהודעתי הראשונה).

אני לא דיברתי על עניין הגילאים [שאני חושב שהוא חשוב מאוד אם תסתכל כמה דפים אחורה]
אני דיברתי על סיוון כבן אדם, כבעל עסק שהייתי אצלו עד לא מזמן - כל הזמן עזר וענה לכל שאלה שלי ולכל בקשה שלי, גם אם הוא היה עסוק באותו רגע - מייד הוא התפנה בשביל לעזור לי!

לא משנה כמה שיגעתי אותו - תמיד הוא עזר לי, בכל שעה ובכל מצב!!

עידנסמית 26-10-07 22:33

"אין חכם כבעל נסיון." - זה מה שיש לי להגיד על נושא הגיל...

לגבי שאר הפרמטרים: 70 אחוז פרסום, 30 אחוז כל השאר.

Panda 27-10-07 12:10

זה מצחיק, כי זה נראה עכשיו כמו קרב של סיוון נגד 5. כל השאר שחשבו כמו סיוון כבר לא מגיבים.

וסיוון, נו באמת, תעשה טובה - אתה בחיים לא תשים את הכסף שלך אצל ילד בן 9, אתה גם תצחק לו בפרצוף שהוא יציע לך.

Daniel 27-10-07 13:49

סיוון הוא היחיד שלא וויתר, פשוט כל התומכים בדעתו של הסיוון וויתרו מראש-כי סטיגמות אי אפשר לשנות.

תקראו את ההודעות שלכם, אתם מצחיקים.

"הייתם נותנים כסף לילד בן 9?"

זה הסיבה שלכם, לשאלה מה עדיף, חברה עם מבוגרים-או יותר צעירים.

אפשר להגדיר את זה ככה:
שואלים אותך מה זה "ריצה", ואתם תענו, "ריצה זה לרוץ".

...

Panda 27-10-07 15:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT (פרסם 571890)
סיוון הוא היחיד שלא וויתר, פשוט כל התומכים בדעתו של הסיוון וויתרו מראש-כי סטיגמות אי אפשר לשנות.

תקראו את ההודעות שלכם, אתם מצחיקים.

"הייתם נותנים כסף לילד בן 9?"

זה הסיבה שלכם, לשאלה מה עדיף, חברה עם מבוגרים-או יותר צעירים.

אפשר להגדיר את זה ככה:
שואלים אותך מה זה "ריצה", ואתם תענו, "ריצה זה לרוץ".

...

בוא נעשה את זה יותר פשוט, אחותי בת 9, אני עכשיו פותח לה חברת אכסון ונותן לה לנהל אותה? בדוגרי מה הסיבה שלא תקנה? כי היא בת 9 כמובן.
סטיגמה או לא סטיגמה ככה זה.

HighA 29-10-07 00:15

חזרתי להגיב פה כי אני רואה שהנושא קצת ירד אפילו שהמשיכו בנושא הגילאים :\

הסיבה שאני לא אקנה ממנה זה לא רק שהיא בת תשע, אפילו שזה בא בשיקול, זה בגלל שאין לה ידע (אני חושב, יש לה?)

ונכון כמו שאמרו פה, אין חכם כבעל נסיון
ניסיון לא חייב להיות גיל!!!
יכול להיות נסיון בגיל 14 כמו נסיון בגיל 24
יכולים להיות שני אנשים שיודעים פחות או יותר אותו דבר, אבל הפרש של 5 שנים
כמובן שכולם לכו למבוגר יותר, בגלל גיל
וזה לא מפתיע, והגיוני
אבל אם הצעיר יודע יותר, ואנשים עדיין הולכים למבוגר בגלל הגיל (ולא בגלל מחיר או משהו כזה) אז זה כבר בעיה אצלהם :\

Sagiii 29-10-07 18:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal (פרסם 571595)
צודק סיון... בתור מישהו שעבד איתך זמן מה :) יותר רציני מבנאדם בן 25 אתה :P

כן אה?, אני מכיר את סיון עוד מלפני שהוא פתח את העסק שלו :) אחלה בן אדם ואם אני אגיד עליו שהוא רציני אני לא אשקר:)

Sivang 29-10-07 18:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sagiii (פרסם 572778)
כן אה?, אני מכיר את סיון עוד מלפני שהוא פתח את העסק שלו :) אחלה בן אדם ואם אני אגיד עליו שהוא רציני אני לא אשקר:)

תודה לכל התומכים.. אני שמח שאתם מרוצים.

בכל זאת, מה שהתכוונתי להגיד באשכול הזה זה שיש בני 14 עם ניסיון וידע רחב יותר מאנשים בני 20..
למשל: תענו לי על השאלה :

ישנם שני עסקים, NewServ.co.il שאני מנהל - ויש לי ידע וניסיון במשך 3-4 שנים בנושא.
+מספק תמיכה 24 שעות.
והעסק השני הוא סתם - YoniServ (סתם המצאתי), לבעלים קורים יוני והוא בן 25 ויש לו ידע וניסיון עצמאי בערך של שנתיים.
+הוא מספק תמיכה רק 10 שעות ביום.

אל מי תעדיפו ללכת? תענו בכנות.

עריכה ----- > + אתם לא מכירים אותי ואותו לפני כן.

ahoy 29-10-07 19:02

סיון,

אל תיקח את זה אישי - אבל אותו (בהנחה שאתה אכן מתחת לגיל ההסכמה, כי לא פירטת ...).

אתה\ם חייב להבין שיש הרבה השלכות לגיל שאפילו לא תלויות בך ... סתם דמיין שההורים שלך מאבדים את הסעיף עליך ומחליטים לקחת לך את הצעצוע ...

כשתהיה בן 25, תבין את ההבדל. היום זה ויכוח ריק מתוכן ... כמו הפוסט הזה.

Sivang 29-10-07 19:06

הבנתי,

נחכה לעוד תגובות ותשובות.. ונראה פה את החוות דעת הכללית.

KilleR 29-10-07 20:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NewServ.co.il (פרסם 572783)
הבנתי,

נחכה לעוד תגובות ותשובות.. ונראה פה את החוות דעת הכללית.

אוי, זה פשוט ויכוח סתמי..
הנה דוגמא:
סיון: קיבלתי 0אפס במגן להיסטוריה.
אימא של סיון: זה הכל בגלל שאתה מתעסק יותר מידי במחשב, מעכשיו אין לך יותר מחשב.
סיון: לא אימא, אבל העסק שלי... מה אני אעשה?
אימא של סיון: היית צריך לחשוב על זה קודם, עכשיו הלך לך!

אני לא רוצה להעליב אף אחד, אבל זאת האמת.. אין מה לעשות שתיהיה בן 20 אף אחד לא יבוא אליך ויקח לך את המחשב.
דרך אגב אני בן 16(כמעט 17), מנהל העסק WhiteScreen ואני מאמין שלי זה לא יקרה, בגלל שאני גר לבד(+2 חברים).

Sivang 29-10-07 23:12

א. אני יכול להבטיח שלי זה לא יקרה.
ב. אני שומר על ציונים גבוהים גם במהלך כהונתי כמנהל העסק NewServ.co.il .
ג. הדוגמא הזו לא ממש קשורה, זה כבר מדבר על סיבה אחת למה לא לקנות מילד.

יש משהו בדברים שאתה אומר שנכון מבחינה פיסית, אבל אתה צריך לזכור שילדים שפותחים חברת אחסון ->
רובם ילדים חכמים, שיודעים שזה לא הולך במקום בית ספר. אני לא מדבר על כולם.
כי כולנו יודעים שאכן קיימים ילדים קטנים שפותחים חברת אחסון וסוגרים אותה אחרי חודש.

איך לדעת שזה ילד רציני? בשביל זה מדברים לפני, ובודקים האם לילד יש גב תומך, ועוד ..
חשוב שגם תהיה שפה עשירה (ללא שגיאות כתיב) שזה מה שמוכיח שהילד חכם ורציני, שגם לומד טוב.

KilleR 30-10-07 01:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NewServ.co.il (פרסם 572889)
א. אני יכול להבטיח שלי זה לא יקרה.
ב. אני שומר על ציונים גבוהים גם במהלך כהונתי כמנהל העסק NewServ.co.il .
ג. הדוגמא הזו לא ממש קשורה, זה כבר מדבר על סיבה אחת למה לא לקנות מילד.

יש משהו בדברים שאתה אומר שנכון מבחינה פיסית, אבל אתה צריך לזכור שילדים שפותחים חברת אחסון ->
רובם ילדים חכמים, שיודעים שזה לא הולך במקום בית ספר. אני לא מדבר על כולם.
כי כולנו יודעים שאכן קיימים ילדים קטנים שפותחים חברת אחסון וסוגרים אותה אחרי חודש.

איך לדעת שזה ילד רציני? בשביל זה מדברים לפני, ובודקים האם לילד יש גב תומך, ועוד ..
חשוב שגם תהיה שפה עשירה (ללא שגיאות כתיב) שזה מה שמוכיח שהילד חכם ורציני, שגם לומד טוב.

לא הבנתה את הדוגמא שלי, זה לא משנה אם אתה לומד טוב או לא.
אני התכוונתי בדוגמא שנתתי למעלה שההורים שלך יכולים בכל דקה לסגור לך את המחשב, זה לא משנה עם בגלל ציונים או עם בגלל שלא ניקיתה את החדר..

itay12389 30-10-07 02:13

תקשיבו הכל ענין של המלצה
ברגע שאני בונה אתרים לאנשים
בהתחלה הגיעו כמה לקוחות (והלקוחות הראשונים בעייתים בגלל הגיל)
אחרי זה שכבר יש המלצות ומגיעים עוד לקוחות מהלקוחות מדברים איתי בטלפון קובעים פגישה ואז אני אומר להם אני בן 15 זה לא אמור להפריע נכון? כולם יגידו שאין בעיה
כי הם יראו שכל הזמן דיברתי איתם ברמה של מבוגר-ברמה שלהם הם לא הבחינו בכך שאני בן 15
היכולת שלהם לדעת שאני בן 15 זה רק שרואים אותי ככה שאז זה כבר לא משנה להם

וברור שהרוב בגיל הזה לא יכולים לעשות את זה אבל חלק יכולים
למשל חבר שלי בן 15 הרצה בכנסים של מיקרוסופט באנגלית הספיק לקפוץ כיתה ולעבוד בחברת תכנות עם ממוצע בבית ספר של 90+ ושאתם תדברו איתו תחשבו שאתם מדברים עם פרופסור ואני לא מגזין שתבינו את רמות הידע שלו בכלל תבהלו מה תגידו על זה?

Sivang 30-10-07 02:56

איתי אתה צודק בהחלט.. זה הכל תלוי בניסיון ובמוניתין של אותו בן אדם.

ahoy 30-10-07 09:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NewServ.co.il (פרסם 572935)

אתה טועה, זה תלוי במוניטין של אותו אדם ... וזו הנקודה, אני לא מסוגל לרכוש מוצר ממי שאפילו לא מסוגל לאיית נכון (וזו הכללה לעשרות POST'ים כאן שכתובים בעברית מזעזעת ...).

Sivang 30-10-07 13:26

מה אמרתי?! אמרתי שזה תלוי גם במוניטין.
ואתה צודק שחלק גדול מהרשומים להוסטס לא יודעים לכתוב ללא שגיאות כתיב. זאת נקודה שצריך מאוד להתחייס אליה.

itay12389 30-10-07 13:37

מדובר על רושם כללי
חלק מזה נקבע לפי שגיאות כתיב צורת ורמת התנסחות כושר שכנוע רצינות האיש(אפשר בהחלט להרגיש את זה בשיחה) ועוד
במקרה שהילד בן ה15 עונה על כל אלה לא תהיה לו שום בעיה(כמובן במקרה שיש לו תידע והכלים הנדרשים)

Sivang 30-10-07 14:02

נכון מאוד, מסכים איתך. סוף סוף הגענו להחלטה בין כולם?

KilleR 30-10-07 14:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NewServ.co.il (פרסם 572935)

Ahoy התכוון שהוא לא יהיה מסוגל לקנות ממך, כי כתבת עם שגיאות כתיב, "מוניתין" = מוניטין.

*** אף אחד לא הגיע להחלטה, אם כבר אז ההחלטה היא שאדם צעיר (ילד/נער) לא יכול לנהל עסק יותר טוב מאדם בוגר.

Ofir|Execute.co.il 30-10-07 14:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NewServ.co.il (פרסם 573034)
מה אמרתי?! אמרתי שזה תלוי גם במוניטין.
ואתה צודק שחלק גדול מהרשומים להוסטס לא יודעים לכתוב ללא שגיאות כתיב. זאת נקודה שצריך מאוד להתחייס אליה.

הוא התכוון שרשמת מוניטין עם שגיאה כתיב..

Sivang 30-10-07 14:33

אה.. לא שמתי לב, זה בגלל שאני כותב מהר ולא מסתכל על המקשים. קורה לכל אחד.

OmerN 30-10-07 15:26

על מה יש להסכים בדיוק? יש אנשים שמעדיפים איש מבוגר עם פחות ידע/ניסיון ויש שמעדיפים ילד עם יותר.

Qweb 30-10-07 15:31

90% מחברות האחסון בישראל מנוהלות על "ילדים" בני 15,
90% מהלקוחות של ימינו הם ילדים שרוצים להקים פורום, והם קונים גם מילדים בני 15..

דניאל 30-10-07 15:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי On! (פרסם 573097)
על מה יש להסכים בדיוק? יש אנשים שמעדיפים איש מבוגר עם פחות ידע/ניסיון ויש שמעדיפים ילד עם יותר.

לא מדוייק,
שום אדם מבוגר לא יעדיף ילד כאופציה עדיפה.

אני אנסח את זה אחרת (ואבסולוטית),
אם תציב 2 אנשים באותה הרמה הטכנית שמציעים שירות באותו המחיר,
כאשר אחד מהם "ילד" והשני "מבוגר",
ה"מבוגר" תמיד יזכה.

למה?
כי הוא "מבוגר" והשני.. רק "ילד".

יש דברים שלומדים רק עם הגיל, רק עם הזמן - לטוב ולרע.

Sivang 30-10-07 15:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DaN | HomeServ.co.il (פרסם 573098)
90% מחברות האחסון בישראל מנוהלות על "ילדים" בני 15,
90% מהלקוחות של ימינו הם ילדים שרוצים להקים פורום, והם קונים גם מילדים בני 15..

יש בזה משהו..
וזה מה שמראה על התפתחות. שכיום ילדים (לא כולם) מסוגלים לנהל חברה.

OmerN 30-10-07 16:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 573100)
לא מדוייק,
שום אדם מבוגר לא יעדיף ילד כאופציה עדיפה.

אני אנסח את זה אחרת (ואבסולוטית),
אם תציב 2 אנשים באותה הרמה הטכנית שמציעים שירות באותו המחיר,
כאשר אחד מהם "ילד" והשני "מבוגר",
ה"מבוגר" תמיד יזכה.

למה?
כי הוא "מבוגר" והשני.. רק "ילד".

יש דברים שלומדים רק עם הגיל, רק עם הזמן - לטוב ולרע.

זה נכון. מבוגר ברוב המקרים תמיד הנבחר. לפי דעתי, גם אם המבוגר עם פחות נסיון הוא יהיה המועדף.

KilleR 30-10-07 16:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NewServ.co.il (פרסם 573102)
יש בזה משהו..
וזה מה שמראה על התפתחות. שכיום ילדים (לא כולם) מסוגלים לנהל חברה.

כיום ילדים (כולם) לא מסוגלים לנהל חברה, דבר ראשון לילדים אין "חברה" יש להם במקרה הטוב עסק פרטי ובמקרה הלא כל-כך טוב - תחביב.

אני אומר את זה על עצמי: אני עכשיו זמין 24/7 אבל שהשביתה תיגמר לא יהיה לי זמן ליהות 24/7...
אז בגלל זה יש לי שותף בן 21 ועוד צוות שזמין גם ב 10בבוקר וגם ב2בלילה.

Sivang 30-10-07 16:45

אתה מדבר על עצמך..אנחנו לא מדברים ספציפית על אנשים.
תפסיקו כבר כל אחד לעשות רושם שהוא יצא מזה נקי והכי טוב.

ToxicBoy21 30-10-07 17:25

מה שמצחיק זה שרוב המגיבים פה הגיבו לטובת העסק שלהם.
אם מנהל העסק הוא ילד - לדעתו ילד יכול לנהל חברה
אם מנהל העסק הוא מבוגר - לדעתו ילד לא יכול לנהל חברה
אם מנהל העסק הוא ילד אבל יש לו שותף מבוגר - ילד לא יכול לנהל חברה
אני אומר שוב, רוב האנשים הגיבו לטובתם ולא כולם.

הכי טוב שתשאלו לקוחות.

לדעתי מה שקובע אם חברה טובה או לא זה הוותק (וותק כולל בתוכו גם נסיון), השירות שהיא מספקת ומה לקוחות אומרים עליה.
אם ילד הצליח להחזיק חברה עם וותק - אז כנראה שהוא יכול לנהל חברה. אם לא - כנראה שלא.

ahoy 30-10-07 17:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LocalHost (פרסם 573144)

הכי טוב שתשאלו לקוחות.

לדעתי מה שקובע אם חברה טובה או לא זה הוותק (וותק כולל בתוכו גם נסיון), השירות שהיא מספקת ומה לקוחות אומרים עליה.
אם ילד הצליח להחזיק חברה עם וותק - אז כנראה שהוא יכול לנהל חברה. אם לא - כנראה שלא.

אני מסכים - אבל זה לא סותר את הקביעה שילדים לא יכולים לנהל חברת אחסון בפרט וחברה בכלל.

הרי ותק אמיתי ניתן לצבור לא בעבודה של חופש גדול, אלא של כמה שנות עבודה ותמיכה איכותית ללקוחות. אז אם אתה ילד בן 17 עם 3 שנות ניסיון ועשרות לקוחות - כנראה שאתה באמת שווה את האמון שלי בך.

אבל, יש כאן מילכוד 22 (ואני מזמין את כל מי שמנהל לקרוא את הספר, להבין אותו לעומקו ורק אחרי כן לחזור לדיון): מצד אחד, אם אני ילד איך אני צובר ותק? ומצד שני אם צברתי ותק, כנראה שאני כבר לא ילד ...

ToxicBoy21 30-10-07 17:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ahoy (פרסם 573149)
אני מסכים - אבל זה לא סותר את הקביעה שילדים לא יכולים לנהל חברת אחסון בפרט וחברה בכלל.

הרי ותק אמיתי ניתן לצבור לא בעבודה של חופש גדול, אלא של כמה שנות עבודה ותמיכה איכותית ללקוחות. אז אם אתה ילד בן 17 עם 3 שנות ניסיון ועשרות לקוחות - כנראה שאתה באמת שווה את האמון שלי בך.

אבל, יש כאן מילכוד 22 (ואני מזמין את כל מי שמנהל לקרוא את הספר, להבין אותו לעומקו ורק אחרי כן לחזור לדיון): מצד אחד, אם אני ילד איך אני צובר ותק? ומצד שני אם צברתי ותק, כנראה שאני כבר לא ילד ...

לפי מה שהבנתי סיוון בן 15 וחצי ותראה כמה לקוחות יש לו: www.newserv.co.il
הוא יכול להחזיק עם כל הלקוחות האלה עסק ולצבור וותק

הנה הוכחה שילד יכול לנהל עסק וגם לצבור וותק.

KilleR 30-10-07 18:12

ציטוט:

הכי טוב שתשאלו לקוחות.

בשורה שהדגשתי, אתה כנראה מדבר עלי, איך זה עוזר לי ? ("לטובת העסק").
אני בן 16 ולדעתי ילד בן 16-15 כבר אדם שיש לו שכל(לפחות לחלק(הלא כל כך גדול)) והוא כבר מתחיל לחשוב על העתיד שלו..(5-10שנה קדימה שזה ממש לא הרבה).
ילד בן16-15 שחושב על העתיד ומאמין שהוא יצליח, הוא יוכל להחזיק עסק, זה יהיה קשה, הוא יצתרך לוותר לפעמים על בילויים עם חברים אבל אם הוא חושב 5-10שנה קדימה, הוא יבין שזה שווה את זה.

OmerN 30-10-07 18:18

כמה חירטוטים... הדבר היחיד שיכול לסגור את הדיון פה זה הציטוט הבא:
ציטוט:

הכי טוב שתשאלו לקוחות.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:49.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ