הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   לאבא שלי בנו אתר ואני רוצה ביקורת עליו (נבנה על ידי השרות של דפי זהב) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=13210)

alex 18-01-06 14:17

זו הבעיה היום.

אנשים פה בהוסטס שמחזקים חברות עיצוב לא באמת מבינים שכל מה שהם עושים הוא משחק זול מול פוטושופ, בהתחלה שהתחלתי לגלוש כאן לא הבנתי איך עיצוב יכול להיות תמונה? מה נסגר? איפה הCSS? איפה הקבצי הHTML? למה יש רק עמוד אחד. ואז הבנתי שזה למעשה חורשה של ילדים, שלא יודעים אפילו מה זה CSS או מה זה HTML שיודעים קצת לשחק מול פוטושופ ומתלהבים. ואחר כך אנחנו שומעים תוגבות של "לא מקצועי" כי הערך של "מקצועיות" הולך לאיבוד בהוסטס, בגלל אותם אנשים שיודעים לשחק קצת מול פוטושופ - צר לי אבל לא מעצבים ולא נעלים.
אז ברור ש200 שקל על תמונה בפוטושופ זה יקר מאוד.
עיצוב מבוסס HTML "המעצבים" קוראים לזה "תיכנות" איפה בדיוק התכנת כאן? אין כאן כזה.
עיצוב חייב להגיע , עם עמודים מוכנים לכל נושא, עם CSS ומוכנים לשימוש בHTML.
אבל אתם, כן אתם כל אלה שהגיבו "לא יפה" או "לא מקצועי" או שלא יודעים מה ערך המילה של "מקצועיות" או שפשוט מעצבים שמקנאים. אני הייתי מהמר גם על קנאות וגם על חוסר יכולת להבדיל בין שק תפוחי אדמה לשק זהב.

בהצלחה !

JoinWeb.co.il 18-01-06 14:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי beng
לא אחי, הרעיון של השירות שלהם שהם נותנים עיצוב,מתחזקים אותו,נותנים דומיין כאילו הם מפאילים את כל האתר ושיש הזמנות שולחים לאבא שלי את הטפסים..

:) דוגמה חייה: maroko.co.il לקוח שלנו, הוא ברח משם בריצה, אבל !!! עד שהצלחנו לשנות
את פרטי הדומיין.... , אני, אישית הפכתי עולמות

beng 18-01-06 14:35

אולי...

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
זו הבעיה היום.

אנשים פה בהוסטס שמחזקים חברות עיצוב לא באמת מבינים שכל מה שהם עושים הוא משחק זול מול פוטושופ, בהתחלה שהתחלתי לגלוש כאן לא הבנתי איך עיצוב יכול להיות תמונה? מה נסגר? איפה הCSS? איפה הקבצי הHTML? למה יש רק עמוד אחד. ואז הבנתי שזה למעשה חורשה של ילדים, שלא יודעים אפילו מה זה CSS או מה זה HTML שיודעים קצת לשחק מול פוטושופ ומתלהבים. ואחר כך אנחנו שומעים תוגבות של "לא מקצועי" כי הערך של "מקצועיות" הולך לאיבוד בהוסטס, בגלל אותם אנשים שיודעים לשחק קצת מול פוטושופ - צר לי אבל לא מעצבים ולא נעלים.
אז ברור ש200 שקל על תמונה בפוטושופ זה יקר מאוד.
עיצוב מבוסס HTML "המעצבים" קוראים לזה "תיכנות" איפה בדיוק התכנת כאן? אין כאן כזה.
עיצוב חייב להגיע , עם עמודים מוכנים לכל נושא, עם CSS ומוכנים לשימוש בHTML.
אבל אתם, כן אתם כל אלה שהגיבו "לא יפה" או "לא מקצועי" או שלא יודעים מה ערך המילה של "מקצועיות" או שפשוט מעצבים שמקנאים. אני הייתי מהמר גם על קנאות וגם על חוסר יכולת להבדיל בין שק תפוחי אדמה לשק זהב.

בהצלחה !

אחי קראתי מה שאמרת ואת האמת יש בזה צדק כאילו הן בונים תמונה אם פוטושופ והכל וחותכים אותה אין כלכך קשר לתיכנות כמו שדפי זהב עושים הם מעצבים הכל בקודים אולי זה לא יוצא יפה כמו פוטו אבל התיכנות הרבה יותר מיקצועי והגולשים שיש להם קצת ידע מרגישים את זה.... ותודה בהצלחה גם לך!

matan 18-01-06 16:58

עיצוב יפה,נקי ומקצועי
זה עיצוב יפה מאוד לאתר עיסקי.

eliav12 18-01-06 17:01

ff - ממש גרוע רואים בו.

בכללי יפה.

darkid 18-01-06 17:11

אני רואה פה שאתם רבים על מקצועי לא מקצועי, לדעתי העיצוב זוועתי(סליחה) .האתר בכלל לא נעים לעין, זה מכוער לדעתי

alex 18-01-06 17:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
מה מה... שתוק... שתוק...
אני מתכנת ומעולם לא ראיתי תיכנות כושל יותר :\ CSS או לא CSS, אם הוא קיים שם (לא בדקתי, ברחתי החוצה בצרחות של 'האוייב של הFF מנסה לתקוף אותי') הכל שם נעשה גרוע, החיתוך גרוע, העיצוב דוחה וגורם לך לרצות להקיא, הכל שחור, מייגע, לא נעים לעיין. דיברת על עיצוב בלי תמונות, CSS והכל ? הינה, כנס לקישור בחתימה שלי, כל מה שאמרת ועדין לא נראת כמו מה שהולך כאן...

דבר ראשון ברכות על ההאזהרה שלך.

דבר שני, אני לא מתכוון להתווכח איתך, כי אתה לא בדיוק מדד , אתה מעדיף את ASP על ASP.NET אבל משתמש בFF, אז כשתחליט לצד מי אתה משחק תחזור לפה.

Raz 18-01-06 18:00

העיצוב נראה כמשהו פשוט בHTML ב FF...רק שפתחתי את האתר ב IE ראיתי את העיצוב

תקנו זאת..

liorwohl 18-01-06 18:11

חח איך הגיעו למצב כזה שלא רואים שום דבר חוץ מטקסט בפיירפוקס?

צריך להתאמץ בשביל כזה דבר!

אבל אחרי שפתחתי את האתר עם אקספלורר גיליתי שגם שמה העיצוב קצת נקרע..

הנה תמונה להמחשת ההבדלים :qqb007:

http://loading.co.il/uploads/738370303.PNG

אני מקווה שאבא שלך יכול להחזיר את האתר ולקבל את התשלום בחזרה או משהו כזה :qqb006:

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:56.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ