הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   המשך ביקורת גרועה על Gaming-Serv "אין החזר"!! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4202)

s.o.s 03-11-05 13:07

bug-host.net אתה בן אדם מגעיל בכל האשכולות שלך לגבי חברות אחרות אתה מגיב ועושה מכולם גרועים רק מהחרק הוסט שלך (באג הוסט) את עושה חברה מעולה , מספיק עם זה כבר אתה סתם עושה לך רע בזה שאתה דוחף תאף שלך לכולם מקום!

aviv53 03-11-05 13:16

בת'כלס הוא לא צריך גם ללמד אותו איך לשחק ולהפעיל ת'שרת הוא העלה לו ת'שרת שהוא שילם עליו.
אלא עם כן היה להם הסכם כלשהו שהוא ילמד אותו לשחק חחחחח ולתת פקודות בקונסול.=\
עדיף פשוט להתרחק מלקוחות כאלה ולהגיד להם שאתם לא מוכרים להם.
או שפשוט להבהיר להם שאין תמיכה בנוגע לאיך משחקים איך נותנים פקודות איך מוסיפים אדמינים וכו'...
כמו שיאיר הסביר לי מתי שאני ביקשתי ממנו הצעה לשרת ואמרתי לו שאני אולי קונה ממנו והוא אמר לי בפירוש שהוא לא נותן תמיכה מבחינת איך משחקים פקודות webmod וכו'...

והוא צודק ב100% במה שהוא עושה.

ומתן אתה סתם מנסה לעשות שם רע ליוסי אני ראיתי אשכול שאמרת לו שאתה תפתח עליו את הפה אם הוא ימשיך לעשות איזה משהו אני לא כל כך זוכר.=\

Solutions 03-11-05 13:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bug-host.net
1. לא כואב לי שהם מצליחים כי הם לא מצליחים מי כמוך יודע בידיוק מה החברה שלי שווה
2. אני לא דוחף תאף שלי אני מבפרסם ביקורת על החברה כי זה מה שקרה וזה "שהיתערבתי"
ביררתי פרטים וכו זה רק כדי להציג לכם את כול הצדדים על אותה הבעייה
אבל בתאכלס הינה עובדה בשטח זיו לא קיבל את כספו חזרה למרות שהובטח לו שהוא יקבל באשכול הקודם
כניראה שהמנהל רשם את זה רק כדי לצאת "גבר"

לפי התגובות שלך ולפי מה שאתה רושם אתה מדבר כמו ילד .

Extreme-Serv 03-11-05 13:36

אחח .. bug-host .. מי יתן ואלוהים יכניס לך קצת שכל לקבסה שלך שם למעלה .

תגיד לי מה אתה ילד קטן ? (בעצם .. אתה בן 13 ..)
מה אתה דוחף את האף שלך לכל חור ?

אני מאמין ש Gaming-Serv חברה מאוד מקצועית ולך בטח שאין זכות לתת עליהם ביקורת כל עוד אתה לא לקוח שלהם ..

הלקוח ורק הלקוח צריך להיכנס לכאן ולרשום טענותיו , בתור מנהל חברה מתחרה הביקורת הנ"ל כלל לא לגיטימית ואם הייתי מנהל בהוסטס לא הייתי נותן לביקורת להגיע ל3 עמודים !!!!

אתה רק מוציא שם רע לך ולחברתך , אתה מוציא שם של נאג'ס שכל החיים שלו רק מנסה להרוס לאחרים ולא נותן הזדמנות ולתחרות בריאה וכשרה .

אני יודע בדיוק את האינטרס שלך . מכיר את כל החברות כמוך .
אתה פשוט מצפה להזדמנות בה Gaming-Serv יחזירו את הכסף ללקוח ולאחר מכן תוכל להכניס אותו ללקוח בחברתך עם הכסף שהוחזר מהחברה .
מה אתה חושב שאנחנו טיפשים ? שלא עלינו על זה כבר ?

האינטרס שלך זה לא לעזור לו , האינטרס שלך זה להרוויח עוד לקוח ובאותה ההזדמנות לנסות ולרמוס את שמה של חברה טובה .

אני מציע לך להתחיל להירגע , לערוך את ההודעה שלך ולהתחיל להתנהג בהתאם .
בינתיים , אתה רק הורס לעצמך ומבייש את עצמך תוך דחיפת האף שלך למקומות שלא צריך לדחוף אותו אליהם .

פשוט בושה מה שהולך כאן בקהילת הוסטס , ביקורת מצליחה לשרוד 3 עמודים מבלי פיקוח של אף מנהל בקהילה . פשוט בושה .

חבר2 03-11-05 13:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
אחח .. bug-host .. מי יתן ואלוהים יכניס לך קצת שכל לקבסה שלך שם למעלה .

תגיד לי מה אתה ילד קטן ? (בעצם .. אתה בן 13 ..)
מה אתה דוחף את האף שלך לכל חור ?

אני מאמין ש Gaming-Serv חברה מאוד מקצועית ולך בטח שאין זכות לתת עליהם ביקורת כל עוד אתה לא לקוח שלהם ..

הלקוח ורק הלקוח צריך להיכנס לכאן ולרשום טענותיו , בתור מנהל חברה מתחרה הביקורת הנ"ל כלל לא לגיטימית ואם הייתי מנהל בהוסטס לא הייתי נותן לביקורת להגיע ל3 עמודים !!!!

אתה רק מוציא שם רע לך ולחברתך , אתה מוציא שם של נאג'ס שכל החיים שלו רק מנסה להרוס לאחרים ולא נותן הזדמנות ולתחרות בריאה וכשרה .

אני יודע בדיוק את האינטרס שלך . מכיר את כל החברות כמוך .
אתה פשוט מצפה להזדמנות בה Gaming-Serv יחזירו את הכסף ללקוח ולאחר מכן תוכל להכניס אותו ללקוח בחברתך עם הכסף שהוחזר מהחברה .
מה אתה חושב שאנחנו טיפשים ? שלא עלינו על זה כבר ?

האינטרס שלך זה לא לעזור לו , האינטרס שלך זה להרוויח עוד לקוח ובאותה ההזדמנות לנסות ולרמוס את שמה של חברה טובה .

אני מציע לך להתחיל להירגע , לערוך את ההודעה שלך ולהתחיל להתנהג בהתאם .
בינתיים , אתה רק הורס לעצמך ומבייש את עצמך תוך דחיפת האף שלך למקומות שלא צריך לדחוף אותו אליהם .

פשוט בושה מה שהולך כאן בקהילת הוסטס , ביקורת מצליחה לשרוד 3 עמודים מבלי פיקוח של אף מנהל בקהילה . פשוט בושה .

1. אין לי שום אינטרס שזיו יהיה לקוח שלי כי אני לי מקום בקופסאות שלי כרגע
2. אני בטוח לא גרמתי לכול מה שהם עשו לזיו
3. אני מציע לך לדבר עם זיו ואז תיראה איזה מין סוג של באנדם הוא
4. החברה בכלל לא מיקצועית וזו דעתך עלייה תדבר עם זיו ותבין את הצד שלו
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Webs-IL
לפי התגובות שלך ולפי מה שאתה רושם אתה מדבר כמו ילד .

אז אני ילד נו אז מה? יש משו שאתה יעול לעשות בנידון? כי אם לא אז חבל על זה שאתה כול הזמן חוזר על אותו משפט

JoeC 03-11-05 13:58

ציטוט:

הוא היתחייב ליום ראשון והיום כבר יום חמישי ביום שני דיברתי עם המנהל הוא אמר שהוא לא מחזיר ולא כלום
קראתי חלק
זה כבר היה ברור מהתחלה שמתן דוחף תאף שלו לכל מקום אני קיבלתי קללות משוגעות בפלאפון בתוכנות המסרים קיבלתי הודעות מאבא של הילד איומים וקריאות בשמות גנאי
אני לא התחייבתי להביא שום כסף לאף אחד אני מתחייב לאנשים שמשלמים לי להביא את כל השירות שצריך אני הבאתי הכל ומעבר הלקוח ילד קטן שכנראה לא הבין וישר התחיל לקלל ושרציתי להחזיר לו תכסף אז הוא המשיך לקלל
ההודעה פה לא ממש מעניינת אותי ולא אמורה לעניין אף אחד מהפורום יש בית משפט משטרה
מבקש לנעול

חבר2 03-11-05 14:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Gaming-Serv.co.il
קראתי חלק
זה כבר היה ברור מהתחלה שמתן דוחף תאף שלו לכל מקום אני קיבלתי קללות משוגעות בפלאפון בתוכנות המסרים קיבלתי הודעות מאבא של הילד איומים וקריאות בשמות גנאי
אני לא התחייבתי להביא שום כסף לאף אחד אני מתחייב לאנשים שמשלמים לי להביא את כל השירות שצריך אני הבאתי הכל ומעבר הלקוח ילד קטן שכנראה לא הבין וישר התחיל לקלל ושרציתי להחזיר לו תכסף אז הוא המשיך לקלל
ההודעה פה לא ממש מעניינת אותי ולא אמורה לעניין אף אחד מהפורום יש בית משפט משטרה
מבקש לנעול

ההודעה הזו בישביל שאנשים אחרים ימנעו מליקנות וליסבול כמו זיו
אוקיי עוד תוספת קטנה אחרי שהמנהל ראה את הביקורת עליוו הוא מאוד לא שמח כמובן
והטענה שלו שהאיימו עליוו עכשו אני מבין למה כי הוא מתחיל איים גם עליי
www.bug-host.net/game.bmp
כמו שאומרים יחס גורר יחס
היחס שהוא נותן ללקוחות זה היחס שתנו לו בחזרה ואני מאמין שאותו היחס שהוא נתן לי הוא נתן גם לזיו

JoeC 03-11-05 14:04

לא אתה טועה אנשים ממשיכים לקנות ולהנות מהשירות ובגלל כל היחס של זיו לא איכפת לי שילמד לכבד אנשים מבוגרים ממנו
למה בן אדם אחר על הדיבור שהוא דיבר כבר מזמן היה מחסל חשבונות.

Dima 03-11-05 16:39

תגידו, לא נמאס לכם?
יוסי, תסגור את העניין עם הלקוח שלך, מתן תפסיק להציק ליוסי.

זהו, סגרנו את הגנון.

s.o.s 03-11-05 16:46

ציטוט:

1. אין לי שום אינטרס שזיו יהיה לקוח שלי כי אני לי מקום בקופסאות שלי כרגע
2. אני בטוח לא גרמתי לכול מה שהם עשו לזיו
3. אני מציע לך לדבר עם זיו ואז תיראה איזה מין סוג של באנדם הוא
4. החברה בכלל לא מיקצועית וזו דעתך עלייה תדבר עם זיו ותבין את הצד שלו
אז מה הקשר שלך לחברה , אתה לא קשור בכלל לגימינג סרב שלדעתי פי אלף על הבאגים הוסט שלך ,
כאילו מה אכפת לך מה גימינג סרב עשו אפילו שירביצו לו זה עדיין לו קשור אלייך ובמיוחד שאין לך זכות לתת ביקורת על חברה מתחרה שגם יותר טובה משלך =]

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:38.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ