![]() |
ציטוט:
וכמו שאתה אמרת - ביל גיטס תורם לאירגונים קיימים, ואפילו שמרוב כל הכסף שיש לו הוא יכול לפתוח 564684765146547 אירגונים חדשים - הוא לא עושה את זה כי הוא יודע שחבל לעשות דבר כזה אם יש כבר כאלו קיימים, הרי הכל ללא מטרת רווח - ולכולם מטרה אחת, אז מדוע תמיד לחפש תחרות שבסוף החלש יפסיד, ובמקרה הזה הכל הולך לפח, כי אף אירגון לא צריך את העבודה הזו, בקיצר, שיעשה משהוא מועיל במקום זואת. |
תקשיב..
ציטוט:
תקשיב אני לא הולך להריב איתך אם זה יצליח הוא לא כי אי אפשר לדעת כל מה שאמר אלו ניחושים בלבד גם אם הם בטוחים ב99.999 % וכולם כבר שמעו מה יש לך לומר, כבר הבנתי שאתה חושב שזה לא יצליח וזה מטופש ואני קטין שאין לו סיכוי להצלחה בפרויקט הזה טוב אז הבנו מה ניסית להגיד עכשיו אחרי שהבנו אתה יכול להפסיק לנסות לגרום לכולם לראות שאתה צודק, כולנו קראת את מה שכתבת והבנו למה התכוונת אז [U][B]ביי |
ממש בוגר.
שיהיה בהצלחה, אני מבין שמיותר להתעסק עם ילד קטן. "שתגדל תבין". |
ציטוט:
תן לו הזדמנות, אני מאמין שבעוד כמה חודשים האתר שלו יגדל |
נתרם :) אני מקווה ש 3.5 שקלים שלי יעזרו לכם.
בהצלחה, זה למטרה חשובה. יום נעים, אור. |
ציטוט:
|
אני תורם עוד מעט
1.בעיקרון אני תומך ואני מקווה שכל מי שיתן יד בפרויקט יהיה לו מוטיבציה להצליח! 2.אני הולך להוציא עמוד שיהיה אפשר לחתום על העצומה! |
וואו איזה הקפצההההה
|
יואו סורי לא שמתי לב כי הרצתי חיפוש בבקשה אל תורידו יל נקודות
סורי |
טוב לכל החושבים שילדים הם לא בעלי כוח וכל הבולשיט הזה
אז אני רוצה לגלות לכם משהו קטן ילד בן 13 ברוקר והוא מחזיק תיקים בסך 104000 שקל 70% רווח ו30% הפסד ומי שמבין בזה יודע שהוא ברוקר טוב מאוד. וזה לא טעות זה היה ביאיר לפיד אז תעשו לי טובה תינתו טיפת כבוד ולא זילזול כמו שהם נותנים לכם. נ.ב כל הכבוד על הרעיון תרמתי בהצלחה בהמשך הדרך |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ