![]() |
מישהו פה נוסע לליברפול?
מישהו פה עשה השנה מנוי? =\ |
מכבי חיפה אימפריההההההההה הייידה!! כמו שניצחנו את מנצסטר אולי גם ננצח אותם? מי אמר?
שהם ישחקו טוב? אולי הם ישחקו חלש או משהו? חיפה קבוצה חזקה ולא וותרנית! בעזרת השם נעבור אותם אמן |
אין לחיפה סיכוי קלוש לעבור את ליברפול.
שכחתם את אמצע העונה? הפסד אחד להפועל פ"ת וכבר קראו לרוני לוי להתפטר. במומצע הגיעו למשחקי הליגה הביתים שלכם 5 אלף איש, זה עובדה בשטח! וחצי מפה "אוהדים" את חיפה בגלל שהיא אלופה, לא בגלל אהבה כל שהיא אליה או רגש והתחברות זו או אחרת עם הקבוצה. אוהדי הצלחות, אין מילה יותר נכונה מלכנות אותכם כך. |
תקווה...חיפה תנצח |להאא! קטן| |שיאו! קטן| |חחח קטן| |מנומס ומגחך קטן|
|
אין הרבה סיכוי לחיפה, אבל רק בגלל שליברפול לא רוצים להגיע לארץ, ומראים שלא אכפת מכלום רק מעצמם, אני רוצה שחיפה תקרע את ליברפול.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מודה שהסיכויים של חיפה לעבור הם מאוד קטנים ולא הגיוניים, אבל קרו הפתעות בחיים. אני בספק אם זה יקרה הפעם, אבל אני מקווה שכן. אף אחד לא קרא לרוני לוי להתפטר, ולא, בממוצע לא הגיעו 5 אלף איש. עדיף שתאמת את העובודות שלך, ותבדוק טוב טוב על איזה שטח אתה מדבר. ותפסיק להכליל, ביקשו כבר...תפסיק לחשוב שאתה יודע הכל על כולם ועל כל דבר. זה כבר מתחיל לעצבן המנטרה הזאת של "בלה בלה בלה אוהדי הצלחות בלה בלה בלה 5 אלף במשחקי בית בלה בלה בלה אין סיכוי", מיצית את עצמך בהודעה הראשונה...הבנו, אתה לא אוהב את חיפה, אז אל תגיב בת'רד על חיפה. ציטוט:
|
כולכם פה זבלני שכל, גם האוהדי בית"ר גאידמק-הוא-המלך ירושלים
וגם כל אלו שאין להם מושג בכדורגל ומשחקים אותה אוהדים נתחיל בזה שבת"א אין מלחמה ונמשיך בזה שפיגועים היוג ם באנגליה אז די לזיין בשכל על זה שהם מפחדים בצדק, הם לא מפחדים בצדק הם פשוט מחפשים תירוצים. YOU WILL NEVER WALK ALONE המשפט האגדי שלהם פתאום יש בו תנאי YOU WILL NEVER WALK ALONE , untill you play at israel אוהדים אנגלים יהירים מגעילים ומי שמדבר על זה שמכבי חיפה הולכת לקבל תבוסה, סבבה אני אהנה לראות את השחקנים שלי נלחמים על המגרש עם טירוףב עיניים ליברפול הם עדיין לא אלוהים וקרו דברים מעולם דאלה דאלה חיפה |
חיפה תנצח
|
ציטוט:
חח מה אתה חש.. |winky| אני בספק עם דיברת בחיים שלך עם אחד מהם |קורץ| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ