הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מוכר| שיטה להכפלת כספך עד פי 5 (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=97731)

trupix 11-06-12 09:38

השם ישמור איזה אנשים הזויים יש כאן.

אם אומר לכם שיש חללית בחדר וודאי תגידו "איך?, אין מספיק מקום!"

לא אמשיך לקרוא את שאר העמודים יש גבול לכמות הידע שאפשר לגלות כאן. אני כבר לא יודע אם זה מתוך תמימות.

הבן אדם, סביר לוודאי, מצא אתר כלשהו של פרסומות שצריך ללחוץ עליהן מידי יום ("..זה שיטה קלה מאוד שמצריכה כמה דקות ביום...")
העובדה שהוא גילה את האתר בצורה ישירה או עקיפה כלשהי היא הסיבה שהוא דורש כסף. רק כאן אפשר למצוא אנשים כאלא.

trupix 11-06-12 09:46

טוב לא יכולתי שלא לעבור קצת ברפרוף על התגובות ..
מדהים, פשוט מדהים. אין לי מילים אחרות לתאר את התופעה הזאת.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nefrian (פרסם 846722)
חברים יקרים,הבחור היקר הזה מוכר שיטה,למה לנסות להרוס לו,מעוניינים תקנו לא מעוניינים אל תקנו

בהצלחה חבר.

וואו. באמת?
הי, תראה! מישהו שודד זקנה! למה להרוס לו? תן לבן אדם להתפרנס !

יש כאן רמת אתיקה ששווה לסוליה של נעל, with all due respect. (ויש כבוד לפורום שגדלתי בו)

חבל לראות שזו ההשקפת עולם של האנשים פה, כל כך שטחית ומרובעת.

Hostake 11-06-12 10:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ServerSeller (פרסם 846755)
אוקיי ככה ,
אני מעוניין לקנות את השיטה אבל אני צריך כמה דברים :
1.תתחייב שאני מרוויח מזה משהו ושהאתר לא יהפוך לסקאם מתישהו
2.תוכל בבקשה לעשות לי את זה ב 200 שקלים באמצעות פייפל כדי שיהיה לי 12$ להשקיע ?
3.אשמח לדעת עוד אנשים שרכשו את השיטה הזאת , והרוויחו ממנה משהו .
4.אני בא למטרת 500 שקל שאני צריך מהאתר הזה ואני כבר לא ישתמש בו .
5.אשמח לראות "הוכחות תשלום" שהם באמת שילמו לך לפני שאני רוכש .
ובשביל להיות בטוח בכח תצנזר את כתובת האיימל של האתר ששלח לך .
שלא ידעו את השיטה שלך .
:)

אני מסכים.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי עזריאל (פרסם 846769)
אשמח לקבל יותר פרטים לפרטי.
תודה

אשלח לך.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי trupix (פרסם 846771)
השם ישמור איזה אנשים הזויים יש כאן.

אם אומר לכם שיש חללית בחדר וודאי תגידו "איך?, אין מספיק מקום!"

לא אמשיך לקרוא את שאר העמודים יש גבול לכמות הידע שאפשר לגלות כאן. אני כבר לא יודע אם זה מתוך תמימות.

הבן אדם, סביר לוודאי, מצא אתר כלשהו של פרסומות שצריך ללחוץ עליהן מידי יום ("..זה שיטה קלה מאוד שמצריכה כמה דקות ביום...")
העובדה שהוא גילה את האתר בצורה ישירה או עקיפה כלשהי היא הסיבה שהוא דורש כסף. רק כאן אפשר למצוא אנשים כאלא.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי trupix (פרסם 846772)
טוב לא יכולתי שלא לעבור קצת ברפרוף על התגובות ..
מדהים, פשוט מדהים. אין לי מילים אחרות לתאר את התופעה הזאת.

וואו. באמת?
הי, תראה! מישהו שודד זקנה! למה להרוס לו? תן לבן אדם להתפרנס !

יש כאן רמת אתיקה ששווה לסוליה של נעל, with all due respect. (ויש כבוד לפורום שגדלתי בו)

חבל לראות שזו ההשקפת עולם של האנשים פה, כל כך שטחית ומרובעת.

חבל מאוד שאין לך טיפת היגיון כדי להבין שאני לא מוכר אתר באקס או אתר דומה, מעבר לכך לא אתייחס לתגובותך, אשמח אם לא תגיב כאן יותר.

ועוד משהו שלא יכולתי לא להתייחס אליו, איך יש אפשרות להכפיל את הכסף מאתרי באקס (לחיצה על פירסומות וכו׳) ?

בקיצור מה שאני רואה זה שהעניין שלך הוא רק להרוס לי.

trupix 11-06-12 10:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostake (פרסם 846773)
חבל מאוד שאין לך טיפת היגיון כדי להבין שאני לא מוכר אתר באקס או אתר דומה, מעבר לכך לא אתייחס לתגובותך, אשמח אם לא תגיב כאן יותר.

ועוד משהו שלא יכולתי לא להתייחס אליו, איך יש אפשרות להכפיל את הכסף מאתרי באקס (לחיצה על פירסומות וכו׳) ?

בקיצור מה שאני רואה זה שהעניין שלך הוא רק להרוס לי.

וודאי שתשמח, וזאת מבלי להכנס אם אני צודק או אתה צודק, אם כי הדבר לא בהישג ידך ולכן אגיב כאן כככול העולה על רוחי שכן אינני עובר על חוק מדיני כלשהו, בטח שלא פוגע פיזית. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, ולכן אם הדעה שלי מענינת אותך או לא, זה לא בדיוק משנה.

בעניין הטכני, אינני יודע מה זה "באקס", מהי המטרה ואת מי הוא משרת. אני בן 21 ומעולם לא היה לי שום צל של ספק שהתחום הזה אינו אלא תרמית ו"ייפיוף" של דברים, ובכדי להפוך אותו לכלכלי נדרשות אולי כמה שנים טובות, וגם בזה אני מטיל ספק.

ה-"עניין שלי" הוא לא "להרוס" או כל הגדרה אחרת, למעשה בהודעותיי אינני פניתי אליך.
הפניה שלי הייתה לאנשים התמימים כאן, שחלקם אני מכיר מהגלישה בפורום וליידע אותם שאין ארוחות חינם.

תיאורתית, לפי "שיטתך", אם אקנה ל5 הומלסים לפטופ וחיבור לאינטרנט חייהם יהפכו לחיי פאר? באיזה עולם אתה חיי בן אדם?

nefrian 11-06-12 10:22

אני מקבל ממנו עוד כמה דקות את המדריך חברים,תהיו בטוחים שהמדריך עובד,אני יפרסם חוות דעת על המדריך.

daromri 11-06-12 10:27

אני קניתי והשקעתי אתמול ועדיין אין רווחים, אני אעדכן כשיהיו.

Hostake 11-06-12 10:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי daromri (פרסם 846776)
אני קניתי והשקעתי אתמול ועדיין אין רווחים, אני אעדכן כשיהיו.

אמרתי לך שזה בגלל שעשית דברים על דעת עצמך, תעש כמו שכתבתי בדיוק במדריך.
עובדה שטל עשה הכל כמו שאמרתי אחד על אחד ועובד לו.

nefrian 11-06-12 13:08

קיבלתי ממנו את המדריך בן אדם אמין מאוד.

hazanova88 11-06-12 13:18

אנא עדכנו האם באמת השיטה עובדת 100% על מנת שאני ידע אם לקנות , ומישל אנא שלח לי קצת יותר פרטים על כך בפרטי .

daromri 11-06-12 13:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostake (פרסם 846777)
אמרתי לך שזה בגלל שעשית דברים על דעת עצמך, תעש כמו שכתבתי בדיוק במדריך.
עובדה שטל עשה הכל כמו שאמרתי אחד על אחד ועובד לו.

לא עשיתי שום דבר על דעת עצמי, עשיתי בדיוק מה שכתוב שמה ומה שאמרת,
ועדיין עושה,
אני מחכה בינתיים לראות, אעדכן אם אקבל כסף.

Hostake 11-06-12 14:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי trupix (פרסם 846774)
וודאי שתשמח, וזאת מבלי להכנס אם אני צודק או אתה צודק, אם כי הדבר לא בהישג ידך ולכן אגיב כאן כככול העולה על רוחי שכן אינני עובר על חוק מדיני כלשהו, בטח שלא פוגע פיזית. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, ולכן אם הדעה שלי מענינת אותך או לא, זה לא בדיוק משנה.

בעניין הטכני, אינני יודע מה זה "באקס", מהי המטרה ואת מי הוא משרת. אני בן 21 ומעולם לא היה לי שום צל של ספק שהתחום הזה אינו אלא תרמית ו"ייפיוף" של דברים, ובכדי להפוך אותו לכלכלי נדרשות אולי כמה שנים טובות, וגם בזה אני מטיל ספק.

ה-"עניין שלי" הוא לא "להרוס" או כל הגדרה אחרת, למעשה בהודעותיי אינני פניתי אליך.
הפניה שלי הייתה לאנשים התמימים כאן, שחלקם אני מכיר מהגלישה בפורום וליידע אותם שאין ארוחות חינם.

תיאורתית, לפי "שיטתך", אם אקנה ל5 הומלסים לפטופ וחיבור לאינטרנט חייהם יהפכו לחיי פאר? באיזה עולם אתה חיי בן אדם?

אני לא אמרתי שאינך יכול להגיב ולהגיד מה אתה חושב, אבל אפשר לעשות דברים בצורה יותר יפה בלי זילזול.

אם היית מסתכל על ההודעות הקודמות שלי הייתה מבין שהשיטה לא תעשה אף אחד מליונר, זה כסף טוב מאוד מהצד ויכול להגיע לסכומים מכובדים עד מאוד, ולא, אני לא מדבר על עשרות ומאות אלפים ברגע.

JuNi0R 11-06-12 14:30

שלח לי פרטית מסודרת של הכול ואז אולי אני יבין ונראה מה יהיה אלה.

gillllll 11-06-12 15:35

וואו איזה הודעה שתפסה תאוצה -
אני אתן את השני השקל שלי לדיון , 1. מצאתי משעשע שבשיטה להכפלת כספך עד פי חמש הסכום אותו הוא דורש הוא 250 שזה כאילו להשקיע 50 שקל ולקבל 250 ... אז אולי יש בהצעה איזה משחק עם הסכום הזה.
2. וקצת יותר רלוונטי למה שהולך כאן אני חושב שכדי שנגיע למצב שנמנעים מלא לקחת אותך ברצינות ושתקבל תגובות ספקניות במקרה הטוב אתה צריך כפי שאמר תומר להביא משהו קצת יותר עם בשר או לפחות לדרוש (כן לדרוש) מהקונים להביע את דעתם על המוצר שלך כאן בפורום.

בלי כל אלו זה ממש לקנות חתול בשק. מוזר שגם בהקשר הזה ניתן לומר הסקרנות הרגה את החתול...
בכל מקרה יש גם כל מיני שיטות לגיטימיות ומדריכים לעשות כסף שלא בהכרח גרועים אז יתכן שיש משהו אבל קשה לשפוט בלי חוות דעת של קונים שכבר קנו.

OldMega 12-06-12 06:55

זה עובד? מישו כבר קיבל כסף ?

shablol 12-06-12 09:46

יש לי את המדריך , אני היום ינסה לעשות את השיטה שהוא מסביר שם, אם זה עובד אני יעדכן כאן

JuNi0R 12-06-12 14:59

מי שקנה יכול לתת הוחכות לתשלום שהוא קיבל?

SubMovie 12-06-12 19:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shablol (פרסם 846919)
יש לי את המדריך , אני היום ינסה לעשות את השיטה שהוא מסביר שם, אם זה עובד אני יעדכן כאן

עובד?

JuNi0R 12-06-12 19:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LoopDay (פרסם 847011)
עובד?

מישו שרכש מימנו אמר לי שעדין לא קיבל מהם תשלום
הוא נותן להם הזדמנות אחרונה.

RonKriZza 12-06-12 19:48

אם אני קונה ממך את השיטה ותוך שבוע אין לי רווח בכלל אתה מתחייב להחזיר את הכסף ?
אם אני משקיע 100 דולר אני יכול 500 דולר ביומיים ?
מה הסכום הכי גבוה ומה המחיר הכי נמוך שאפשר להכניס ?
כל כמה זמן אפשר למשוך את הכסף ?
מה הכמות הכי קטנה שאפשר למשוך ?
ושאלה אחרונה ! אין אפשרות להפסיד את הכסף ?

Hostake 12-06-12 19:53

אני לא מוכר כרגע את השיטה עד להודעה חדשה, אפשר לנעול.

IgalSt 13-06-12 00:22

לנעול אחרי 10 עמודים של שטויות? לא חבל?

Hostake 13-06-12 00:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IgalSt (פרסם 847054)
לנעול אחרי 10 עמודים של שטויות? לא חבל?

חבל אך זה מה יש.

האשכול כבר ננעל, מי פתח אותו?

deyy 13-06-12 07:42

עם כל סימני השאלה שהיו באשכול הזה, צריך לתת תשובות לפני שנועלים אותו.

Shart 13-06-12 08:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי deyy (פרסם 847068)
עם כל סימני השאלה שהיו באשכול הזה, צריך לתת תשובות לפני שנועלים אותו.

מסכים, אתה לא יכול פשוט לבקש לנעול את האשכול בלי לענות על אף תשובה.

Hostake 13-06-12 09:01

עניתי על הכל, אני פשוט לא מוכר כרגע את השיטה.

shablol 13-06-12 19:48

חוות דעת לאחר שקיבלתי את המדריך:

1. המדריך לא מעודכן נכון להיום ולכן דברים השתנו , הרווח שיכול לצאת מזה הוא לא בדיוק כמו שנאמר..
אני בכל מקרה נתתי כאן השקעה של 10$ כדי לראות תוצאות (עוד לא אישרו אותי) נחכה לראות שמשהו יזוז למרות שאמור לזוז לדעתי

אגב, מי שרוצה להבין יותר שישלח לי הודעה פרטית, (לא אחשוף את השיטה) אבל אהיה יותר מדוייק כדי לא להשאיר כאן אנשים עם סקרנות יתרה

trupix 14-06-12 17:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IgalSt (פרסם 847054)
...10 עמודים של שטויות? ..

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostake (פרסם 847055)
חבל אך זה מה יש.

האשכול כבר ננעל, מי פתח אותו?

מכאן זה מתחיל.
משם זה מתגלגל ל-"לא עשית כמו שאמרתי" ועד ל-"אני לא מוכר כרגע את השיטה עד להודעה חדשה, אפשר לנעול."

מדוע לאדם לשתף שיטה לעשות כסף? למה לא כולם נחמדים כמוך, וקונים זכויות יוצרים באלפי דולרים כדי לשמור על הפטנט\שיטה שלהם?
אוקי, נגיד.
ומדוע לדרוש 250 שקל, כשבעצמך אתה יכול "להכפיל את כספך עד פי 5" ובתוך זמן קצר אתה שוחה בכסף?

אתה לא רוצה להרע את המוניטין שלך יותר מהנזק שנגרם, ולכן אתה כה אובססיבי בעניין נעילת האשכול. (יכול להיות יותר רע, אבל לא יותר טוב)

kondason 14-06-12 17:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי trupix (פרסם 847224)
מכאן זה מתחיל.
משם זה מתגלגל ל-"לא עשית כמו שאמרתי" ועד ל-"אני לא מוכר כרגע את השיטה עד להודעה חדשה, אפשר לנעול."

מדוע לאדם לשתף שיטה לעשות כסף? למה לא כולם נחמדים כמוך, וקונים זכויות יוצרים באלפי דולרים כדי לשמור על הפטנט\שיטה שלהם?
אוקי, נגיד.
ומדוע לדרוש 250 שקל, כשבעצמך אתה יכול "להכפיל את כספך עד פי 5" ובתוך זמן קצר אתה שוחה בכסף?

אתה לא רוצה להרע את המוניטין שלך יותר מהנזק שנגרם, ולכן אתה כה אובססיבי בעניין נעילת האשכול. (יכול להיות יותר רע, אבל לא יותר טוב)

אני לא יודע מה איתך, זאת התגובה הראשונה שלי בנושא, אבל הבן אדם באמת מצא דרך להכפיל פי 5 את הכסף שלך... הוא קנה מדריך ממישהו ב 250 שקל (באיפה פורום אחר) ופשוט מכר אותו פה ל 5 פראיירים :)...

לדעתי גאון....

ועכשיו ברצינות, נו באמת....

eliran2313 14-06-12 17:50

יש לי גם אחד!!

אתה פותח מכירה של "שיטה להכפיל את כספך פי 5" ושום מוכר שיטה שהיא לפתוח אשכולות כאלו ברחבי האינטרנט ואז אנשים קונים !!
תוך כלום זמן ה 250 שקל הופכים ל 25000 !

נו באמת..

בגדול יש דברים כאלו ואני מאמין לבן אדם, הוא לא היה עושה דבר שכזה.
אבל באמת הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות שנשאלו כאן, אני כבר כמה ימים מתעדכן באשכול ובינתיים כלום...
גורם לי לחשוד.

shablol 14-06-12 18:04

התיאוריה של השיטה יפה מאוד

לי אישית השיטה לא עובדת נקודה.
חסר תועלת כל המדריך הזה.

Hostake 14-06-12 18:45

אני פשוט מופתע, כמה אפשר ללכלך על בן אדם בלי להכיר אותו.

kondason 14-06-12 18:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostake (פרסם 847249)

אתה רוצה לקנות ממני שיטה לעשות מיליון שקל תוך דקה? יש לי מדריך מפורט, אחד לאחד....
אם אתה רוצה המחיר הוא חצי מיליון שקל , אם המדריך לא יעבוד אני לא אחזיר לך את הכסף, למרות שאין מצב שהוא לא יעבוד....

למה אני לא משתמש בו לעצמי?
אני לא עונה לשאלות באשכול, מי שרוצה שיקנה...

המדריך נבדק, אני מבקש לא ללכלך עלי...

אחינו,
באמת שאני לא מכיר אותך, לא יודע עד כמה אתה אמין , או לא אמין, לא קניתי את השיטה, ולרגע לא חשבתי לקנות אותה , לכן אני לא אגיד שום דבר עליך אישית. אך כן אגיד מספר דברים,

ההתנהלות שלך באשכול הזה מחפירה, המוצר שאתה כביכול מוכר לא הגיוני ולא נכון , והתשובות שנתת פחות ממספקות. אם הצלחת למכור (ותסלחו לי על הביטוי) לחבורת טמבלים את ה"חארטה" הזאת, כולי מלא הערכה...

לא אגיב באשכול הזה יותר, אבל כל הכבוד על הרעיון...
לא יודע לגבי הכסף שלהם, אבל את שלך הכפלת ב 5 בוודאות :)

SubMovie 14-06-12 19:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shablol (פרסם 847236)
התיאוריה של השיטה יפה מאוד

לי אישית השיטה לא עובדת נקודה.
חסר תועלת כל המדריך הזה.

תן לי להבין משהו, שילמתה 250 שקל לא עבדה לך ואתה שותק לבן אדם? תדרוש תכסף חזרה.. ואל תוותר. זה היה צפוי..

Tomer 14-06-12 19:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostake (פרסם 847249)

אף אחד לא מלכלך על הבחור אלא מופתע מהכותרת הבומבסטית ("הכפל את כספך עד פי 5") והעובדה שזה מתגלה כפלופ אחד גדול.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:54.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ