![]() |
ציטוט:
רפואי...תלוי בסיבות...לדוגמא תאונה עם פגיעה בראש - הוא יכול להגיד שעכשיו הוא מתפקד בסדר ובכל מקרה הוא יצטרך להביא כל כך הרבה מסמכים שזה ייקח לו הרבה זמן תנצל את הזמן ותחזור לבית ספר להשלים את השנות לימוד.... עזוב אותך מהצבא תלמד באופן פרטי תוציא תעודת בגרות ותואר, זה ייתן לך הרבה יותר מהצבא |
ציטוט:
נותן עירעורים לגבי הצבא, קרבי לא קרבי, מדינה דפוקה וכדו'.. |
אני בחור שיש לו עבר גדול בנושאי ביטחון
אני היתי שנתיים בפנימיה בפיקוד ראילי משהו כזה ואני מאוד אוהב את הצבא ומצטער מאוד שיצאתי בגלל שטיות ואני מת לחזור לשם!! |
ציטוט:
אתה מגלה שהמערכת רקובה מן היסוד.... מתעללת ומבזה את החיילים...נותנת כוח בידי מטומטמים שלא יודעים כלום להמשיך ? אני לא חושב שיש צורך... הכל הוכח במלחמה האחרונה איך שלחו חיילים למות בלי סיבה ממשית בגלל רמטכ"ל מטומטם וראש ממשלה דפוק עוד יותר (שלא לדבר על שר הביטחון) ראית את הסדרה "אשם במותו" ? בערוץ 10 ? זה תמצית מהריקבון שהולך שם... |
יש פה ושם דברים נכונים במה שהוא אומר....
http://www.keshet-tv.com/nehederet/lobbyvideo.aspx פרק 1 משפחת אולמרט בהרכב מורחב |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כבר שנתיים וחצי לא שנה וחצי זה א'. ב. אני לא מרגיש שהמערכת ביגרה אותי באיזהשהו אופן...יש אנשים שזקוקוים לזה יש כאלה שלא אם יש משהו שלמדתי בצבא זה אולי איך לשקר ולסובב את כל מי שמסביבי בשביל להשיג דברים שאני רוצה וזה לא דבר חיובי... לגבי החוויות...זה לא נכון - זה לא בגלל הצבא זה בגלל כל מקום שיש פחות או יותר את השכבת גילאים שלך... ככה שלא הצבא גורם לזה...אלה הסביבה והידיעה שאתה לא סובל לבד זה אותו רעיון כמו בית ספר...שיש אותה שכבת גיל כמוך ובסופו של דבר את זוכר רק את החוויות אני לא חושב שאני אשכח את הדברים האחרים להגיע למצב של חוסר אמונה במערכת כמו שאני הגעתי - קשה. |
זה המקום האחרון שתיהיה בו עם שכבת הגיל שלך. ואי אפשר להשוות את הצבא לבית-ספר.
בעבודה תיהיה עם שכבת גילאים הרבה יותר רחבה, כנ"ל לגבי האוניברסיטה. והנה, אמרת את זה בעצמך, הצבא לימד אותך להסתדר בחיים ביכולות שלך בלבד, בלי הגב של ההורים. אם אתה חושב שאח"כ החיים שלך יהיו קו ישר, בלי תקלות ומכשולים, אתה טועה בענק. עדיף ללמוד איך להתנהג במצבים כאלו בצבא מאשר בדברים אחרים בחיים שהם בעלי השפעה רבה יותר. |
ציטוט:
לפחות לא שום דבר שהוא בעל השפעה עבורי... בוא נגיד שלא קניתי אוטו בזכות הצבא כבר בגיל 20... זה לא נכון להגיד ולהכליל - תלמד כלל שלכל כלל יש יוצא מהכלל וגם לכלל הזה יש יוצא מהכלל... |
ציטוט:
אההם...שמע ולדי (ישך שם מאוד יפה :) )...יש לי בן דוד שהיה בצבא משהו כמו שנה והישתחרר בגלל משהו נפשי...הוא סירב לעזוב אפילו...אחרי שהוציאו אותו בסוף הוא הלך לכל מיני פסיכולוגים וזה והוציא אישורים שהכל בסדר וזה..אבל בסוף לא החזירו אותו... כך שאם יצאתה בגלל משהו נפשי הסיכוי שלך לחזור ממש קטן...זה מה שבן דוד שלי אמר לי... בהצלחה בדרך חזרה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ