![]() |
ציטוט:
ושאראס כמו שאמרתי, לא יחזור לירושליים...כסף יש לו מספיק......אם הוא חוזר, הוא חוזר הביתה...למכבי. ושנה הבאה, עכשיו ראיתי שבלותנטל כנראה ילך לירושליים....זה אולי יהיה אחד המפתחות.....אבל גם מכבי תתחיל במסע רכישות.....ולך תדע את מי פיני או המאמן הבא יביא..... |
ציטוט:
אם מכבי תרצה, זאת צביעות כן .. יש הבדל ענק . כי מכבי נשענים על זה 40 שנה .. ואז שפתאום בא מישהו (גאידמק) אז פתאום הכל משתנה .. איפה ראית שבלותנטל בא לירושלים ? אני בכלל לא מחזיק ממנו .. עוד שחקן .. |
ציטוט:
דרך אגב, זה ידוע בתור עובדה שלמכבי אין את השחקנים הטובים ביותר, מכבי מבחינת שחקנים נחשבת כקבוצה בינונית ++ אבל לא מעולה. היא פשוט משחקת נכון. אין לה שום שחקן אלוהי. פעם שארס היה החולה נפש עם המסירות המדהימות, אבל לא עוד :ם דרך אגב, אם הוא חוזר הוא יחזור למכבי כי שם הוא אהוב, אהוד, מכיר ואוהב... אבל הוא לא יחזור. הוא זורח בNBA. |
ציטוט:
אגב, בוואלה רגע, כשמנסים להכשיל את מכבי זה בסדר אבל שמכבי מכשילה אחרים זה לא בסדר?....לא יודע מה איתך.....זה סופר צביעות... זה כמו עכשיו בבחירות.....אם אני לא מצביע לפרץ זה אומר שאני גזען?....זה אותו דבר... כאילו, מכבי לקחה את רוב האליפויות וכמו כל קבוצה היא תילחם על כל אליפות....מה לעשות גם אם היו לה 2 אליפויות היא הייתה נלחמת. ציטוט:
|
ציטוט:
רואים שאתה אוהד של הפועל :ם דיי, פשוט טימטום. אני לא יכול. אתה אטום, קבוע בדעה ושונא את כל מה שצהוב. לעומתך רוב הצהובים כן אומרים לדוגמא שטפירו שחקן עם הרבה שכל, כל התלהבו מהסלים הראשונים של הכושי השחור והגדול שברח לי השם שלו :P הצהובים מפרגנים, האדומים אטומים וסתומים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
בלותנטל במכבי לא היה כזה תותח כמו שאתה מציג אותו ... משחק טוב פעם בכמה משחקים ... לפי מה שאני רואה בוואלה ... עכשיו הוא תותח, סבבה שיהיה לו בהצלחה ... למשוגע, בוואלה סתם עשו כתבות לעצות להפועל ובית"ר ... אל תקח את זה ברצינות . אני מפרגן למכבי .. בכיף אפילו במשחקים מותחים באירופה שבאמת משנים משהו, אני בעד מכבי .. בכיף שיקחו גביע אירופה . (בקשר לבוז על כל גביע דיברתי בארץ) לדעתי וצ'יץ שחקן ענק, כנ"ל פארקר . ד"א .. טפירו אתמול במשחק זוועתי ... אחת הסיבות להפסד של ירושלים . אם הוא היה מזכיר את עצמו בטיפה .. ירושלים היתה יוצאת עם הגביע . |
ציטוט:
הוא על הכוונת שלהם.....תהיה בטוח, כל שחקן נחשב ופנוי באירופה עכשיו על הכוונת של 2 הקבוצות...להפועל עכשיו יש ארנק יותר גדול....נראה מה הם יעשו איתו.... |
משחק נחמד, אבל כרגיל מכבי ת"א עושים זאת שוב.
בכל מקרה, בהצלחה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ