![]() |
ציטוט:
בגלל זה אני מוריד מהאימיול |
מכירים את הקטע הזה שאתם מחפשים שיר בתיקיית MP3 שלכם.. מחפשים ומחפשים ומחשפשים משתגעים... ובסוף אתם קולטים שהוא מול העיניים שלכם כל הזמן? \=
|
מכירים את הקטע הזה שיש לכם אחסון או שרת רדיו ואין לכם מה לעשות איתו ודווקא שאתם צריכים אותו אין לכם איך להשיג!?!?!?!!?
|
מכירים את הקטע הזה שכשהייתם ביסודי, בשיעור מלאכה בדרך כלל כשהייתם מקבלים את חתיכות הקלקר האלה ואז שוברים אותם עם הברכיים או עם הראש, או שחבר היה מחזיק את החתיכה והייתם שוברים אותה לשניים עם תנועת קרטה? ואז הייתם מרגישים "קראטיסטים"?
מכירים את הקטע הזה כשמישהו כותב לכם באיי סי קיו משהו מוזר ואז אתם שואלים אותו:"מה?" אז הוא עונה:"אופס, טעות לא לך". |
מכירים את הקטע שאת מדברים עם איזה מישהי שהשניה הוסיפה אותכם לicq שלה בקיצור אתם מדברים מדברים.. ואז לכמה דקות יש שתיקה.. פתאום מישו חייב לדפוק "אז מה ככה?!"
|
מכירים את זה שילדי מחשב כותבים במשפט לפחות שלוש מילים כמו "נוב" ו"פרו"?
|
מכירים את זה שאתם רואים פירסומת עם ג.יפית ותמיד מזכירים לעצמכם מחדש כמה אתם שונאים אותה?
|
ציטוט:
מכירים ת'קטע הזה שאתם משתינים בחנייה של מישהו והוא בא כזה ואומר לך : "מה זה משתנה פה?!" |
מכירים את זה,
שיש נושא מסויים. ויש בו 2 דעות עיקריות. דעה בעד, ודעה נגד. משום מה, חצי מהפורום בעד, וחצי נגד. ואז אתה בא, ואומר נגד, ואז פתאום כולם קופצים רק עליך? ולא מחשיבים את אלו ממקודם? |
מכירים את זה שאתם הולכים לחרבן בחורף והמושב של האסלה קפוא ואתם מנסים לשבת על זה הכי מהר שאתם יכולים כדי לא להרגיש את הקור בתחת חחחח
|
חחח
מכיר מכירים את הקטע הזה שאתה ממש רוצים להשקיע במשהו גדול שלוקח הרבה זמן ואז אחרי חלק מהעבודה אין לכם כוח להמשיך? |
מכירים את אלה שבאים באייסיקיו ואחרי יום שואלים אתכם מי זה?
|
מכירים את הקטע שיש אשכול גדול (שבדרך כלל קשור איכשהו לאלוהים אז יש הרבה מריבות)
ואז יש מישהו שמנסה להוכיח ואז מישהו אחר בא לו הוכחה הפוכה וזה יכול להגיע לעמוד 100? |
מכירים את זה שאתם גולשים באתר של עסק איחסון, יש בצד "לקוחות אחרונים" ברשימה רצה, והרשימה לא נגמרת?
|
מכירים את זה שאתם באים לאכול גלידה ובטבעיות אתם עושים פווו כאילו שזה חם...
חחחחחח |
מכירים את זה שאומרים לכם לדבר בשקט אבל אתה צועקת וזה גורם לך לצעק וזה מגדיל את השריטה לחריטה שהופכת לחופפת ואז אתה מתקשר לרופא אבל זה מפנה אותך למזכירה כדי לקבל את התרופה של ההרגעה אבל אין קליטה והיא אומרת לך לדבר בקול רם אבל אתה לא יכול כי זה מה שגרם לך להגיע למצב הזה...
|
מכירים את זה שקראתי את כל העמודים ובסוף לא היה לי מה לכתוב? :qqb001: :o :eek: :confused:
|
ציטוט:
מכירים את זה שיוצא פלאפון עם טלוויזיה נגיד ואתם אומרים "זה הפלאפון הכי טוב שיש" אחרי יומיים יוצא פלאפון עם דיוידי ואתם אומרים:"דייי לא יכול להיות פלאפון יותר טוב מזה" ואז כל יום יוצא מש'ו חדש ואתם אומרים אותו דבר.. |
ציטוט:
מכיר ואני מכיר גם את הקטע שיש רשימה כזו שנגמרת אחרי שתי אתרים שאחד מהם זה האתר של החברה... מכירים? |
טוב זה קרה לי עכשיו!
מכירים את הקטע הזה , שאתם פותחים פרטים של מישהו , וכל כך רוצים לקרוא מה יש אבל משהו מושך אותכם לעדכן וליראות שהוא לא שינה כלום ואז שרצית כל כך לקרוא את הפרטים העידכון של האיסיקיו כבר שינה אותם או מחק ואז לא רואים כלום ... מי שלא הבין |
מכירים ת'קטע ש...
מישהו בא עליך מבקש חסות אתה אומר לו לא רבים שעה ואחרי יום הוא שוב פעם מבקש?,יש מישהו שעושה לי את זה כבר שנה,מחליף מסנג'ר מוסיף אותי ושואל שוב וזה הכי מרגיז שיש חחח... |
UP UP UP UP
מכירים ת'קטע הזה שאתם רואים סרט פיתאום מתבלבלים "יווו שכחתי איך קוראים תירגום ורואים סרט!" חחחחח גדול גדול!!!! זה בא לבד! אבל תחשבו על זה אתם צריכים להתמקד על שני דברים שונים אחד למעלה ואחד למטה |
Pancher חחחחחח גדול אחי תאמת אני כל הזמן חושב על זה
נפלאות המוח האנושי חח |
ציטוט:
|
הפיתרון .. ::
סרטים ישראלים .. |
ציטוט:
מכירים את הקטע שמנסים לעצור לנשום ואז כשאתה חוזר לנשום אתה משתדל לעשות נשימה נשימה וזה כבר לא טבעי ואתה לא זוכר איך נושמים? -------------------------------- --------------------> מכירים את הקטע שמפסיקים לנשום ואז הלב מפסיק לפעום והגוף שלך נהיה קר ואתה מכחיל? |
ציטוט:
אני לפעמים שכוח איך נושמים !! חחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
מכירים את הקטע הזה, שאתם דופקים איזו כותרת במסנג'ר, נגיד "עידו, מה קורה גבר?", אחר כך כשאתם מתחברים שוב, מופיעה לכם כותרת מלפני איזה יומיים.. בעיה מעצבנת. :qqb001: |
"אני מציע שתרגע.." "אני מציע שתדבר חלש!"
חחח דיי איזה מערכון קורעע..... =]... רוצו אחריי והתגודדו, מכירים את הקטע שאתם חוזרים מחבר שגרר קיבינימט ואתם חייבים לחרבן... מגיעים הבייתה בשיא המרץ באים מורידים תמכנסיים והכל מתיישבים על האסלה ובסוף יש לכם רק איזה נוד חצוף? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ