![]() |
בטח, לפחות אני ינסה..
אני לא מאלה שיוצאים עם במבה וקולה לרחוב ! |
כנראה שהשנה אני לא אצום למרות שתמיד צמתי..
(אני רזה מידי) זה שאני לא צם זה לא אומר שאני ינסע באוטו או ידליק אור וכאלה.. צום זה לצום לא לאכול.. |
צם.
ומי שיפתח כאן בויכוח לגבי מי שצם/מי שלא, יקבל שתי אזהרות! תשאירו את הסקר הזה נקי מריבים. מי שיתחיל ריב יקבל שתי אזהרות! vgvg11 ההודעה שלך צונזרה, השראתי רק את ה"ברור שכן", כדי שלא יתחיל פה ריב. |
חבל ידידי היקר באמת זה הודעה שחובה לפי דעתי לפרסם וחס וחלילה אף אחד לא רב בעם ישראל יש המון דעות אני ישמח לשמוע מה אומרים
|
אני צם :)
|
ציטוט:
זה שאני לא צם לא אומר שאני לא מכבד את אלה שכן צמים. למשל, דברים עם ריח חזק (סתם לדוגמא..טיגון שניצלים, ומאכלים למיניהם) ההורים שלי ואני אף פעם לא מכינים, כי זה מקשה על האנשים הסובבים אותנו, ואנחנו מכבדים את רצונם לצום. בעיקר ביום כיפור אנחנו אוכלים אוכל קל כזה, לא משהו גדול. |
כן
אני צריך לבקש סליחה מכמה אנשים שאני מכיר גם |
ציטוט:
לדעתי זהו יום מצויין "לבלות" עם המשפחה, להירגע וגם לעשות גם חשבון נפש. ואני לא דתי, ולא הכי מסורתי, אני חושב שזה יום חשוב מאוד גם לחילוניים. |
צם ברור שאני צם
זה הצום הכי חשוב שיש (בכל מקרה אני צם הכל) בכל מקרה אני רוב מוחלט של היום בבית כנסת אם לא כולו אז זה לא כזה משנה |
ציטוט:
אבל אכבד את דברי somebody. לא צם ולא מתכוון לצום, ולהפך, הולך להנות כמו שצריך בחופש הזה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ