![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
11104 ידיעת_הלשון_והבעה 1 62 70 66 22105 היסטוריה לימודי חובה 1 63 35001 מתמטיקה א_כחול 1 100 100 100 36101 פיזיקה 1 78 65 72 819266 מעבדה בבקרה במכונות 2 88 838102 מכ הנדסית א 1 79 90 85 |
ציטוט:
חכה שתרגיש את ההרגשה של אחרי השחרור ואז נראה אם תשלים ;) זה לא רק אתה, ככה כולם קשה ויקר להשלים אחרי צבא. במיוחד בגרויות כמו היסטוריה, לשון, ספרות וכו... ברור שאפשר, אבל עדיף לסיים עם זה בבית הספר (גם את הפסיכומטרי כדאי לעשות בין י"א-י"ב) ואז אחרי הצבא אתה יודע שאתה יכול לקחת כמה חופש שאתה רוצה כי אתה מסודר (לא כמה שאתה רוצה, פסיכומטרי לא תקף אחרי מספר שנים). |
ציטוט:
כן, 1. כי המגן מתבטל. תאמת אם לא מגישים את הטופס אז זה בכלל לא אמור להרשם שנגשת אז אני לא מבין למה זה רשום שמה את הציונים. |
ציטוט:
אחרי הצבא צריך כבר לחשוב איך להתחיל לפרנס את עצמך ולא לחזור לבית ספר |
הסטוריה ב' : 60 סיון סופי (המורה הגישה על 55)
תנ"ך: 69 ציון סופי (המורה הגישה על 70) מת"מ 3 יח"ל: 100 ציון סופי (המורה הגישה על 100) העיקר עברתי! |
ציטוט:
בכל מקרה, הייתי מעדיף איזה יחידה של שפה טובה מאשר הaccess המחורבן הזה. ציטוט:
ומי שמספיק חכם...גם יעשה דברים על חשבון הצבא..ששם יותר מסתכלים על אותו תחום ספציפי שרוצים אותך ולא על שאר הירקות....רק צריך שהוא יגלה את הפוטנציאל שלך.. |
ציטוט:
והבונוסים זה יפה ונחמד, תלוי גם בשאר המקצועות (אתה יודע, תנ"ך 2 יחידות, היסטוריה 2 יחידות, ספרות 2 יחידות ....) שזה מוריד די הרבה. תלוי גם מה אתה רוצה ללמוד, אם מדובר על רפואה או הנדסת חשמל למשל, אתה צריך הרבה יותר מ 80 בכל המקצועות |
מישהו יודע איך אפשר להשיג את הקוד שמבקשים ממך בהתחלה בשביל להירשם? הוא נאבד לי :/
|
חחח רון שנה שעברה קיבלתי 100 באינרטנט בלי להבין כמעט asp..
גם עכשיו אני לא מבין מה שעשיתי שם אבל בקטע של הבחונת צריך לדעת sql ולא asp אם באת מוכן מהבית. אחרי שראיתי ציונים של יב אני יכול להכריז בכיף שסיימתי עם הבגרויות לכל החיים!! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ