הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   התיעצות קטנה בנוגע לצבא (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=15118)

הכומר 05-02-06 17:58

לא אומר לך מה לעשות אבל בן דוד קרוב שלי שמשרת בצבא כקרבי בצנחנים אמר שזה משנה אותך ולטובה ובכלל קרבי משנה אותך ופותח לך הרבה דלתות, אישית אני מציע לך ללכת לקרבי סיבות אישיות או לא סיבות אישיות.
אם לא אז הכי טוב לך זה מכבי אש שחבר שלי שם ואמר שזה הדבר הכי קל שקיים, מתי פעם אחרונה הייתה שרפה בבסיס צה"ל?|קורץ|

D.J ORON 05-02-06 19:17

פרופיל 84?
זה די נמוך.
בכל מקרה למה אתה לאמעוניין להיות קרבי?
מה רע בזה?
צא תרגיש מזה צבא

הכומר 05-02-06 19:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי D.J ORON
פרופיל 84?
זה די נמוך.
מה רע בזה?
צא תרגיש מזה צבא

84-97
מה הבעיה? פרופיל טוב

shayb 05-02-06 19:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי D.J ORON
פרופיל 84?
זה די נמוך.
מה רע בזה?
צא תרגיש מזה צבא

אין דבר כזה פרופיל 84
זה פרופיל 82 :)
ובכל מקרה זה לא נמוך.
ואפשר להרגיש את הצבא גם בלי להיות קרבי.

Alm 05-02-06 20:22

זה לא טוב, הם טוחנים לך את הצורה כל היום בנסיעות... לא ממליץ!

Tomas 05-02-06 20:25

פשוט מאוד תוריד פרופיל... ואז יתפחו בפניך מסלולי גובניקים אחרים...

Solutioner 05-02-06 20:32

לך תהיה עתודאי, הכי טוב, אתה מקבל מקצוע נורמלי.

מתן גיטא 05-02-06 20:35

הפרופיל שלי 82 לא 84 ולא נותנים לי להוריד יותר מחר אני נוסע אליהם אני ינסה להוריד פעם אחרונה

ColorSense 06-02-06 07:43

חבר שלי נהג קו על האמר(הוא לוקח לוחמים לתוך ג'נין) והוא לא מרוצה, התנאים סבבה אבל זה לא שווה כל היום הוא שותף מכוניות מחליף גלגלים להאמרים אם מגיע משלוח של גלגלים הוא מפרק אותו לבד, ורק בלילה יש מבצעים.
מה המדינה נתנה לך שאתה תעשה בשבילה את זה?
מה יצא לך מזה? רישיון 03 על משאית?
לדעתי תלך לרופא שימציא לך בעיות כמו שעשו לי וקיבלתי פרופיל 24 תוריד פרופיל ותלך להיות משהו שאתה רוצה.
אני עוד מעט אמור לקבל הפניה לבית ספר צבאי למחשבים, אני עושה על חשבונם קורס בתיכנות והולך להיות תכניתן בצבא. בזמן שירות הצבאי אני אוכל לעשות תואר ראשון, דוד שלי הלך לזה והוא מרוצה הוא אפילו חתם קבע הוא מקבל בחודש 10,000 שקל בערך.

roy 06-02-06 13:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ColorSense
חבר שלי נהג קו על האמר(הוא לוקח לוחמים לתוך ג'נין) והוא לא מרוצה, התנאים סבבה אבל זה לא שווה כל היום הוא שותף מכוניות מחליף גלגלים להאמרים אם מגיע משלוח של גלגלים הוא מפרק אותו לבד, ורק בלילה יש מבצעים.
מה המדינה נתנה לך שאתה תעשה בשבילה את זה?
מה יצא לך מזה? רישיון 03 על משאית?
לדעתי תלך לרופא שימציא לך בעיות כמו שעשו לי וקיבלתי פרופיל 24 תוריד פרופיל ותלך להיות משהו שאתה רוצה.
אני עוד מעט אמור לקבל הפניה לבית ספר צבאי למחשבים, אני עושה על חשבונם קורס בתיכנות והולך להיות תכניתן בצבא. בזמן שירות הצבאי אני אוכל לעשות תואר ראשון, דוד שלי הלך לזה והוא מרוצה הוא אפילו חתם קבע הוא מקבל בחודש 10,000 שקל בערך.

קודם כל לא יכול להיות שקיבלת פורפיל 24 ואתה הולך לבית ספר צבאי
פרופיל 24 אומר פטור משירות צבאי לשנה (כלומר דוחים לך את השירות בשנה-אני יודע כי זה מה שרצו להביא לי)
אתה אולי מתכוון לפרופיל 45 מה שיש לי

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:26.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ