הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת גרוע אבל ממש גרוע על coloreye ובמיוחד על יוסי. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=1075)

g.yossie1 14-10-05 17:33

אויש... אני לא מבין למה המצב מתדרדר לקטעים כאלו
מצד אחד חבל שהבן אדם לא שילם ויכול להיות שיש לזה סיבות תנסו בפרטי וכדומה
אבל מצד שני להבא לא צריך להגזים עם ה"ביקורות" עד כדי כך... כאילו חארם זה הורס "פרנסה"

תחשבו על זה לפני כן...
המשך יום טוב...

בתודה, יוסי ( הביקורת לא עלי ).

Dvirs.Net 14-10-05 19:22

באמת חבל לאן כבר מגיעים...
אני מכיר קצת את אלמוג ככה שאני בטוח שאין פה שום שקר מדבריו.

על מנת להימנע ממצבים כאלה צריך לעלות מחירים ואם אתם ממש רציניים אז חוזה עבודה, מקדמה ולא לשלוח ללקוח את התכנות לפני קבלת שאר התשלום.

לומדים מטעויות ואלמוג - בהצלחה בהמשך :)

talyigal 14-10-05 19:46

אני חושב שזה שפתח את האשכול רצה לסגור אותו אז עד שיסגרו פה את האשכול בבקשה לא להגיד יותר לנושא ....

הכומר 14-10-05 20:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי talyigal
אני חושב שזה שפתח את האשכול רצה לסגור אותו אז עד שיסגרו פה את האשכול בבקשה לא להגיד יותר לנושא ....

לא קיבלתי הודעה שהאשכול צריך להינעל מפותח האשכול, זה לא משנה שלא יהיה ספאם באשכול תמשיכו את הדיון בשקט בנימוס.

בברכה,
בן.

talyigal 14-10-05 21:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Coligo
לא קיבלתי הודעה שהאשכול צריך להינעל מפותח האשכול, זה לא משנה שלא יהיה ספאם באשכול תמשיכו את הדיון בשקט בנימוס.

בברכה,
בן.

אוקיי אנשים אני הולך לתת פה הודעה סוגרת:
מדובר על שני אנשים זהב אחד אחד שהיה ביינייהם אי הבנה זה הכל!!!!!!

אלמוג: מנהל אתר מצליח מאוד בעל רעיון מאוד מאוד יפה אני מדבר איתו הרבה מתכנת מצויין בהכלט
תמיד שמח לעזור בכל מצב שאני רק צריך אותו בקיצור בן אדם מצויין מת עליו הוא באמת אחד האנשים
שאני שמח שאני מכיר לחלוטין איש זהב.

יוסי: מעצב מוכשר מאוד בעל חברת coloreye שמאוד מצליחה תמיד כיף לדבר איתו נותן חוות דעת על הכל מוכן לעזור לי תמיד משקיע בכל שאלה ששואלים אותו בקיצור עוד אחד האנשים שבאמת כיף לדבר איתם וכו' מת עליו באמת אין ספק בחור כארז .

טוב הוא לא כל כך קשור לנושא אבל איך לא:
עמרי: הפלאשר בחברת coloreye שהוא כל כך בן אדם זהב הוא באמת אני מעריך אותו מאוד מאוד
פשוט לא מייצרים עוד אנשים כמהוא... תמיד שמח לעזור תמיד זמין ועונה בכיף עוזר בכיף כל לא מייצרים כמהוא יותר הוא פשוט אחד האנשים שעזר לי הכי הרבה באתר תמיד שואל מה אם האתר האם אני מסתדר?
מתי כבר יוצאים.... עכשיו אני גם קצת מתחיל לעצב אז על כל עיצוב חדש הוא אומר תמיד מה לשפר בהכלט בחור רציני הוא עזר לי כל כך הרבה אני באמת ממש מודה לך אתה ממש בחור מצויין אחי!!!!!!!!!.

טוב אז מה היה לנו פה שני אנשי זהב שפתחו פה אשכול שממש לא מתאים לשנייהם ואפילו רואים שלאף אחד מהם לא היה כזה אשכול בעבר ולהפך כל אחד באמת רצה רק לעזור לכולם.
לכל אחד יש חברים וזה נהפך למלחמה קטנטנה ובמה מדובר 50 ש"ח שלא עברו במקרה לא יודע איזה
אין אשמים אתם רואים יש שני צדדים שכל בן אדם בוחר לו צד......
אז שוב מדובר במקרה מאוד מסויים אין אשמים.

עכשיו אני ממליץ למשהוא לצור קשר אם השני מיצידי בפרטי פה זה לא יוריד מהכבוד של אף אחד פה להפך אחים שלי בוא נסגור את זה כאן תשלימו זה מקרה אחד וחבל שבגללו כך זה יסגר .

מקווה שמשהוא ממכם יתפוס אומץ ויגיד סליחה באמת אנשים אתם שני אנשי זהב יאללה תשלימו...

talyigal 14-10-05 22:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody
חחחח שתקתי;)

אפשר לנעול נירא לי עדיף ככה.

ושנית הינה זה מספיק כדי שתנעל???

TalGarty 14-10-05 22:04

תגיד יוסי..
אין לך בושה?!?!?!?!
ואני שואל בשיא הרצינות! משגע אותי לראות הודעות כאלה!

"חחח ממש שפה יפה, רואים מי אתה באמת." - אז למה בחרת אותו לחברה שלך בתור מתכנת קבוע ורציני עם הוא כזה "דפוק"??(כמובן שאלמוג ממש לא דפוק.. אחלה בנאדם וכמובן גם מתכנת תותח).

ויוסי.. אם תגיד שהפורום הידרד או ניהיה מגעיל זה יעזור? לא!
די להתחמק! ותחזיר לו את הכסף!

אלמוג אחלה בנאדם.. תמיד עוזר שמבקשים! בנאדם רציני(לא כמוך שלוקח עובדים ולא משלם להם!).

talyigal אם לא שמת לב הדיון ממש לא יסתיים.
יוסי עדין חייב לאלמוג את הכסף. וזה אפילו לא הקטע של הכסף.. ולא משנה כמה זה היה..
פשוט מעצבן לראות מישהו כזה "רציני" וחברה כזאת "מצליחה" שלא משלמת לעובדים שלה!

עוד משהו יוסי.. אל תתחמק..(זה לא ממש יעזור אתה יודע).

talyigal 14-10-05 22:09

לא אמרתי שהוא לא כל מה שאמרתי שמדובר פה באי הבנה נסה להבין את כל הצבבים אתם יוצרים פה מלחמה למה לא לסגור את זה יפה אחי באמת אני פונה עלייך טל בוא נסגור את זה אנחנו יפה כל הכסף יוחזר אני מכיר את יוסי ובישביל 50 ש"ח (טוב אני לא יגיד לאנשים אחרים כסף זה כסף אבל....)
אחי בוא אנחנו נשלים ביינייהם ברצינות כך גם הכסף יוחזר בצורה יותר נעימה ולא תחזיר את הכסף כבר מהר מהר עכשיו כמובן אני לא מאשים את אלמוג בזה שהוא לחץ אבל בוא אנחנו ננשה לעזור ולסגור הכל יפה

TalGarty 14-10-05 22:13

טל אחי..
אם לא הבנת.. יוסי כבר לא הביא לו את הכסף כמעט חודשיים!!
זה לא אי הבנה.. זאת פשוט בעיה של יוסי והוא צריך לתקן אותה. שיחזיר את הכסף וזהו.

talyigal 14-10-05 23:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty
טל אחי..
אם לא הבנת.. יוסי כבר לא הביא לו את הכסף כמעט חודשיים!!
זה לא אי הבנה.. זאת פשוט בעיה של יוסי והוא צריך לתקן אותה. שיחזיר את הכסף וזהו.

טל אחי חחחח
בסדר אני מבין אותך אבל בוא נסגור יפה ביין שנייהם אלמוג יקבלמה שמגיע לו כל אחד ירגע ונפתח דף חלק ולבן בדיוק מתאים לתקופה של אחרי יום כיפור

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:08.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ