![]() |
בגלגולים אני מאמין, בקריאה מיד אני לא כל כך מאמין.
לגלגולים יש לי הוכחה, סתכלו בסידור, שיר השירים, אחרי מזמור ח'. |
אני גם מאמין בגלגולים כמו הרבה כאן..
אגב, ידעתם שבדת הדרוזית מאמינים בגלגול הנשמות? הייתי פעם אחת בכפר דורזי ושמעתי סיפור שהוא ממש דומה לסיפור של ההוא שסיפר על האמריקאי. |
אני לא יודע אם להאמין
זה נשמע מוזר אבל זה גם נשמע הגיוני... |
ציטוט:
אני אישית שונא אנשים שלא מאמינים מהסיבה שרק שקורה להם משהו מבחינה בריאותיות או אחרת הם מאמינים זה נקרא להיות צבוע ואלוהים לא מקבל כאלה אנשים שרק שצריכים אותו הם מאמינים בו. כמו שאמרתי יש הרבה מקרים כאלה ויש כזה דבר גלגול נשמות הרי איך אתם חושבים שכל המצוות נשמרו מהתנ"ך? למה אתם מדליקים נר בחנוכה?למה אתם שומרים בשאר החגים?כזכר למשהו שקרה לא?כמו ביום השואה. אנחנו לא סתם המצאנו חגים!זה הוכחה אחת שדברים באמת קרו והיה את כל ההיסטוריה שמסופרת! [ואני יכול לפרט על זה עוד אבל יש כמה שלא משנה כמה הוכחות הם לא יאמינו חבל לי לבזבז על אנשים כאלה זמן זה אנשים שאישית אני לא מעריך בגרוש]! הוכחה שניה: גלגול הנשמות . זה עובר מבנאדם לבנאדם אני לא מוצא ת'דרך להסביר לכם על זה פשוט. אבל תחשבו על זה קצת אנחנו לא סתם עושים את יום השואה ועומדים כמה דקות לזכר של משהו שקרה..כמו שהראו תמונות מהשואה חברים יש אנשים שהיו שם יש ספרי תנ"ך הכל מסופר! אגב בתנ"ך גם כתוב על הצונאמי שהיה. אין פשוט הכל כתוב ותלכו קצת לשיעורי תורה תאמינו לי רק משיעורי תורה אנשים מתחזקים שהם מבינים את זה. קשה לכתוב את הכל..יותר קל לספר פנים מול פנים. אני מאמין ושתדעו שאנשים שהם מאמינים /או שהם דתיים הרבה הרבה יותר קל להם בחיים. (=עד כאן.ערב טוב. |
לא מאמין,זה שטיות
|
תורידו מהאימיול את :הרב זמיר כהן-הצופן בתנ"ך
אתם לא תאמינו !!! |
גלגול הוא חלק חשוב מהיהדות... שכן נשמה אף פעם לא נעלמת והיא מקבלת מספר הזדמנויות לכפר על מעשיה בגלגולים נוספים... ואז נשפטת :)
|
ציטוט:
אין אין כמה שלא תסבירו ותוכיחו הוא יילך עם ראש בקיר! אנשים כאלה שעוברים אחרי זה דברים קשים פתאום צמים ביום כיפור פתאום מאמינים באלוהים אחחח אחח...=\איזה אנשים קשים! אני יותר לא מסביר מי שלא רוצה שלא יאמין שונא אנשים כאלה! שיבוא בנאדם ויתן לי הוכחה שאלוהים לא קיים אני לא יאמין באלוהים! בנתיים אני יכול להביא הוכחה שהוא קיים!!!! |
אין לכם דברים אחרים לחשוב?
לכו לעשות משהו עם עצמכם.. החיים ליפנכם... |
אני צריך שמישהו יסביר לי על זה ,
אני לא יודע אם להאמין או לא . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ