![]() |
ציטוט:
לעידו בתקופת p-tech, היו תומכים. עכשיו, עם איחוד 2 החברות, יש גם אותי. לא רוצה לפנות אליי? רק להתלונן אוהב? :qqb009: |
ציטוט:
אני לקוח שלהם והם חברה מצויינת,אם זה השרת המהיר,תמיכה,הכל חברה שאין מה להגיד עלייה.. :qqb007: |
טוב עכשיו קראתי את כל התגובות אני יכול להגיב להם:
1-עידו ממש לא מחובר כל היום, בקושי חלק קטן מהיום...... 2-רשמו כן שהשרת נשאר אותו הדבר, זה ממש לא נכון, כי אפילו עידו אמר שהם עברו לשרת "יותר טוב"-אז איך השרת אותו הדבר???? 3-אמרתם כאן שמרטין גם בנאדם טוב וכל זה-כמו שרשמתי-התגובה על עידו בעיקר, לא התנסתי עם מרטין..... 4-אמרתם גם שקודם אנחנו היינו צריכים לדבר עם עידו, ולא לפרסם ישר תגובה נגדם......-דווקא דיברנו עם עידו, ולא רשמנו את התגובה בגלל שלא קיבלנו פיצוי, כי אולי באמת לא מגיע לנו (למרות שאני חושב בהחלט שכן!), אלה בגלל שזה מה שאני באמת חושב....... ושאלה-מה אתם מקשקשים על כך שעידו מחובר כל היום???? אני מחובר מ8 בבוקר עד 12 או 1 בלילה!...... וכל היום על המחשב-אוכל ליד המחשב, משחק, מדבר, מכין שיעורים ליד המחשב..... אז פעם ביום יומיים אני יורד עם חברים לכדורגל או כדוקסל למטה למשך שעה-שלוש שעות-אז דווקא בזמן הזה עידו יתחבר כל הזמן???? |
ציטוט:
הנה אתה אומר בעצמך שדיברת איתי ולא עם מרטין, אז.. למה? בוא נצא מנקודת הנחה שאני לומד 6 שעות ביום, וישן עוד 6 שעות. נניח, סתם. 12 שעות לא זמין, כבר, לצערי. בזמן הפנוי שלי אני מחובר המון. הפלאפון ליידי גם בהפסקות בבית-הספר וגם בלילה, והתקשרו אלי פעם אחת ב-2 וחצי, ועניתי. מספיק לבלף, כל תגובה שלך אתה אומר משהו ששונה מהוקדמת. |
ציטוט:
אתמול - רק אתמול הוא התנתק ל 5 דקות מידי פעם ושלשום. אגב מין הסתם שאם יש לך בעיות בשרת . ועידו לא פנוי אז תדבר עם מישהו אחר..לכל חברה יש כמה אנשי תמיכה והוא לא היחידי.. |
אני יכול להעיד על זה שעידו מחובר רוב היום
גם באיסקיו וגם במסנג'ר אני מדבר איתו כמעט כול יום |
אני יסביר לכולם כולכם אומרים שהוא מחובר כל הזמן ואצלי הוא לא מחובר וגם שהתקשרתי הוא לא זמין אז מה הוא חוסם אותי ? ומרטין לא אמרתי שאני לא מרוצה מהפיצוי פשוט הציעו לי הצעה טובה יותר בהוסטריק . אז עברתי אליהם ואתה אומר שאני מדבר בשפה לא יפה כאילו קיללתי אותך נו באמת ?
|
עברת חברה? אז מה אתה רוצה מהם בדיוק????
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ