![]() |
ציטוט:
היום, צריך להודיע לתלמידים שאסור להרים יד על מורה. זה לא אמור להיות ברור מאליו? מי יכול לחשוב בכלל על דבר כזה? להכות בן אדם מבוגר ממך? חוץ מזה, רוב המורים יוצאים עם כאבי ראש מכיתות מסוימות, תלמידים שמים עליהם זין אחד גדול. לא משתלם להיות מורה בישראל 2007. אני לא יודע כמה הם מקבלים, אם זה מספיק או לא, אבל אני בעד השביתה. כשמנסים לעשות שינוי, תמיד יהיו קורבנות. חשוב לזכור שהמאבק שלהם לא רק עבור השכר, אלא גם עבור עתיד הילדים שלך ושלי. |
ציטוט:
חופש גדול - המורים עובדים, התלמידים לא לומדים. |
אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאמרו ב2 תגובות האחרונות חוץ מזה שנכון שיש מורים שלא עושים את העבודה שלהם
זאת בעיה בפני עצמה, הם מורים שצריך לפטר, אבל את המורים הרציניים צריך לתגמל |
ציטוט:
וכמו שכבר אמרתי, אין אפשרות למדוד שכר מורה לפי הצלחתם של הילדים, אין אפשרות שמורה יצליח בכל התלמידים בכל הכיתות שלו זה לא עובד ככה, כל תלמיד פועל באופן שונה מתייחס למיקצוע מסוים באופן שונה. ציטוט:
קודם כל מורה עובד הרבה יותר מעובד רגיל שעובד משך יום ממוצע במשק. ואני מחשיב בזה את העבודה מהבית שלא כולל תשלום. ציטוט:
בחנים? לכתוב את המבחנים? להכין את השיעור של מחר לכל הכיתות? אם היית רואה מורה במשך הזמן היית רואה שמה שהוא עושה זה פי שמונה ממה שתפקידים אחרים עובדים במשך זמן העבודה ובמשך הזמן הזה בלבד! ולגבי שנת שבתון, סתם שתדע מורה מקבל שנת שבתון אחת לשבע שנים.למה? כי עבודת הוראה דורשת אקסטרה זמן שעליו המורה לא מקבל תשלום, בנוסף לאופן העבודה ומול מי עובדים. ציטוט:
תנסה להיצמד לעובדות ידידי, לנסות לראות למה שובתים. ותנסה לראות מה תשיג אם תעלה שכרם של המורים... נראה לך שהמורה תשקיע את כל כולה במשך למעל 30 שנה ותרוויח בקושי 6 אלף לחודש? מה היא מזכירה מחורבנת? *מדובר גם על מורים ממין זכר. |
צודק
ד.א, כמה מלצריות בנות 40 ראית?????????????????? עבודה במצלצרות היא כמו עבודה בלהיות שליח פיצה זה לא מקצוע, זאת עבודה, להיות מורה זה מקצוע זה דורש תואר, וזה דורש השקעה יש תואר במלצרנות? בשליחות פיצה? ומורה מוערכת עם וותק של 30 שנה, כן 6 אלף, אבל מורה שמשקיעה 25-20 שנה, זה כבר כמעט 5 אלף |
השביתה צריכה להסתיים!! נמאס כבר מהבית, הורסים לי את כל הבגרויות .. וזאת השנה הראשונה שלי י' .. לא מספיק אני בלחץ מהבגרויות האלה אז 21 יום כבר בלי חומר..
אני מבין שיש להם בעיה עם המשכורות אבל נמאס מהשביתה הזאת .. |
ציטוט:
אני אפסיק להגיב פה כי אין טעם - אתה תשאר בשלך ואני בשלי. והמורים לא מלמדים 8 שעות ביום... |
א בכלל לא
אמרו שגם בגלל שהביתה מורידים לנו חומר ככה שזה יואצ לגמרי טוב |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ