הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   תוצאות ציוני בגרות... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29668)

Alter 28-08-06 12:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי בניה
ב"ה

לא ניגשתי במדעי המחשב אז קיבלתי מגן 100 וציון 1 בבחינה XD

רשום ציון סופי במקרה הזה ? ;P

VajDa 28-08-06 12:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Atom-Bomb
כמה קיבלת בבחינה ? אולי מתחת ל 60
(חישוב מהיר: (50 + 80) / 2) = 65)

המגן שלי זה 90, ותראה הם מעלימים את ציון המגן וציון הבחינה מהאתר.. אין לי מושג למה..
11104 ידיעת_הלשון_והבעה 1 62 70 66
22105 היסטוריה לימודי חובה 1 63
35001 מתמטיקה א_כחול 1 100 100 100
36101 פיזיקה 1 78 65 72
819266 מעבדה בבקרה במכונות 2 88
838102 מכ הנדסית א 1 79 90 85

BHXHUI 28-08-06 12:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Light-Era.Net || Ronen
משלימים בגרות אחרי הצבא והזהו..

הצחקת אותי.
חכה שתרגיש את ההרגשה של אחרי השחרור ואז נראה אם תשלים ;) זה לא רק אתה, ככה כולם קשה ויקר להשלים אחרי צבא. במיוחד בגרויות כמו היסטוריה, לשון, ספרות וכו...

ברור שאפשר, אבל עדיף לסיים עם זה בבית הספר (גם את הפסיכומטרי כדאי לעשות בין י"א-י"ב) ואז אחרי הצבא אתה יודע שאתה יכול לקחת כמה חופש שאתה רוצה כי אתה מסודר (לא כמה שאתה רוצה, פסיכומטרי לא תקף אחרי מספר שנים).

בניה 28-08-06 12:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alter
רשום ציון סופי במקרה הזה ? ;P

ב"ה

כן, 1.
כי המגן מתבטל.
תאמת אם לא מגישים את הטופס אז זה בכלל לא אמור להרשם שנגשת אז אני לא מבין למה זה רשום שמה את הציונים.

A1ex 28-08-06 13:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
הצחקת אותי.
חכה שתרגיש את ההרגשה של אחרי השחרור ואז נראה אם תשלים ;) זה לא רק אתה, ככה כולם קשה ויקר להשלים אחרי צבא. במיוחד בגרויות כמו היסטוריה, לשון, ספרות וכו...

ברור שאפשר, אבל עדיף לסיים עם זה בבית הספר (גם את הפסיכומטרי כדאי לעשות בין י"א-י"ב) ואז אחרי הצבא אתה יודע שאתה יכול לקחת כמה חופש שאתה רוצה כי אתה מסודר (לא כמה שאתה רוצה, פסיכומטרי לא תקף אחרי מספר שנים).

חחחח בידיוק
אחרי הצבא צריך כבר לחשוב איך להתחיל לפרנס את עצמך ולא לחזור לבית ספר

Raz 28-08-06 14:36

הסטוריה ב' : 60 סיון סופי (המורה הגישה על 55)
תנ"ך: 69 ציון סופי (המורה הגישה על 70)
מת"מ 3 יח"ל: 100 ציון סופי (המורה הגישה על 100)

העיקר עברתי!

meshuga 28-08-06 14:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
אנחנו קבוצה של איזה 20 במחשבים
ביחידה הראשונה אין מישהו שירד מ-95

נראה לי יבטלו אותה בסוף ...

אנחנו קבוצה של 40- בשביל הפרוייקט חילקו אותנו ל2 .....חלק לומדים עם המורה וחלק עם הטכנאי מחשבים של בי"ס (שהוא יודע הרבה יותר מהמורה...אני הייתי איתו והוא פשוט גאון...) היו כאלה שירדו מ90 אבל מי שירד מ90 זה כאלה שלא בדיוק לומדים...
בכל מקרה, הייתי מעדיף איזה יחידה של שפה טובה מאשר הaccess המחורבן הזה.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
הצחקת אותי.

אל תשכח שיש גם נקודות בונוס מעבר למקצועות האלו...כך שאם רוצים להתקבל לאוניברסיטה..מצליחים...(כמובן, שאני לא מתכוון שכל הבגרויות מתחת ל80...אבל אם יש לך 90-95+ במת' 5 יח"ל וציון לא רע בפיסיקה...אז יש לך פה ושם נקודות בונוס טובות)..
ומי שמספיק חכם...גם יעשה דברים על חשבון הצבא..ששם יותר מסתכלים על אותו תחום ספציפי שרוצים אותך ולא על שאר הירקות....רק צריך שהוא יגלה את הפוטנציאל שלך..

eLad 28-08-06 15:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
אל תשכח שיש גם נקודות בונוס מעבר למקצועות האלו...כך שאם רוצים להתקבל לאוניברסיטה..מצליחים...(כמובן, שאני לא מתכוון שכל הבגרויות מתחת ל80...אבל אם יש לך 90-95+ במת' 5 יח"ל וציון לא רע בפיסיקה...אז יש לך פה ושם נקודות בונוס טובות)..
ומי שמספיק חכם...גם יעשה דברים על חשבון הצבא..ששם יותר מסתכלים על אותו תחום ספציפי שרוצים אותך ולא על שאר הירקות....רק צריך שהוא יגלה את הפוטנציאל שלך..

אתה יכול לספר בראיון כמה עשית ומה עשית אבל צריך תכל'ס תעודות.

והבונוסים זה יפה ונחמד, תלוי גם בשאר המקצועות (אתה יודע, תנ"ך 2 יחידות, היסטוריה 2 יחידות, ספרות 2 יחידות ....) שזה מוריד די הרבה. תלוי גם מה אתה רוצה ללמוד, אם מדובר על רפואה או הנדסת חשמל למשל, אתה צריך הרבה יותר מ 80 בכל המקצועות

הכומר 28-08-06 15:04

מישהו יודע איך אפשר להשיג את הקוד שמבקשים ממך בהתחלה בשביל להירשם? הוא נאבד לי :/

x-ray 28-08-06 15:09

חחח רון שנה שעברה קיבלתי 100 באינרטנט בלי להבין כמעט asp..
גם עכשיו אני לא מבין מה שעשיתי שם אבל בקטע של הבחונת צריך לדעת sql ולא asp אם באת מוכן מהבית.

אחרי שראיתי ציונים של יב אני יכול להכריז בכיף שסיימתי עם הבגרויות לכל החיים!!

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:46.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ