הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מכבי ת"א מחזיקת גביע המדינה בכדורסל לעונת 05/06 (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=17629)

meshuga 13-03-06 16:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
חחחחחחחחחחחחח נו ברור שהקבוצות ינסו להכשיל את מכבי ... מה אתה רוצה שהם יתרמו לה אליפויות ? ..

שאראס אמור לחזור לארץ ... הוא אומר שהוא סובל ב-NBA, הוא מתחתן עם זאתי .. הוא חייב לחזור.
תראה שאם הוא חוזר הוא יחזור לירושלים ... כסף קונה הכל !

התקציב שנה הבאה יהיה שווה + לירושלים (אם ירושלים מפסידה את האליפות ולוקחת את יול"ב אז + המון) .. השנה עוד לא !

אז טבעי שאם מכבי תרצה היא תכשיל את האחרות לא?.....
ושאראס כמו שאמרתי, לא יחזור לירושליים...כסף יש לו מספיק......אם הוא חוזר, הוא חוזר הביתה...למכבי.
ושנה הבאה, עכשיו ראיתי שבלותנטל כנראה ילך לירושליים....זה אולי יהיה אחד המפתחות.....אבל גם מכבי תתחיל במסע רכישות.....ולך תדע את מי פיני או המאמן הבא יביא.....

Fector 13-03-06 16:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
אז טבעי שאם מכבי תרצה היא תכשיל את האחרות לא?.....
ושאראס כמו שאמרתי, לא יחזור לירושליים...כסף יש לו מספיק......אם הוא חוזר, הוא חוזר הביתה...למכבי.
ושנה הבאה, עכשיו ראיתי שבלותנטל כנראה ילך לירושליים....זה אולי יהיה אחד המפתחות.....אבל גם מכבי תתחיל במסע רכישות.....ולך תדע את מי פיני או המאמן הבא יביא.....

אם מכבי תרצה, זאת צביעות כן .. יש הבדל ענק .
כי מכבי נשענים על זה 40 שנה .. ואז שפתאום בא מישהו (גאידמק) אז פתאום הכל משתנה ..

איפה ראית שבלותנטל בא לירושלים ? אני בכלל לא מחזיק ממנו .. עוד שחקן ..

Eye-Soft 13-03-06 16:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
ראינו ... מאמן הכי טוב באירופה עלק, הלך לו שחקן אחד מילאנו מפרקת את מכבי ...
תמיד היה לו את השחקן הכי טוב באירופה .. אבל מאמן עם הכי מזל באירופה זה כן .. בטוח .

זה נקרא משחק רע. הינה, אתמול ווצ'יץ כמעט ולא עשה כלום עד הרבע השלישי וי"ם קיבלו 23 הפרש.
דרך אגב, זה ידוע בתור עובדה שלמכבי אין את השחקנים הטובים ביותר, מכבי מבחינת שחקנים נחשבת כקבוצה בינונית ++ אבל לא מעולה. היא פשוט משחקת נכון. אין לה שום שחקן אלוהי. פעם שארס היה החולה נפש עם המסירות המדהימות, אבל לא עוד :ם
דרך אגב, אם הוא חוזר הוא יחזור למכבי כי שם הוא אהוב, אהוד, מכיר ואוהב...
אבל הוא לא יחזור. הוא זורח בNBA.

meshuga 13-03-06 16:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
כי מכבי נשענים על זה 40 שנה .. ואז שפתאום בא מישהו (גאידמק) אז פתאום הכל משתנה ..

אז רואים שאתה לא מבין בכדורסל....בלותנטל אחד השחקנים הטובים שראיתי.
אגב, בוואלה

רגע, כשמנסים להכשיל את מכבי זה בסדר אבל שמכבי מכשילה אחרים זה לא בסדר?....לא יודע מה איתך.....זה סופר צביעות...
זה כמו עכשיו בבחירות.....אם אני לא מצביע לפרץ זה אומר שאני גזען?....זה אותו דבר...
כאילו, מכבי לקחה את רוב האליפויות וכמו כל קבוצה היא תילחם על כל אליפות....מה לעשות גם אם היו לה 2 אליפויות היא הייתה נלחמת.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
אבל הוא לא יחזור. הוא זורח בNBA.

לא זורח....אבל לא נראה לי שהוא יחזור גם ככה.....ואם כן..כמו שאמרתי....למכבי..

Eye-Soft 13-03-06 16:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector

בלות'נטל סתם עוד שחקן ! LOL
רואים שאתה אוהד של הפועל :ם

דיי, פשוט טימטום. אני לא יכול. אתה אטום, קבוע בדעה ושונא את כל מה שצהוב. לעומתך רוב הצהובים כן אומרים לדוגמא שטפירו שחקן עם הרבה שכל, כל התלהבו מהסלים הראשונים של הכושי השחור והגדול שברח לי השם שלו :P
הצהובים מפרגנים, האדומים אטומים וסתומים...

Eye-Soft 13-03-06 16:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
אז רואים שאתה לא מבין בכדורסל....בלותנטל אחד השחקנים הטובים שראיתי.
אגב, בוואלה

רגע, כשמנסים להכשיל את מכבי זה בסדר אבל שמכבי מכשילה אחרים זה לא בסדר?....לא יודע מה איתך.....זה סופר צביעות...
זה כמו עכשיו בבחירות.....אם אני לא מצביע לפרץ זה אומר שאני גזען?....זה אותו דבר...
כאילו, מכבי לקחה את רוב האליפויות וכמו כל קבוצה היא תילחם על כל אליפות....מה לעשות גם אם היו לה 2 אליפויות היא הייתה נלחמת.

לא זורח....אבל לא נראה לי שהוא יחזור גם ככה.....ואם כן..כמו שאמרתי....למכבי..

במשחק שהוא שיחק בחמישיה הוא קלע למעלה מ30 נקודות לאותו המשחק. הכל כי הוא החליף שחקן חולה. מאז הוא הרבה בחמישיה ומשחק הרבה דקות...

Fector 13-03-06 16:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
בלות'נטל סתם עוד שחקן ! LOL
רואים שאתה אוהד של הפועל :ם

דיי, פשוט טימטום. אני לא יכול. אתה אטום, קבוע בדעה ושונא את כל מה שצהוב. לעומתך רוב הצהובים כן אומרים לדוגמא שטפירו שחקן עם הרבה שכל, כל התלהבו מהסלים הראשונים של הכושי השחור והגדול שברח לי השם שלו :P
הצהובים מפרגנים, האדומים אטומים וסתומים...

בלותנטל במכבי לא היה כזה תותח כמו שאתה מציג אותו ... משחק טוב פעם בכמה משחקים ...
לפי מה שאני רואה בוואלה ... עכשיו הוא תותח, סבבה שיהיה לו בהצלחה ...
למשוגע, בוואלה סתם עשו כתבות לעצות להפועל ובית"ר ... אל תקח את זה ברצינות .

אני מפרגן למכבי .. בכיף אפילו במשחקים מותחים באירופה שבאמת משנים משהו, אני בעד מכבי .. בכיף שיקחו גביע אירופה . (בקשר לבוז על כל גביע דיברתי בארץ)

לדעתי וצ'יץ שחקן ענק, כנ"ל פארקר .

ד"א .. טפירו אתמול במשחק זוועתי ... אחת הסיבות להפסד של ירושלים .
אם הוא היה מזכיר את עצמו בטיפה .. ירושלים היתה יוצאת עם הגביע .

meshuga 13-03-06 16:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
בלותנטל במכבי לא היה כזה תותח כמו שאתה מציג אותו ... משחק טוב פעם בכמה משחקים ...
לפי מה שאני רואה בוואלה ... עכשיו הוא תותח, סבבה שיהיה לו בהצלחה ...
למשוגע, בוואלה סתם עשו כתבות לעצות להפועל ובית"ר ... אל תקח את זה ברצינות .

אני מפרגן למכבי .. בכיף אפילו במשחקים מותחים באירופה שבאמת משנים משהו, אני בעד מכבי .. בכיף שיקחו גביע אירופה . (בקשר לבוז על כל גביע דיברתי בארץ)

לדעתי וצ'יץ שחקן ענק, כנ"ל פארקר .

ד"א .. טפירו אתמול במשחק זוועתי ... אחת הסיבות להפסד של ירושלים .
אם הוא היה מזכיר את עצמו בטיפה .. ירושלים היתה יוצאת עם הגביע .

ואם בורשטיין לא היה פצוע, ואם ווציץ' לא היה מחטיא מתחת לסל ואם פארקר היה יותר מפוקס בסוף ואם לסבתא היו גלגלים ;)....

הוא על הכוונת שלהם.....תהיה בטוח, כל שחקן נחשב ופנוי באירופה עכשיו על הכוונת של 2 הקבוצות...להפועל עכשיו יש ארנק יותר גדול....נראה מה הם יעשו איתו....

idansror 13-03-06 17:47

משחק נחמד, אבל כרגיל מכבי ת"א עושים זאת שוב.

בכל מקרה, בהצלחה!

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:48.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ