![]() |
בטח! רוב החברות שרושמות את זה לא יכולות לקיים את זה!
ילדים מתחת לגיל 18 הם בבית הספר כך שכבר משעה8 בבוקר עד 3 בצוהריים בערך הם לא יכולים להביא שירות... ובטח לא בשעות הלילה.. |
ציטוט:
יש לי בעיות ראיה כשאני עוצם את העיניים :D:D:D. אני משנה את הכותרת כדי לשקף את הדקויות. -אלון. |
לא התקשרתה אליי בכל מקרה שמע אני לא רוצה להשאים אף אחד כל אחד והצרות שלו.
קבל תנחומי |
ציטוט:
הילד הזה אמר שהם נותנים תמיכה 24/7 מה שאומר שהם עונים כל הזמן לטלפון לתמיכה אז אם מישהו מתקשר בישביל איחסון למה הוא לא ענה לא? לא נראה לי שהוא ידע שהוא רוצה לדבר על איחסון! לזה דניאל התכוון. |
באמת היה מעצבן לשמוע את מה שקרה בהודעה הראשונה .. אבל משם והלאה הכל התברר והדעה שלי השתנתה..
אנשים אמורים להיות קצת רגישים ולחשוב בהיגיון לגבי השעות! ואני לא מדבר על חברות גדולות כמו אינטרנט זהב... ואם על אינטרנט זהב מדברים.. לגבי התגובה אם אני לא טועה של דניאל.. פעם התקשרתי אליהם בשעה מאוחרת בלילה ונאמר לי שמחלקת המכירות עובדת! אבל מחלקת התמיכה לא..! |
עדיין אני בטוח שאם היה מדובר בתמיכה השיחה הייתה נמשכת
|
דחוף עיצוב לרדיו
|
Edit
|
DieSeL
די לדחוף את התגובה לכל מקום!! באמת DVDrom אל תקח את זה קשה יכול להיות באמת שאנשים חשבו שעובדים עליהם פשוט תפנה לחברה אחרת |
לפי מה שאמרו, גם אני הייתי חושד כי מדובר במישהו שמנסה
למתוח אותי, או לעשות צחוק.
אגב, בקשר לזה שהם מבטיחים תמיכה גם בשבת למשל - אם תתקשר להוט למשל ותבקש להזמין מהם שירות, הם יתנצלו ויאמרו לך כי מחלקת המכירות סגורה, ואתה מוזמן להתקשר בזמנים בהם המחלקה תיהיה פתוחה. יום נעים, מארק. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ