הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   פיקסליין pixeline.co.il (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4462)

loading 06-11-05 15:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי k.machine
חברה לפי דעתי הוויכוח כאן הוא לא לגיטימי.
כל אחד צודק עם הצד שלו.

אלון- אתה בהחלט צודק. אני לא אתן ביקורת על העיצוב, שזה הצד הפחות חשוב. הצד החשוב זה אם הלקוח מרוצה, והעיצוב מעביר את המסר שהוא אמור להעביר. לא איכפת לי שהעיצוב יהיה בצייר והעיקר יהיה כמו שצריך זה יספק אותי. לא אוהב סיפורים של עיצוב יפה או לא יפה.
בקשר לאתר למון- מאוד יפה מבחינת מבנה. עיצוב בהחלט מתאים לאתר.
בקשר לאתר הביקורות- משום מה לא עולה לי. אין לי ביקורת עליו.

שתבינו משהו, המוטו העסקי שלי זה תמיד -"הלקוח תמיד צודק". אפילו אם הוא יבקש ממך אתר הכי מכוער שיש- אתה תסכים כדי שתקבל בסוף את הצ'ק להפקדה בבנק. מה יצא לך בזה שאתה לא תסכים איתו בגלל שהטעם שלו גרוע? הפסדת לקוח. ולכן עם לקוחות חייבים לזרום. לא משנה אם אהבת או לא.
רוצים דוגמא שלי?
בבקשה.
www.e-dfus.com
(נא לא לתת ביקורת על האתר. הוא רק להמחשה)
עיצוב ללקוח.(אני עובד עם לקוחות עסקיים- אנשים בעלי חנויות ועסקים ברחבי הארץ- מעל גיל 30+) אני אכן מודע שהדגש על העיצוב לא מושלם. אבל ככה הלקוח בנה איתי את התוכנית. ככה הוא ביקש את האתר שלו ב-100 אחוז והוא גם חייך כאשר ראה את הסקיצה המוגמרת. ותנחשו מה?? לא מעניין אותי בכלל שזה לא משהו. העיקר קיבלתי את ה2500 ש"ח. מבינים??
כמובן שיש לי עוד לקוחות ששמתי דגש על סגנון עיצוב ברמה גבוהה. אבל כאן נתתי רק את הלקוח הזה כדי להמחיש את הנקודה שלי.
נ.ב.
-דיברתם על קידום אתרים?:)
כנסו לגוגל ותרשמו "דפוס", ותראו מי במקום ראשון:D
-הכל קוד 100 אחוז שלי ופירסום גדול- גרמו למקום הראשון. זה בלי קידום ובלי שום בדיך. הכל עבודה שלי.

בקשר אליך טל אח יקר.
אתה צודק בנקודה מסויימת. זה נכון שעיצוב מפציץ ושנראה פיגוז לעין, יותר יפה מעיצוב פשוט.
אך שוב, אני חוזר לנקודה שלי. האם העיצוב של למון אכן מתאים לתוכן? האם שאר העיצובים באמת מתאימים לאתרים? והאם (הכי חשוב) הלקוח אהב את זה??
תחשוב על מה שאמרתי ותן כאן תגובה בבקשה:)

אממ...זהו חברה. נראה לי שכתבתי מה שרציתי לומר.
(והתגובה שלי לטל- משתייכת גם לאלירן.)

אז שוב,
אל תריבו חברה....אתם שניכם צודקים בצד שלכם. אבל לפעמים צריך להסתכל למרכז:)

רפי.

שמע רפי אתה צודק בדבר אחד שהלקוח תמיד קובע .
אבל הנה בא ה"אבל" שלי
אבל יש לקוחות שלא מבינים באינטרנט מה לעשות לא מבינים לא כלום מתקשרים אליי אנשים רוצים אתר לא מבינים עכשיו זה להסביר והכל...סבבה מסבירים מה הלאה? מעצבים עכשיו בעיצוב הוא תמיד יגיד לך יפה יפה יפה כי הוא בחיים לא ראה משהו יותר יפה או שלא ממש מבין לכן התפקיד שלנו בתור המעצבים\מנהלי הפרויקטים שהעיצוב יהיה יפה ברמה של אתרים גדולים באינטרנט, ולא יפה כמו שהלקוח חושב.

hi_sorie 06-11-05 15:55

יואו אתם יודעים מה אני שונא בהוסטס?

שלא משנה איזה נושא תפתח או מה תגיב , מילה אחת של מישהו גוררת 40 הודעות ספאם של קללות , הקנטות וויכוחים ...

סה"כ אתם טוחנים מים !

צאו מזה .... פותח האשכול בסה"כ נתן ביקורת כל מה שמצפים ממכם זה לקרוא ולהפנים ... את הדעה שלכם תפתחו בנושא חדש ...

חאלס לגרור את כל ההודעות בפורום לספאם ולנסות להראות מי יותר בוגר למי יש יותר למי יש ככה וכמה זה שווה לעומתי ... זה מילים של ילדים שעדיין לא התבגרו ...

אני מקווה שתבינו שאני לא בא לריב או להדריך , סתם נותן לכם נקודת מחשבה....

קיצר לעיניין הנושא :

נראת חברה רצינית - חלק מהעיצובים יפים חלק לא ....
התיכנות נראה טוב .

קיצר שיהיה בהצלחה .

Potatoz 06-11-05 15:58

בחיי, דיון כזה ילדותי עוד לא ראיתי, בעצם כן, זה עם הג'ינסים :D

בקשר למה שאור אמר (על זה שהולכים לתבוע את אלירן prinstyle)
אופיר (ofir8 או perfectstyle) הולך לתבוע אותו על העתקה מתמשכת, עם הרבה עדויות.

loading 06-11-05 16:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי filter
בחיי, דיון כזה ילדותי עוד לא ראיתי, בעצם כן, זה עם הג'ינסים :D

בקשר למה שאור אמר (על זה שהולכים לתבוע את אלירן prinstyle)
אופיר (ofir8 או perfectstyle) הולך לתבוע אותו על העתקה מתמשכת, עם הרבה עדויות.

כמו שחשבתי, כשאור אמר ישר אמרתי אופיר.
אז תקשיב לי אופיר מדבר הרבה ולא עושה כלום.
אם אלירן ירצה להגיב (בעוד שבוע כי הוא בפנימיה) הוא יספר לך תסיפור.
אבל גם לאופיר לא חסר הוא מחפש את אלירן כל הזמן.

k.machine 06-11-05 16:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Loading.co.il
שמע רפי אתה צודק בדבר אחד שהלקוח תמיד קובע .
אבל הנה בא ה"אבל" שלי
אבל יש לקוחות שלא מבינים באינטרנט מה לעשות לא מבינים לא כלום מתקשרים אליי אנשים רוצים אתר לא מבינים עכשיו זה להסביר והכל...סבבה מסבירים מה הלאה? מעצבים עכשיו בעיצוב הוא תמיד יגיד לך יפה יפה יפה כי הוא בחיים לא ראה משהו יותר יפה או שלא ממש מבין לכן התפקיד שלנו בתור המעצבים\מנהלי הפרויקטים שהעיצוב יהיה יפה ברמה של אתרים גדולים באינטרנט, ולא יפה כמו שהלקוח חושב.

אתה גם צודק בקטע הזה:D

אבל מה עם הלקוח יודע קצת עיצוב ועדיין יש לו טעם חרא והוא מחייב אותך להשתמש בו. תגיד לא?? :D

A1ex 06-11-05 16:32

ציטוט:

חברה לפי דעתי הוויכוח כאן הוא לא לגיטימי.
כל אחד צודק עם הצד שלו.

אלון- אתה בהחלט צודק. אני לא אתן ביקורת על העיצוב, שזה הצד הפחות חשוב. הצד החשוב זה אם הלקוח מרוצה, והעיצוב מעביר את המסר שהוא אמור להעביר. לא איכפת לי שהעיצוב יהיה בצייר והעיקר יהיה כמו שצריך זה יספק אותי. לא אוהב סיפורים של עיצוב יפה או לא יפה.
בקשר לאתר למון- מאוד יפה מבחינת מבנה. עיצוב בהחלט מתאים לאתר.
בקשר לאתר הביקורות- משום מה לא עולה לי. אין לי ביקורת עליו.

שתבינו משהו, המוטו העסקי שלי זה תמיד -"הלקוח תמיד צודק". אפילו אם הוא יבקש ממך אתר הכי מכוער שיש- אתה תסכים כדי שתקבל בסוף את הצ'ק להפקדה בבנק. מה יצא לך בזה שאתה לא תסכים איתו בגלל שהטעם שלו גרוע? הפסדת לקוח. ולכן עם לקוחות חייבים לזרום. לא משנה אם אהבת או לא.
רוצים דוגמא שלי?
בבקשה.
www.e-dfus.com
(נא לא לתת ביקורת על האתר. הוא רק להמחשה)
עיצוב ללקוח.(אני עובד עם לקוחות עסקיים- אנשים בעלי חנויות ועסקים ברחבי הארץ- מעל גיל 30+) אני אכן מודע שהדגש על העיצוב לא מושלם. אבל ככה הלקוח בנה איתי את התוכנית. ככה הוא ביקש את האתר שלו ב-100 אחוז והוא גם חייך כאשר ראה את הסקיצה המוגמרת. ותנחשו מה?? לא מעניין אותי בכלל שזה לא משהו. העיקר קיבלתי את ה2500 ש"ח. מבינים??
כמובן שיש לי עוד לקוחות ששמתי דגש על סגנון עיצוב ברמה גבוהה. אבל כאן נתתי רק את הלקוח הזה כדי להמחיש את הנקודה שלי.
נ.ב.
-דיברתם על קידום אתרים?:)
כנסו לגוגל ותרשמו "דפוס", ותראו מי במקום ראשון:D
-הכל קוד 100 אחוז שלי ופירסום גדול- גרמו למקום הראשון. זה בלי קידום ובלי שום בדיך. הכל עבודה שלי.

בקשר אליך טל אח יקר.
אתה צודק בנקודה מסויימת. זה נכון שעיצוב מפציץ ושנראה פיגוז לעין, יותר יפה מעיצוב פשוט.
אך שוב, אני חוזר לנקודה שלי. האם העיצוב של למון אכן מתאים לתוכן? האם שאר העיצובים באמת מתאימים לאתרים? והאם (הכי חשוב) הלקוח אהב את זה??
תחשוב על מה שאמרתי ותן כאן תגובה בבקשה:)

אממ...זהו חברה. נראה לי שכתבתי מה שרציתי לומר.
(והתגובה שלי לטל- משתייכת גם לאלירן.)

אז שוב,
אל תריבו חברה....אתם שניכם צודקים בצד שלכם. אבל לפעמים צריך להסתכל למרכז:)

רפי.

חחח קודם כל בקשר לדברים של אלון של "קידום אתרים",כשתיהיה במקום טוב בבניית אתרים/איחסון אתרים/אירוח אתרים אז תוכל באמת לדבר
כי כמו שזה נראה עכשיו לא עשית כלום!
ובקשר לרפי, דפוס זאת לא מילה כל כך תחרותית ויש אתרים בודדים שמתעסקים בזה אז אל תתפוס מעצמך איזה מקדם אתרים מומחה.
דרך אגב תכנסו לגוגל ותיכתבו "הכרויות לבני נוער" ותיראו את מי תמצאו במקום הראשון למרות שעשיתי דברים בודדים לקידום האתר שלי אבל זה ישתנה עוד כמה חודשים כשאני יקח את הנושא הזה ברצינות.
יש כל כך הרבה גורמים למקום טוב בגוגל שאתם לא יכולים לחשוב עליהם אז זה שפתחתם איזה אתר והמילה דפוס מופיע שם מספר פעמים והוא ממקום באחד מהמקומות הראשונים לא אומר כלום.

k.machine 06-11-05 16:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NoarLove.Com
חחח קודם כל בקשר לדברים של אלון של "קידום אתרים",כשתיהיה במקום טוב בבניית אתרים/איחסון אתרים/אירוח אתרים אז תוכל באמת לדבר
כי כמו שזה נראה עכשיו לא עשית כלום!
ובקשר לרפי, דפוס זאת לא מילה כל כך תחרותית ויש אתרים בודדים שמתעסקים בזה אז אל תתפוס מעצמך איזה מקדם אתרים מומחה.
דרך אגב תכנסו לגוגל ותיכתבו "הכרויות לבני נוער" ותיראו את מי תמצאו במקום הראשון למרות שעשיתי דברים בודדים לקידום האתר שלי אבל זה ישתנה עוד כמה חודשים כשאני יקח את הנושא הזה ברצינות.
יש כל כך הרבה גורמים למקום טוב בגוגל שאתם לא יכולים לחשוב עליהם אז זה שפתחתם איזה אתר והמילה דפוס מופיע שם מספר פעמים והוא ממקום באחד מהמקומות הראשונים לא אומר כלום.

קודם כל לא הבנתי למה אתה תוקף אותי.

דבר שני. אני לא עשיתי שום נסיון להצליח בגוגל.
פשוט ככה. האתר תוך חודש ניהיה מקום ראשון במילת חיפוש דווקא דיי פופולרית. (המילה מופנית לתחום הדפוס. לא לחברות האיכסון שיש כאן, ולא לשום קטגוריה אחרת שציינת. אם פשוט היית קורא את דבריי כמו שצריך לא היית אומר זאת)

ציטוט:

אז אל תתפוס מעצמך איזה מקדם אתרים מומחה.
לא הבנתי...אתה מתנשא עליי??

loading 06-11-05 16:58

ציטוט:

קודם כל לא הבנתי למה אתה תוקף אותי.

דבר שני. אני לא עשיתי שום נסיון להצליח בגוגל.
פשוט ככה. האתר תוך חודש ניהיה מקום ראשון במילת חיפוש דווקא דיי פופולרית. (המילה מופנית לתחום הדפוס. לא לחברות האיכסון שיש כאן, ולא לשום קטגוריה אחרת שציינת. אם פשוט היית קורא את דבריי כמו שצריך לא היית אומר זאת)

לא הבנתי...אתה מתנשא עליי??

חחח כל האשכול הזה מריבות.

שתדעו לכם שמי שבונה אתרים טוב ויודע לעבוד לפי החוקים גוגל מקדם אותו
ואין פה איזה התמחות בתחום פשוט צריך לדעת לבחור מילות חיפוש טובות
ועוד כמה אלמנטים שצריכים לזחור על עצמן הן אם זה בטקסט והן אם זה במבנה.

אגב דפוס זה מילה יפה להיות מקום ראשון השאלה כמה זמן תחזיק שמה;)

Alon.R 06-11-05 17:22

סלחו לי, אבל כולכם פה מקשקשים בשכל לגמרי!
טל לא זכור לי שאתה התנסת בשירות לקוחות של אלון ושל פיקסליין בכללי.

אלון עשה בשבילי מעל ומעבר ממה שהוא היה צריך, אף פעם אבל אף פעם! לא התחמק ממני! גם שהוא היה בחו"ל, גם שהוא היה עסוק!

כשהייתי צריך משהו, הוא דאג לי, גם שממש הוא לא היה צריך.

טל אין לך מושג איזה ניסיון יש לאלון בכל עניין של בניית אתרים, עיצוב אתרים, אחסון אתרים, שירות לקוחות וכו'... פשוט אין לך מושג! אז אני מציע לך שלא תדבר באוויר..

כי באמת שאין לך מושג קלוש עם מי ומה הוא באמת עושה..

AlonMi 06-11-05 17:45

עזוב אלון, הוא חושב אולי שאני מתעצבן או משהו מהסגנון דיבור הזה..
האמת, לא מזיזה לי כאן אף תגובה. [כן, אני לא צבוע. אני אומר מה שצריך מתי שצריך ולמי שצריך] רק התגובה של חי היתה המציאותית ביותר, ולקחתי לתשומת ליבי.
היתה פה רק כמה תגובות שלא ממש הבנתי את ההקשר שלהן - אני אמרתי שאני איזה מקדם אתרים דגול? לא עשיתי דבר אחד למען קידום פיקסליין בגוגל, ותאמינו לי, לא חסרות שיטות, אבל אני לא חושב שאני צריך את זה, בבוא הזמן זה יגיע לבד.

יאללה בקיצור מנהלים תנעלו בבקשה...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:48.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ