![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי ספק שגלשת ו/או עודך גולש באתרים הנ"ל. אתרים אלה הוקמו ע"י אורי אהרונוביץ, בן 15 וחצי (17/06/1990). לא תמצא הרבה מבוגרים ממנו שהספיקו לעשות את מה שהוא עשה. מר HostGZ.com, בפעם הבאה שתחשוב לזלזל בנוער - היזכר באורי. אני בטוח שמיד תחזור בך. |
שם: רון אלטר
תאריך לידה: 23.8.89 גיל: 16+ עיר: חיפה מקום לידה: בית חולים 'רמבם', חיפה מזל: אריה צבע עיניים: חום צבע שיער: בלונדיני אבל לא בהיר, כהה בי"ס: עירוני ה' תחביבים: לישון, לנוח, להמשיך לישון מקצוע אהוב: מחשבים, ספרות, ספרות מוגבר מקצוע שנוא: היסטוריה, מתמטיקה מוזיקה אהובה: All איך הגעתי לפורום?: הבוס שלי שעבדתי בk-host.net לפני שנתיים בערך =] תמונה (16.12.05) |
שם: יאיר פרקש
גיל: 18 מזל: בתולה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום העדפה: לא משהו מיוחד ;-( מקום מגורים: בני-ברק מערב בי"ס: לא לומד תחביבים: אין מוזיקה אהובה: מזרחית דיכאון מוזיקה שנואה: רוק וכל דבר שחופר איך הגעתי לפורום?: לא זוכר |
WTF !? יש פה ילדים בני 12-13 אין לכם מה לעשות בחיים !? לגלוש בהוסטס? \:
[ יש פה מנהלים בני 12-13 גם, מראה על הרמה ] שם: ניקו מקום מגוירם: לוד\גני-אביב תיכון: עמל 1, הולץ.. אוהב לעשות בשעות הפנאי: כל מה שאפשר :P תאריך לידה: 7.1.91 [ עוד מעט 15 P: ] \: |
ציטוט:
אנחנו פורום שאחוזים ממנו הם ילדים קטנים ולחלקם אפילו לא היה בר מצווה. |
בואנה 50 אחוז מהפורום ילדים בלאט
מנהלים תעשו כניסה מגיל 16-17 חח אני מירו לנקרי בן 17 מחולון כיתה י"ב חח זהו:qqb007: :qqb015: :qqb007: |
ציטוט:
ומי שאמר שאני מזלזל בילדים שפה דווקא לא מזלזל ביכלל יש פה מעטים שיש להם יכולת וכישורים.. |
ציטוט:
יענו מגיל 13 ומשהו אתה פה . על מה אתה מדבר ?! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ