![]() |
ציטוט:
|
צור איתי קשר בבקשה.
|
Expert-Serv.Biz | Moshik :
אוקי אני יצור , תגובה שלי לתגובה של LOADING : אין לאנשים מה לפחד להתעסק איתי , המערכת שאני מציעה למכירה שלי ב 100% אין שם דבר אחד מלבד העורך שזה 5 % מהתיכנות שאני מציע. אין חוק שאוסר עלי לפרסם מערכת שבניתי למכירה עם עורך חינמי , אם העורך חינמי לי הוא חינמי לכולם וגם למשתמשים במערכת ניהול תוכן שאני מציעה, בראש האשכול הסברתי לאנשים מזה עורך תוכן , ויכול להיות שבגלל זה האשימו אותי, אני מוכן להראות לאנשי מפתח פה את המערכת ואם הם יראו לי מערכת אחת באינטרנט שדומה למערכת שלי , אני יפסיק את המכירה . אם שמתם לב ישנם הרבה אפשרויות במערכת שאני מציע , יכול להיות שאני לא איש שיווק טוב אבל לתכנת מערכות אני מומחה ואפשר לראות זאת לפני המערכת שאני מציע . לא ראיתי באף מערכת ניהול תוכן פרטים שיש במערכת שלי . סליחה לכולם על השפה וההתפרצות אבל תנסו להבין אותי , אני השקעתי שבועות שלמים בבניה , מחשבה ותיכנון של המערכת , סיימתי אותה וכולם מאשימים אותי בכל מיני האשמות שווא , גם לכם זה היה מציק . אני מוכן להתחייב ( ומפה אני מוכן שבעתיד תצטטו אותי ) שהמערכת היא 100% שלי מלבד העורך שהוא בסה"כ כלי להשגת מטרה , הוא חינמי וחוקי להמדרין אז אין סיבה שאני יוריד אותו . גם המתכנת IKKI עשה בו שימוש מערכת ניהול תוכן שלו ואף אחד לא העיר לו על כך . תגובה שלי לתגובה של meshuga : ועכשיו אני מדבר על המערכת חיפוש דומיין לא על המערכת הזאת ( המערכת הזאת 100% שלי ) תשמע המערכת חיפוש דומיין היא שלי , אם לקחתי משהו חינמי , שיפרתי אותו , תירגמתי אותו , ועיצבתי מחדש , זה 100% שלי , זה נקרא להשתמש לא להעתיק ועל כך מכרתי אותו ( לא מרצוני הבנאדם רצה ) הבחור שמכרתי לו דרש שינויים דרסטים במערכת ועל כך לקחתי כסף כי אני בדומה לכל מתכנת לא עובד בחינם . 30 ש"ח זה על הטירחה של השינוי , שיפור , עיצוב , תירגום ... אני מעריך שזה שווה 30 ש"ח . הקונה מודע למצב שזה במקור מערכת חינמית עם שיפורים שלי , ובכל זאת הוא קונה . על זה אין לכם מה להאשים אותי . תגובה שלי לתגובה של satan : העורך אינו סמל המערכת , פשוט רציתי להסביר מזה עריכת תוכן עם עורך WYSIWYG ... כנראה לא הבינו את זה וזה מצטער . תגובה שלי לתגובה של ttom1 : תודה , ותגיד לי מה נסגר בקשר לקנייה מחר בבוקר/ צהריים . [ לאחר שהכל הובן ... אני מבקש ממנהל מחר אחרי שהצדדים יקראו את התגובה למחוק את האשכול ואני יפתח חדש רענן בלי כל האשמות שווא האלו שאני יוכל לבצע מכירה נורמלית. תודה ולילה טוב לכולם ... |
בואו נסגור עניין... המערכת משתמשת בפונקציות בסיסיות ולא כל כך קשה לבנות מערכות כזאת + עורך WYSIWYG מקורי משלך... זה ממש עצוב שאדם שאפילו עורך WYSIWYG לא יודע לבנות מכנה את עצמו "מתכנת" ועוד מציע לקנות את העבודות שלו...
|
ציטוט:
בשביל מה לי לבנות עורך WYSIWYG גם ככה המחירים הם זנותיים בפורום , אני מעדיף להתשמש בעורך חינמי שמבצעה את כל הפעולות שבעל אתר צריך בכדי לבנות דף ... רוב המתכנתים בפאנל ניהול תוכן שמים את העורך הזה כי הוא טוב והוא חינמי ... בא נסגור עיניין שאתה לא מבין בגרוש בתיכנות אתרים אם אתה אומר שמערכת ניהול תוכן זה קל להכין והעורך הוא חוקי לחלוטין ... מזה איזה פורום של ילדים , כל אחד מקנא ברמה שלך אז יורד על המערכת שבנית שהוא לא יודע לבנות פסיק אחד מהמערכת ... וכמו שאמרתי , העורך הוא בערך 5% מפונקציות המערכת והוא נמצא בשימוש אך ורק בהוספה /עריכה של דפים ... סגרנו עיניין ... פורום יש ילדים קנאים .... |
ציטוט:
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה ואני יכול להגיד מה שאני רוצה...קוראים לזה חופש הביטוי ;) כל מי שמכיר אותי יותר משנה בטח זוכר את כל המערכת למניהם שבניתי בזמני ואני גאה בכך שכל המערכות שלי היו 100% שלי... ואני יכול להגיד מנסיון שהחלק הכי קשה בבניית המערכת הוא לחשוב איזה פונקציות להוסיף , מכוון ואתה אומר שזה לא כל כך קל זה מראה שאתה לא כזה "מתכנת" גדול כמו שאתה חושב... ובנוסף המערכת המסוימת הזאת שלך מאוד בסיסית ומכילה פונקציות בסיסיות ולא כל כך יחודיות ולכן קשה לי להאמין שמערכת כזאת שווה קניה. :cool: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ