![]() |
ציטוט:
הוא אומר שאין דבר כזה הוא חברה בע"מ והוא לא יכול לעשות כאלה דברים משה , כבר נמאס מהשקרים שלך אתה פשוט גנב |
לא מבין מכלום?
בוא נחשוב.. כמה פעמים נפל השרת בגלל שנתת לחשבונות שלך SSH? כמה מאעפן היית כשהתקנת 2 פיירוולים וזה הרס את השרת שנתת ללקוח? מנכ"ל... פחח עלוב.. |
ציטוט:
אבל למה שההורים שלו יסכימו :D חוצמזה הם לא חיבים להראות אותו כבר המון פעמים הם סתם הביאו אנשים שישחקו כאילו הם האנשים וככה הם מציגים את הסיפור... ובסוף הם אומרים שכל מי שרואים הם רק שחקנים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
חבל פשוט חבל. |
עכשיו באמת
מה ההבדל בין שידור חוקר לקולבוטק? אותו דבר חוץ מזה שבשידור חוקר יש את כל הצוות המשטרתי שם מאחורה.... |
מעניין שכולם פה בדעה אחת ..חוץ ממך משה..
דבר שני..תרוקן את ההודעות הפרטיות..אני רוצה לשלוח לך משהו.. |
בואנה רותם בחים לא דיברתה עם אמא שלי מה אתה מבלבל פה תשכל.
אנשים התחלתם כבר לעצבן אם השקרים שלכם ובן על תדאג גלעד יבוא לפה וידבר ונראה מי הגנב אוקי? |
ציטוט:
לעומת זאת אתה כן משה , אתה טוען שכולם משקרים ורק אתה דובר אמת...איך אתה מסביר את זה ? אני לא יודע , אולי באמת יש לך איזה שריטה...תסתכל על עצמך רגע ותחשוב רגע אולי תכניס לראש שלך שאתה באמת צריך לשפר את עצמך לפני שיהיה מאוחר מידי |
יש יש הבדל בין כולבוטק לשידור חוקר בכולבוטק זה התיעוד של הכל עם הוכחות מצלמות והכל , בשידור חוקר זה הדגמה של מישהו או מישהי שעבר מיקרה לא טוב לרוב והם בשידור חוקר מביימים הצגה עם כל הפרטים שהם יודעים ומי שיראה את הפושע יתקשר אקיצר אפשר בקצרה לסכם את זה ככה:
כלבוטק ניתפסו הפושעים על ידי הוכחות והתחקירינים וצוות התוכנית מזהירים אותכם מהפושע שידור חוקר לא נתפסו הפושעים והמשטרה עדיין רודפת אחריהם עם עזרה של אנשים מהבית |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ