הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   דוגמא כולל פאנל של המערכת המוכנה והמלאה של Eye Soft (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=12249)

Penguin 09-01-06 14:04

אהבתי ...

dgate 09-01-06 16:08

מערכת באמת באמת מדהימה ומצויינת למי שצריך בדיוק את מה שהיא עושה,
למה אני מתכוון ? היא נוחה מאוד בהוספת דפים חדשים וחדשות, אבל מה עם עוד דברים נוספים באתר?
המערכת היא נוחה מאוד, אך מקובעת מדי, איננה דינאמית...

יקח זמן מדי למתכנת להתאים אותה בין אתר לאתר כאשר כל אתר ירצה תוספות שונות.

בכל מקרה אם למשהו יש אתר שהמערכת הזאתי מטפלת בכל תוכנו אז המערכת היא הרבה יותר ממצויינת! באמת, מאוד נוחה!

בהצלחה

Eye-Soft 09-01-06 16:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sirius-Training.co.il
מערכת באמת באמת מדהימה ומצויינת למי שצריך בדיוק את מה שהיא עושה,
למה אני מתכוון ? היא נוחה מאוד בהוספת דפים חדשים וחדשות, אבל מה עם עוד דברים נוספים באתר?
המערכת היא נוחה מאוד, אך מקובעת מדי, איננה דינאמית...

יקח זמן מדי למתכנת להתאים אותה בין אתר לאתר כאשר כל אתר ירצה תוספות שונות.

בכל מקרה אם למשהו יש אתר שהמערכת הזאתי מטפלת בכל תוכנו אז המערכת היא הרבה יותר ממצויינת! באמת, מאוד נוחה!

בהצלחה

תודה רבה ולמען האמת, התאמת המערכת לכל שימוש הוא דבר קל למדי. המערכת עובדת על קוד דינמי ולכן לדוגמא, אם לקוח ירצה מערכת כתבות, כל מה שאלי לעשות הוא לקחת את קוד הוספת עמוד ולהשתמש בו מילה במילה, מלבד שינוי הטבלה שממנה הוא לוקח או מזין את הנתונים.

dgate 09-01-06 16:32

ציטוט:

תודה רבה ולמען האמת, התאמת המערכת לכל שימוש הוא דבר כל למדי. המערכת עובדת על קוד דינמי ולכן לדוגמא, אם לקוח ירצה מערכת כתבות, כל מה שאלי לעשות הוא לקחת את קוד הוספת עמוד ולהשתמש בו מילה במילה, מלבד שינוי הטבלה שממנה הוא לוקח או מזין את הנתונים.
בוודאי עם השינוי דורש שכפול של משהו שקיים.

ואם הלקוח דורש מערכת לשמירת הלקוחות שלו שנרשמו באתר ? ואם הוא סתם דוגמא רוצה לשלוח לכולם אימייל על כתבה חדשה שיצאה ? זה ידרוש ממך לבנות דף נוסף חדש כמעט מהיסוד.

ומה עם פתאום הלקוח שלך רוצה מערכת באנרים שהוא יוכל להוסיף, למחוק, ולשנות באנרים שמוצגים באתר שלו ?!

כל דבר דורש ממך ליצור דף נוסף. ולזה אני לא קורה דינאמיות.

Eye-Soft 09-01-06 16:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sirius-Training.co.il
בוודאי עם השינוי דורש שכפול של משהו שקיים.

ואם הלקוח דורש מערכת לשמירת הלקוחות שלו שנרשמו באתר ? ואם הוא סתם דוגמא רוצה לשלוח לכולם אימייל על כתבה חדשה שיצאה ? זה ידרוש ממך לבנות דף נוסף חדש כמעט מהיסוד.

ומה עם פתאום הלקוח שלך רוצה מערכת באנרים שהוא יוכל להוסיף, למחוק, ולשנות באנרים שמוצגים באתר שלו ?!

כל דבר דורש ממך ליצור דף נוסף. ולזה אני לא קורה דינאמיות.

אז אינך יודע מה היא דינמיות.
אינך יכול או ליתר דיוק, אסור לך (בתור מתכנת) לעשות אתר שמכיל הכל, כי אז:
המחיר בשחקים.
99% שהלקוח ירצה לשנות הכל מהכל....
המחיר בשחקים והארנק בתחתונים :\

מערכת באנרים כבר קיימת לי, לא באתר הזה כי, נחש מה ? אין בו באנרים :P
מערכת ללקוחות יש שם... לא עיינת מספיק טוב :)
אין כזה דבר בעולם ואני חוזר, אין, אין, אין ! דינמיות מוחלטת. דבר זה קיים אך ורק במקום אחד והמקום הזה הוא המוח.

אבי 09-01-06 17:31

חזק ביותר ! אהבתי !

Derey22 09-01-06 17:32

פשששששששששש מערכת טובה....

Sagi 09-01-06 17:44

:qqb006:
http://validator.w3.org/check?uri=ht...t%2Fpreview%2F

בעיקרון מערכת נחמדה לא משהו מסובך.

תנסה לסדר תתמיכה שלא תיהיה פאדיחה:qqb006:
בהצלחה בהמשך מערכת נחמדה סך הכל.

Ikki 09-01-06 17:46

איך אני לא אוהב את המתכנתים שחשים הכי טובים.
תלמד לקבל ביקורת.

בנוגע למערכת, נחמדה...
ואני לא מבין מה ההבדל בין תת עמוד לעמוד.

Eye-Soft 09-01-06 18:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sagi
:qqb006:
http://validator.w3.org/check?uri=ht...t%2Fpreview%2F

בעיקרון מערכת נחמדה לא משהו מסובך.

תנסה לסדר תתמיכה שלא תיהיה פאדיחה:qqb006:
בהצלחה בהמשך מערכת נחמדה סך הכל.

אופסי דייזי :P
עשיתי מספר שינויים ותוספות ושכחתי לסדר בהם את התקן. :\ יטופל במיידי (זה בדיוק מה שהוספתי היום\אתמול ב4 בבוקר :P
עריכה:
סודר :) לקחתי קוד קטן של meta מאתר שקשור לקידום ולא שמתי לב שהוא לא כולל סגירת תג כתקן הXHTML
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ikki
איך אני לא אוהב את המתכנתים שחשים הכי טובים.
תלמד לקבל ביקורת.

בנוגע למערכת, נחמדה...
ואני לא מבין מה ההבדל בין תת עמוד לעמוד.

היכן אתה רואה שאני לא מקבל ביקורת. אני מקבל ביקורת בשמחה, כאשר יש לה בסיס. לעומת זאת, כאשר אומרים לי זה לא דינמי, אם לקוח יבקש מערכת באנרים אתה תצטרך לכתוב את זה, זה לא ביקורת, זה ציפיה שלמערכת יהיה מוח משלה ושהיא תיצור מודולים לבד :\
או הבן אדם עם התגובה של הSQL אינג'קשין... Common, אנשים אוהבים להשתמש במילים גדולות שהם לא מבינים כדי להיראות חכמים. לא עלי, תודה :)
כמובן שהייתה את התגובה של טל שהייתה תגובה סבירה, דעתו בנוגע לסידור העמודים והתת עמודים באותו עמוד היא לא ביקורת, אלא דעה על נוחות בשבילו עצמו. אני לא מסכים עם זה, לפי דעתי זה טיפשי למדי לשים את העמודים והתת עמודים ביחד... אבל לעומת זאת, כאשר הוא אומר שלא נראתה השקעה, לא כזו ביקורת אני לא מוכן ולא אהיה מוכן לקבל לעולם. אבל לעומת זאת, אני גם לעולם לא אומר לאדם שישב ועמל "זה לא נראה כאילו שהשקעת" להגיד כזה דבר גובל בחוצפה ועבר את גבול חוסר הטקט.

ההבדל בין עמוד לתת עמוד הוא:
עמוד הוא למעשה קטגוריה.
תת-עמוד הוא עמוד בקטגוריה. אם תלך לאתר ותכנס לעמוד מסויים (תכנות לדוגמא) אתה תראה בmenu שלו בצד ימין את התת עמודים שלו :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:56.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ