![]() |
ציטוט:
ליאור שקרן ? אתה זה שנכנס כרגע ונרשם עם כינויים שונים אתה רוצה להגיד לי שנרשמתה לפורום רק בכדי להגיב ? מוזר מאוד :qqb006: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ודבר שני, כן, נרשמתי לפורום רק כדי להגיב על זה [וכי אני לא זוכרת את המשתמש הישן. X: ], כי מה שהולך פה הוא ממש לא בסדר. כי אני שילמתי על שרת שאני עדיין לא קיבלתי, וזה ממש לא הוגן. אתה לא חושב שצריך להזהיר אנשים אחרים שגם לא יודעים לפני שגם להם יילך כסף על כלום? |
ציטוט:
הכל עובד מצוייין ואין תלונות מלקוחות ברוך השם ורק אתם מתלוננים . השרת משחק שלכם פועל מצויין , וקיבלתם שירות מצויין . מה הבעיה פה אני לא יודע ? |
ההיום ליאור אמר שהוא בת"א הוא יחזור ב-7 ויתקשר אלי,הפלאפון שלו נשבר והוא לא יכול לראות כלום(סוף סוף הוא לא יראה מי מתקשר אליו)
|
ציטוט:
והמסך שלו אכן נשבר . תפסיקו לנסות לעקוץ זה נמאס כבר ! |
אז למה הוא לא חזר?
|
ציטוט:
ולפי מה אתה אומר את זה? אין לך אפילו מושג מה השם שלי, מה המשתמש שלי, לא כלום.. אתה כאילו סתם אומר את זה. בכל מקרה, הוספתי אותך לאיסיקיו, אני כבר אדבר איתך על זה שם, אם בכלל תחליט בטובך לענות כמובן. <_< |
ציטוט:
|
הדיון הזה נועד לביקורת טובה על חברת Extreme-Serv.
כל מי שיש לו בעיות עם החברה (לקוח לשעבר!) מוזמן לפתוח דיון ביקורת רעה עפ"י חוקי הפורום בלבד! משתמש אשר ישמיץ חברה ללא סיבה וללא הוכחה כתובה בפורום יקבל אזהרה ואף יושעה. סיכום לדיון: חברת Extreme-Serv הינה מומלצת וידועה כחברה טובה. הדיון נעול! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ