הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת קשה על Extreme-Serv.co.il [ליאור מיטרני] (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=10110)

Dima 20-12-05 17:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites
אני מקווה שאתה רק עושה את עצמך. הרי שנינו (ורבים אחרים) יודעים שעברת על חוקים רבים, וכמו שאמרתי לך - קח את זה כשכר לימוד (שאני רואה שאתה לא מנצל). כי אם תמשיך בקו הנוכחי שלך, בשלב כלשהו תעמוד מול מישהו שלא יוותר על זכויותיו.

ושוב, הלקוח שלך לא אשם בזה שאתה קיבלת צו סגירה לשרתים הלא חוקים שהפעלת, וידעת מראש שהם לא חוקיים.

בני, אל תפיל את האשמה רק על ליאור, כשהלקוח קנה את שרת המשחק הוא ידע בדיוק על מה הוא הולך, אז אל תלחץ על נקודה שיותר חזקה אצלך.

k.machine 20-12-05 17:30

ליאור המון ביקורות רעות יש עליך בזמן האחרון.

ובכלל,
זה אשמת הלקוח שסיפקת לו שרת פרוץ? אתה יודע שאתה צריך לקבל תביעה לפרצוף? איזה מין חוצפה זאת?!

ובכלל אתה לא חברה! דיי כבר עם הילדותיות!

Beesites 20-12-05 17:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
בני, אל תפיל את האשמה רק על ליאור, כשהלקוח קנה את שרת המשחק הוא ידע בדיוק על מה הוא הולך, אז אל תלחץ על נקודה שיותר חזקה אצלך.

אני אסביר מדוע אני רואה את עיקר האשמה מוטלת על ליאור ולא על הלקוח :

1. הפרשי הגילאים והניסיון - האחד בן 18, מנהל חברת הוסטינג, מעורה בשוק. הלקוח הוא ילד בן 12-14, שסביר מאד להניח שהוא לא מנהל חברת הוסטינג ולא מעורה בשוק.

2. הפרשי ידע - על ליאור אני יודע בוודאות של 100% שהוא ידע שמה שהוא עושה הוא לא חוקי - הן משיחות בינינו, הן מהודעות שאותן הוא פירסם בפורום והן מהעובדה שהוא הריץ שרתי משחק פרוצים רבים.

3. בעסקה ביניהם, כל הכח היה מופקד בידי ליאור. הוא קיבל את הכסף וגם היה אחראי על ה"שאלטר".

4. לא רק ניסיון העבר מלמד אותי אלא גם ניסיון ההווה. גם היום ליאור מציע במסגרת העסק שלו שירותים בלתי חוקיים. וכשאלה יפלו, מה הוא יגיד? שגם "כח עליון אילץ אותו לסגור"?

לכן לפי דעתי זה היה בלתי הוגן מצידו של ליאור לתת אולטימטום של 48 שעות ללקוחות שאני בטוח שחלקם "נתקעו" עם מוצר שלא היה להם מה לעשות איתו רק כי בכלל לא ניתנה להם האפשרות לבחור פיצוי כספי.

חבר2 20-12-05 17:59

ציטוט:

"נתקעו" עם מוצר שלא היה להם מה לעשות איתו רק כי בכלל לא ניתנה להם האפשרות לבחור פיצוי כספי.

וזו הטעות הגדולה!!

Dima 20-12-05 18:14

ציטוט:

אני אסביר מדוע אני רואה את עיקר האשמה מוטלת על ליאור ולא על הלקוח :

1. הפרשי הגילאים והניסיון - האחד בן 18, מנהל חברת הוסטינג, מעורה בשוק. הלקוח הוא ילד בן 12-14, שסביר מאד להניח שהוא לא מנהל חברת הוסטינג ולא מעורה בשוק.

2. הפרשי ידע - על ליאור אני יודע בוודאות של 100% שהוא ידע שמה שהוא עושה הוא לא חוקי - הן משיחות בינינו, הן מהודעות שאותן הוא פירסם בפורום והן מהעובדה שהוא הריץ שרתי משחק פרוצים רבים.

3. בעסקה ביניהם, כל הכח היה מופקד בידי ליאור. הוא קיבל את הכסף וגם היה אחראי על ה"שאלטר".

4. לא רק ניסיון העבר מלמד אותי אלא גם ניסיון ההווה. גם היום ליאור מציע במסגרת העסק שלו שירותים בלתי חוקיים. וכשאלה יפלו, מה הוא יגיד? שגם "כח עליון אילץ אותו לסגור"?

לכן לפי דעתי זה היה בלתי הוגן מצידו של ליאור לתת אולטימטום של 48 שעות ללקוחות שאני בטוח שחלקם "נתקעו" עם מוצר שלא היה להם מה לעשות איתו רק כי בכלל לא ניתנה להם האפשרות לבחור פיצוי כספי.

להזכירך, ליאור לא אילץ אף אחד לקנות אצלו.
שוב, הלקוחות פנו אליו ואני מוכן לחתום לך שהם ידעו על מה הם הולכים.
אני אומר ששני הצדדים אשמים כאחד, לא רק ליאור.

לדעתי ליאור צריך להגיע לפשרה עם הלקוח...

hosting_144 20-12-05 18:18

אני מסכים עם בני
1.הפרש גילאים
2.ידע שאחד מנהל חברה הוסטינג והשני אין לו מושג בזה
ובכלל לפחות תיתן אולטימטום יותר גבוה אני מיתפלא עליך ליאור אם יש פה לקוחות שרואים את הביקורת עליך זה בושה
אין לי מילים בפה

Beesites 20-12-05 18:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
להזכירך, ליאור לא אילץ אף אחד לקנות אצלו.
אני אומר ששני הצדדים אשמים כאחד, לא רק ליאור.

לדעתי ליאור צריך להגיע לפשרה עם הלקוח...

היי דימה,

קודם כל אני שמח שמתפתח כאן ויכוח ענייני, ומקובל עלי שהדעות שלך יהיו שונות מהדעות שלי בעניין הזה.

אל תחתום על דברים שאתה לא בטוח בהם. על צד אחד אנחנו יודעים בוודאות שהוא ידע שמה שהוא עושה לא חוקי. בתור מישהו שגם מכיר 2-3 (או קצת יותר) מהלקוחות של שרתי המשחק, אני יכול להגיד לך בוודאות שרבים מהם בכלל לא היו מודעים לכך שהשרתים האלה הם לא חוקיים.

ואני לא מאשים אותם.

1. בגילם, אלה לא דברים שבכלל נוגעים להם או מטרידים אותם. הם לא מפעילים איזה עסק (כמו ליאור). הם סה"כ קונים פה שירות שליאור ואחרים גרמו לו להיראות לגיטימי ביותר. זה כמו להאשים ילד שקונה סוכריה במכולת על זה שבעל המכולת גנב אותה מהיבואן.

במסגרת ראייה יותר בוגרת של ליאור הוא היה חייב לתת להם אפשרות לקבל את כספם בחזרה (מה שהוא לא עשה). בנוסף, הוא נתן להם אולטימטום של 48 שעות. באיזו זכות? אפילו הד ארצי (לדבריו) נתנו לו ארכה של 4 ימים להסיר את השרתים. אז הוא מחמיר אפילו יותר מהם? בתור מי שהיה האחראי העיקרי להפרת החוק?

בגלל זה לא מובן לי איך אתה מטיל את אותה אשמה גם עליהם וגם עליו.

Dima 20-12-05 19:26

ציטוט:

היי דימה,

קודם כל אני שמח שמתפתח כאן ויכוח ענייני, ומקובל עלי שהדעות שלך יהיו שונות מהדעות שלי בעניין הזה.

אל תחתום על דברים שאתה לא בטוח בהם. על צד אחד אנחנו יודעים בוודאות שהוא ידע שמה שהוא עושה לא חוקי. בתור מישהו שגם מכיר 2-3 (או קצת יותר) מהלקוחות של שרתי המשחק, אני יכול להגיד לך בוודאות שרבים מהם בכלל לא היו מודעים לכך שהשרתים האלה הם לא חוקיים.

ואני לא מאשים אותם.

1. בגילם, אלה לא דברים שבכלל נוגעים להם או מטרידים אותם. הם לא מפעילים איזה עסק (כמו ליאור). הם סה"כ קונים פה שירות שליאור ואחרים גרמו לו להיראות לגיטימי ביותר. זה כמו להאשים ילד שקונה סוכריה במכולת על זה שבעל המכולת גנב אותה מהיבואן.

במסגרת ראייה יותר בוגרת של ליאור הוא היה חייב לתת להם אפשרות לקבל את כספם בחזרה (מה שהוא לא עשה). בנוסף, הוא נתן להם אולטימטום של 48 שעות. באיזו זכות? אפילו הד ארצי (לדבריו) נתנו לו ארכה של 4 ימים להסיר את השרתים. אז הוא מחמיר אפילו יותר מהם? בתור מי שהיה האחראי העיקרי להפרת החוק?

בגלל זה לא מובן לי איך אתה מטיל את אותה אשמה גם עליהם וגם עליו.

בני, אני יודע שאחד מהאנטרסים שלך זאת תחרות הוגנת, אבל לא צריך להתנפל על כל עסק שבעבר מכר שרתי משחק פרוצים. אני חושב שהם הבינו את הטעות שלהם...לא צריך להתנפל עליהם במשפטים כמו:"אמרתי לכם?" כי זה ממש לא ענייני (ובינינו, אתה יודע שזה לא יכול לפתור שום בעיה).

ליאור אמנם כנראה טעה כששם את האולטימטום הזה, אבל אני מאמין שהוא הבין שהוא עשה טעות והוא יתקן את זה.

אני גם מאוד שמח שהויכוח הזה מתנהל בצורה בוגרת, פשוט ככה אני התרגלתי לדבר עם בעלי עסקים שהם יותר גדולים ממני בכמה שנים, וגם שיש להם הרבה יותר ניסיון ממני.

Beesites 20-12-05 20:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
בני, אני יודע שאחד מהאנטרסים שלך זאת תחרות הוגנת, אבל לא צריך להתנפל על כל עסק שבעבר מכר שרתי משחק פרוצים. אני חושב שהם הבינו את הטעות שלהם...לא צריך להתנפל עליהם במשפטים כמו:"אמרתי לכם?" כי זה ממש לא ענייני (ובינינו, אתה יודע שזה לא יכול לפתור שום בעיה).

ליאור אמנם כנראה טעה כששם את האולטימטום הזה, אבל אני מאמין שהוא הבין שהוא עשה טעות והוא יתקן את זה.

אני גם מאוד שמח שהויכוח הזה מתנהל בצורה בוגרת, פשוט ככה אני התרגלתי לדבר עם בעלי עסקים שהם יותר גדולים ממני בכמה שנים, וגם שיש להם הרבה יותר ניסיון ממני.

היי דימה,

1. אני לא מתנפל פה על עצם המכירה של שרתים פרוצים (למרות שהיא ראויה להתנפלות), אלא על זה שעסק מפסיק ללקוח שירות באמצע בגלל תנאים שהוא יכול היה לצפות מראש, ונותן ללקוח אולטימטום כדי לעבור למוצר אחר שיכול להיות שאין ללקוח מה לעשות איתו במקום להחזיר לו את כספו או לפחות לתת לו זמן סביר להחליט מה לעשות.

2. ליאור כנראה לא למד את הלקח שלו מכיוון שהוא עדיין ממשיך לספק שירותים בלתי חוקיים.

3. הגישה שלי היא לא של "אמרתי לכם" (למרות שבאמת אמרתי לכם ;) ). אנחנו כבר לא בסיפור של השרתים הפרוצים עצמם, אנחנו בסיפור של יחס בלתי הוגן ללקוח.

בני

Maor. 21-12-05 00:31

לא מסכים איתך בחור ליאור אחלה בנאדם ויש לו אחלה חברה!

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:39.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ