![]() |
ציטוט:
שמע..:-0 זה סה"כ יונה.. תאר לעצמך עם היה נכנס לך פיל בחלון ותאר את כל הקיבה שלו על המיטה והשטיחים..B-) |
חחחחחחחחחחחחחחח..
דרך אגב, חלון לא עשוי מזכוכית, רק החלונות של לפני איזה 50 שנה, החלונות היום עשויים מתרכובת של זכוכית ופלסטיק, ואת זה אני יודע אחרי ש"במיקרה" המסתי את החלון שלי בחדר חחח.. איזו יונה מפגרת אבל.. חחח |
VAJDA אתה בטוח שאתה יודע ממה עשוי חלון ?
אנשים בורים יש פה חלון זה חול שהוןא רותך ביחותר מ 10000 מעלות אנערף כמה וזה ניהיה זגוגית (אה סליחה זגוגית זה בעברית אז בשבילכם זכוכית) ולזה שאמר שחלונות מפלסטיק חחחח נכון בבית שיש בו מלא ילדים עושים את זה כי ילדים שוברים .... סימן שאצלך עשות את זה כי שברתם .... בכל מקרה דן חחח מזל שזה לא פיל מעופף :) לדודים שלי יש דלת מזגוגית (זכוכית) קיצור הכלבה שלהם יום אחת רצה ונתקעה בזה זה לא נישבר אבל זה היה מלא סדקים זאת לא זגוגית (זכוכית) רגילה זה כמו של האמבטיות שזה ניהיה רסיסים אבל לא נשבר כזה :) (לא לא הזכוכית עם הברזלים בפנים) אה והכלבה לא התפוצצה חחחח וזה שאמר עם ה"אמא הבטחת עוף בשבת" הרגת אותי ! |
ציטוט:
ותגיד לי אם הקור של ה"זכוכית" של החלון, הוא כמו של הזכוכית של השולחן(של השולחן יהיה יותר קר בתנאי ששניהם יהיו באותו חדר, ובאותו המיקום, ובאותה צורה מונחים). וכל זה בתנאי שהבית שלך לא עתיק, זאת אומרת ניבנה ב 15 שנים האחרונות(יכול להיות גם לפני, אבל לא הייתי חיי באותה התקופה והבית שלי לא כזה עתיק;)). ולא, אין לי אחים קטנים בבית, אני הכי קטן, ומה קשור חלון למי שגר בבית? |
םO
יונה מפגרת =\ באה אלייך קאמיקאזי >_< בכל אופן תהנה בניקיון =\ |
חחח קרה לי יום שבת אחד, אני רואה טלויזיה אני שומע בום רואה יונה עם הפנים בחלון לאיזה שניה ואז היא צנחה חח
|
מה אתם אומרים נעשה עוד סיבוב סטנד אפ חחח..???
טוב זהו רק שאני לא יחטוף פה איזה באן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ