![]() |
שלום לכם.
מחר אני לא אהיה פה (כנראה),ורציתי לשאול. חוץ מהאזהרה שקיבלתי היום,יש לי עוד אזהרה שלא שלי (זתומרת שלא עשיתי כלום וקיבלתי אותה) חוץ מזה שהיא לא נמחקה ועבר חודש בטוח מאז קבלתה המוטעית. האם אפשר לבדוק מה ניתן לעשות בנדון? תודה אור |
ציטוט:
אבל בכל זאת, היחידה שפעילה זה מה שקיבלת היום...אני לא מבין מה הבעיה? |
שינוי שם משתמש
מ Syntax ל -Force- תודה רבה |
שלום, יש לי שאלה.
איך אני מקבל את דרגת 'עסק רשום' ? כי ברצוני לפתוח נושא של פתיחת העסק שלי. תודה ויום טוב. |
ציטוט:
ציטוט:
מראה לנו את המסמכים אשר מאשרים זאת ואנחנו מכניסים אותך לדרגה זו. |
[הודעה זאת נשלחה לשי בפרטי אבל חשבתי שאולי לא קיבלתי תשובה מכיוון וזה חייב להיות כאן]
האם מותר לי לפרסם בחתימה שלי ובפורום (כמובן כשזה קשור לנושא) תוכניות שותפים, או שזה ייחשב כ"כסף קל"? תודה מראש. |
ציטוט:
אם זו תוכנית הפרמידה, כמצויין בחוקים, זה אסור. |
שינוי השם ל:
Green |
תשנו לי בבקשה ל:
Beitar Jerusalem |
אם אפשר לדעת למה צריך לחכות 30 שניות בין חיפוש לחיפוש...
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
פשוט תשדרגו ל3.6.4 שם אין את הבאג הנפוץ והידוע שמשתמש בסקריפט החיפוש בשביל התקפות DDOS וגורם לקריסת השרת...
|
ציטוט:
בעיקר spam bots. הנושא גם לא נפתר ב3.6.4 פשוט כי לא מדובר בבאג. |
במערכת 3.6.3 הבוט הזה היה מפיל את המסד
בגרסה 3.6.4 הבוט לא מפיל את המסד. "רק" מקפיץ את הלאוד. אבל אי אפשר לעשות קצת פחות מ30 שניות? נגיד 15-20 שניות גם יספיקו לא? |
איך אני מקבל עסק רשום ?
|
ציטוט:
ציטוט:
|
יש לי שאל שקשורה בחוקים שלא כלכך הבנתי את התשובה אליה:
האם אני יכול לפתוח משתמש חדש שמייצג את העסק שלי (עסק חדש)? אני לא אהיה היחיד שמשתמש בו - זאת אומרת,ה השותף שלי לעסק ישתמש בו גם כן. האם זה עדיין יגרור חסימה של היוזר שלי ושל החדש? |
ציטוט:
|
אלמוג, את זה הבנתי :)
אבל תהיה לי אפשורת להיכנס דךר המשתמש שלו נכון? לא תחסמו את שנינו בגלל שנאי כותב דרכו ומציע הצעות דרכו, כי לא בטוח שהוא יהיה פעיל הרבה בפורום - נעשה מאין שילבו כבר של יוזר חדש ישלב אותו ואותי. |
ציטוט:
אתה יכול לשאול מספר משתמשים שכבר עשו כאלה דברים, גילינו אותם, והם הוגבלו/הושעו. במקרה שלך אפילו עוד יותר חמור, כי אתה בהגבלה. |
אז אם מסכמים את זה -
במידה והשותף שלי נרשם, אני לא יכול להציע בשמו הצעות עבור העסק? *אינ ממליץ לרושם את זה בחוקים, זה באמת באמת לא ברור ויש הרבה מקרים כאלה (בוא נגיד שגם אצל טל זה קרה :) ראיתי שהוא חסום ושגיליתם אותו). |
אמממ אל תסתכל על מקרים של אחרים אלא אך ורק בשלך.
אתה בהגבלה, אין לך אפשרות לגשת לעסק רשום, גם לא דרך המשתמש של חבר שלך שהוא עסק רשום. רוצה לעזור לו עם העסק? אתה עובד איתו? מותר לך לפרסם בהוסטס איפה שמותר לך (בפורומים של העסקים רשומים אסור לך יש לציין). זהו זה, כאן נסגר הנושא, במידה ועדיין יש לך ספקות פנה אליי בפרטי. |
בבקשה אם אפשר לשנות תכינוי שלי ל CaLiber
תודה מראש. |
שלום...
אפשר בבקשה לשנות את הניק שלי? מ-AStudios ל - ASTeam תודה... אביחי שריקי |
אםם אפשר לשנות תשם שלי לDerey22 ?
יש הבדל בD בגדולה.. תודה לכם |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
תודה
|
ציטוט:
ואתה גיל, עדיין על הכוונת שלנו...מה שעשיתם זה לא משהו שאנחנו סולחים כ"כ מהר....ואם יש לך תחושה שאנחנו "מחפשים אותך", אז אני לא ישקר לך, אתה צודק. |
אנא שנו לי את הכינוי ל:
"" תודה רבה. בלי גרשיים :D |
למשהו שאני מנסה לצפות בפרופיל של אנשים זה אומר שאין לי גישה.
למה זה? |
ציטוט:
|
שאלה,
איך אנשים פה הופכים למשתמשי כבוד? מה צריך כדי להיות משתמש כבוד (לתרום? להגיע לXXX הודעות עם השקעה?) |
תוכל לשנות את שמי ל ישראל
|
ציטוט:
אשכולות אשר יעזרו למשתמשי הפורום (כמו מדריכים טיפים וכו) צריך לדווח הרבה כאשר יש אי-ציות לחוקים אני חושב שזהו :) ציטוט:
מפני שיש סיכוי גדול שהוא תפוס |
היי, אפשר לבקש ביקורת בפורום ביקורות על בלוג שתוכנת, עוצב ונכתב כל ידי?
וכשמקבלים באן, לכמה זמן הבאן? איך הופכים למשתמש מוגבל? |
ציטוט:
|
מבקש לשנות את שם המשתמש ל
home-serv.co.il העסק מספק קבלות ופועל כחוק. |
אפשר לשנות את השם בבקשה ל"מיקסרב"? תודה רבה.
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ע"פ זה אסור, תקרא את החוק. ולמה אתה שואל? אתה צופה את זה מעכשיו? בכל מקרה זה תלוי איזה באן - יש באן זמני שזה בד"כ ל-24 שעות, יש באן מותאם שהמנהל בוחר את התקופה, ויש באן לצמיתות שזה לכל אורך הזמן שהמערכת קיימת. איך הופכים למשתמש מוגבל? זה תלוי בנסיבות, קשה להסביר (גורמים מנהליים). ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
שלום רב :)
אשמח שתשנו את הכינוי שלי. מ gold-h.com ל gol.co.il תודה ויום טוב |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ