![]() |
א'. רציתי לדעת למה השם של החברה שלי מצונזר תמיד
Mix-erv בלי -. ב'. אם אפשר למחוק את הצינזור. ג'. אם אפשר לשנות את הכינוי ל"Mix-erv.co.il" בלי -. ד'. תודה רבה :D, אלי. |
ציטוט:
ב. לא. ג. לא. ד. אין על מה. ואני מוסיף, ביומיים הקרובים יהיה דיון צוות על האם בכלל לתת לחברה של רותם להציע בכלל בהוסטס...וגם כל החברות "בת" של אותה חברה. ציטוט:
|
ציטוט:
לירון \ רותם? |
ציטוט:
אחרי שהסתכלנו קצת על הלוגים..הבנו את זה... לכן אתה מושעה. |
...
שלום, אפשר בבקשה לשנות לי תשם ל-Aviv, עם זה לא פנוי אז ל-Aviv | LazerTekk .
תודה רבה. יום טוב. |
שלום רב,
ברצוני לשנות את הניק שלי ל-H3K7I2. *אשמח אם תורידו לי אזהרה אחת מכיוון שכבר עבר זמנה. תודה, ניב. |
שינוי ניק בבקשה.
מFrozazy ל SagroN תודה רבה . |
שינוי ניק מ-
Nitrous Oxide (החרוש) ל Sharky (החדש והטוב =]) תודה... |
יש לי שאלה בנוגע לקבוצה החדשה שפתחתם (Winners).
נגיד משתמש בדרגת עסק רשום - הוא יכול להיות גם בWinners? ז"א שהגישות להציע בפורום דומיינים וכו' ישארו אבל הצבע ישתנה לירוק + תת כותרת משתמש (ואני מכיר את המערכת ויודע שיש אפשרות לצרף משתמש לקבוצות משתמשים נוספות) |
ציטוט:
פעם ראשונה שאני עובר על איזשהו חוק בפורום הזה, אפילו התרעות לא היו לי וכבר דיון על גישות. קשה להתמודד עם האמת? בוא נצטט מילה מילה ממה שאמרתי: ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
זה כמו שאני יעתיק את הקופיריגט להודעה שלי ויתנו לי אזהרה, בדיוק אותו דבר. ציטוט:
|
אגב כל הדיון ההוא היה על המערכת אז לדעתי הכי הוגן ונכון זה לתת אזהרה לפתוח האשכול.
וחוץ מזה מה הוא כבר עשה? אמר לאיזה מישהו לחפש בגוגל Vbulletin? זה נקרא פרסום עקיף? ואם אני אגיד למישהו לחפש בגוגל ווארז גם תתנו לי אזהרה? |
אשמח אם תשנו את הניק שלי ל-
KS |
אם אפשר לשנות לי את השם ל - Dror
|
היי! קיימת בעיה במערכת חתימות. אני רוצה להעלות תמונה שמשקלה 42 קילו בית לחתימה, וזה לא מאשר לי.
http://www.img-il.com/up/gj3ytinm2nry.jpg לומרות שכתוב שמותר 150 קילו. |
1. הייתי ממליץ לאפס תגובות באשכול...
2. יש ריבוע מידע בפורום משוב, על כל מיני אשכולות... אשכול החוקים לא עובד, ואשכול הדרגות והקבוצות לא עובד שם בריבוע מידע... |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תבחר אחד אחר עם מינימום שלושה תוים. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
2. תודה על הדיווח, יתוקן בקרוב. |
אלמוג, למה אני "הוסטסניון"?
|
ציטוט:
|
וואלה?
חשבתי זה משתמש מגובל או משהו |: טוב סבבה :) |
טוב אז ככה רצתי לשאול העם מתי שהוא כול האדום והלא יפה של האזהרות ירד לי? קצת מציק לי בעיין הדבר הזה... ואך אני יכול להיות פה מנהל? כאילו בלתי אפשרי? אני וותיק עוד מהזמנים הישנים של הפורום... תודה רבה |
ציטוט:
להיות מנהל, אני חושב, המנהלים בוחרים לבד מקסימום אתה יכול לשלוח הצעה =] |
ציטוט:
אם כן יש באג במערכת וכרגע אנו עובדים על תיקונם מול מוציאי המוד. בכל מקרה בקשר לניהול, תצטרך להשקיע ולשלוח הודעה פרטית למשתמש hosts system עם הפרטים האישייםן שלך, קורות חיים ולמה אתה מאמין שאתה זה שצריך להיבחר ברגע שנצטרך. |
שלום,
אני רוצה לשאול לגבי האזהרות. איפה שכתוב לי בצד , השעיות : 1 , והכל רק אני רואה את זה ? כמובן שהמנהלים רואים , אבל המשתמשים האחרים רואים את זה? אם כן , מתי זה ייעלם אם בכלל ? שוב,אני מדבר על איפה שכתוב בצד אזהרות פעילות : השעיות : |
רואים, אבל לא בכל הודעה :P
|
ציטוט:
ציטוט:
|
כעיקרון אני יודע איך לבדוק כמה אזהרות קיים למישהו
אם אתה פתחת אשכול והגיבו לך אז אתה רואה את האזהרות של כולם אם רשמת תגובה, אז מי למי שמעלך ומתחתיך תוכל לראות את האזהרות מקווה שעזרתי במשהו |
הקטע הוא שזה לא מציג נתונים אמיתיים ככה שלא עשית בזה כלום שגילית..
בכל אופן תודה על הדיווח. |
ציטוט:
והם אמרו שהמספר שאמרתי הוא נכון, בכל מקרה לא יודע מה עם שאר המשתמשים, אני רואה את מספר האזהרות המקורי של כל אחד |
אבקש לשנות את שם המשתמש שלי ל PenguiN
תודה :) |
אם 3 תווים מינימום אז KSD יתאים לי.
מקווה שפנוי, תודה. |
שלום.
אני מבקש אם תוכלו, לשנות את שם המשתמש שלי ל Lux עם L גדולה... תודה מראש... |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
זה רק אני או שהפורום נפל לכמה שעות?
|
נפל, הייתה בעיה תכנית קטנה, אבל הנה - חזרנו.
|
הצעה
בעריכת קבוצות משתמשים, תוסיפו בשדה הזה שעורכים בו את הצבע של הקבוצה, תוסיפו את זה בקידומת: קוד:
<span title="דרגת הקבוצה"> קוד:
</span> זה יעשה פשוט שכשיעמדו על השם של המנהל זה יראה תיבה קטנה (כמו alt של תמונה) עם הדרגה שלו... זה פשוט יותר נחמד ^^" |
שלום לכם,
נרשמתי בתור עוסק פטור במע"מ, ויש לי שאלה (לפני שליחת בקשה לרישום עוסק בפורום בדוא"ל), כתוב בחוקי הפורום משהו על "פרופיל", שצריך להיות כתוב בשליחה. (פרופיל עוסק? אם כן, מה אני אמור לכתוב?) אשמח לדעת מה הכוונה. תודה, דין. |
ציטוט:
ציטוט:
|
בקשה לשינוי כינוי,
מ MrDevil ל- Hadar | TytCom.biz - יש אישור מ TytCom.biz אני עובד בעסק כנציג שירות. בקרוב מאוד אני יבל גם את דרגת ה"עסק המורשה" ... נשלח הודעה בקשר לנושא. תודה מראש ! |
שלום,
מתי אוכל להיות משתמש רגיל ולא בעל גישה מוגבלת? זה מרגיז אי אפשר לעשות כלום ולאורח יש יותר גישות ממני. |
ציטוט:
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ