הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   דיון|השביתה צריכה להיפסק? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=55833)

syn 01-11-07 21:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Source (פרסם 573226)
אני מרוצה מהשביתה, שרק תימשך כמה שיותר (ואני בי"ב) =].
אני לא ממש מבין בזה, אבל נראה לי שהמורים מגזימים... כל עבודה היא קשה, והם בחרו במקצוע ההוראה - שתנאיו ידועים. אבל זה לא סותר את זה שאני רוצה כמה שיותר שביתה :).

בעבר היית נכנס לבית ספר והיית בטוח שתצא ממנו.
היום, צריך להודיע לתלמידים שאסור להרים יד על מורה. זה לא אמור להיות ברור מאליו? מי יכול לחשוב בכלל על דבר כזה? להכות בן אדם מבוגר ממך?

חוץ מזה, רוב המורים יוצאים עם כאבי ראש מכיתות מסוימות, תלמידים שמים עליהם זין אחד גדול. לא משתלם להיות מורה בישראל 2007.

אני לא יודע כמה הם מקבלים, אם זה מספיק או לא, אבל אני בעד השביתה. כשמנסים לעשות שינוי, תמיד יהיו קורבנות. חשוב לזכור שהמאבק שלהם לא רק עבור השכר, אלא גם עבור עתיד הילדים שלך ושלי.

Qweb 01-11-07 21:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 573956)
אני לא אמרתי שאמא שלך לא עובדת קשה.
המחנכת שלי לא מתביישת להתקשר 7 פעמים רק כדי להודיע לי שוב ושוב לבוא לביצפר בזמן השביתה וליידע אותי אילו שיעורים יש ואילו אין. ומתי כן מתי לא (וזה מעבר למה שהיא צריכה לעשות).

אבל כמות נכבדת מהמורים לא עושים כלום כדי ללמד ולהעביר את השיעור... הם מרוויחים כסף על כלום |Stare|
כמה משלמים למורים לשעה? 25 שקל לשעה בערך? עם וותק זה 30 שקל לשעה? אז אם היו משלמים להם 50 שקל לשעה, אבל לא היו משלמים להם על חגים וחופש גדול ושבתון - זה היה יותר גרוע להם..

אז מה הם רוצים?

פסח, סוכות ושאר החגים = כל עובד מקבל.
חופש גדול - המורים עובדים, התלמידים לא לומדים.

HighA 01-11-07 23:50

אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאמרו ב2 תגובות האחרונות חוץ מזה שנכון שיש מורים שלא עושים את העבודה שלהם
זאת בעיה בפני עצמה, הם מורים שצריך לפטר, אבל את המורים הרציניים צריך לתגמל

SIGHT 01-11-07 23:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 573582)
ראשית כל לגבי שיטת התשלומים נראה לך שאכתוב ב-10 שורות איך צריך לשלם לעשרות אלפי מורים? כמובן שזה דורש יותר מחשבה ויותר הגינות וכו' כדי לגרום לזה להיות שווה וכו' אני מדבר על משכורת דינאמית ושונה לכל מורה שעובדת בשיטה שתתגמל את אלו שמגיע להם ולא תתגמל את אלו שלא מגיע להם ותרים את כל המורים על הרגליים ותרגום לכולם להשקיע באמת!

מצד אחד אתה אומר משכורת שווה ומצד שני אתה אומר משכורת דינאמית ושונה לכל מורה :-/
וכמו שכבר אמרתי, אין אפשרות למדוד שכר מורה לפי הצלחתם של הילדים, אין אפשרות שמורה יצליח בכל התלמידים בכל הכיתות שלו זה לא עובד ככה, כל תלמיד פועל באופן שונה מתייחס למיקצוע מסוים באופן שונה.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 573582)
אמרתי מורים עובדים מעט יחסית ולכן הם מקבלים קצת כסף.

אני מכניס לציטוט הזה גם את כל התאוריה שלך על ה"חופשות שלהם" חגים וכאלה.
קודם כל מורה עובד הרבה יותר מעובד רגיל שעובד משך יום ממוצע במשק. ואני מחשיב בזה את העבודה מהבית שלא כולל תשלום.

ציטוט:

למה מה מורים עושים מעבר לשעות בית הספר?
בודקים מבחנים?
מכינים לתלמידים עבודות ש.ב?
תתפלא מה שאתה רואה שהמורים מעבירים לזה זה לא מכף יד (ואם אצלך זה כן, אז אולי אצלך הבית ספר פגום) אתה יודע כמה זמן לוקח לבדוק מתכונות מבחנים בוא נאמר ל 90 ילד (3 כיתות בממוצע אם לכל מורה יש 3 כיתות לימוד שאין דבר כזה יש להם הרבה יותר)
בחנים?
לכתוב את המבחנים?
להכין את השיעור של מחר לכל הכיתות?
אם היית רואה מורה במשך הזמן היית רואה שמה שהוא עושה זה פי שמונה ממה שתפקידים אחרים עובדים במשך זמן העבודה ובמשך הזמן הזה בלבד!

ולגבי שנת שבתון, סתם שתדע מורה מקבל שנת שבתון אחת לשבע שנים.למה? כי עבודת הוראה דורשת אקסטרה זמן שעליו המורה לא מקבל תשלום, בנוסף לאופן העבודה ומול מי עובדים.

ציטוט:

ואני רוצה לראות מורה בת 40 עובדת בתור מלצרית ומצליחה לעמוד על הרגליים לאורך כל המשמרת במשך 8 שעות.
אני רוצה לראות אותך מחזיק 8 שעות מכיתה לכיתה כולל להיכן לכל כיתה אירגון מסודר של מה אתה הולך להעביר להם, חצוף. משווה לי ביכלל. |:

תנסה להיצמד לעובדות ידידי, לנסות לראות למה שובתים.
ותנסה לראות מה תשיג אם תעלה שכרם של המורים...
נראה לך שהמורה תשקיע את כל כולה במשך למעל 30 שנה ותרוויח בקושי 6 אלף לחודש?
מה היא מזכירה מחורבנת?

*מדובר גם על מורים ממין זכר.

HighA 02-11-07 00:19

צודק
ד.א, כמה מלצריות בנות 40 ראית??????????????????
עבודה במצלצרות היא כמו עבודה בלהיות שליח פיצה
זה לא מקצוע, זאת עבודה, להיות מורה זה מקצוע
זה דורש תואר, וזה דורש השקעה
יש תואר במלצרנות? בשליחות פיצה?
ומורה מוערכת עם וותק של 30 שנה, כן 6 אלף, אבל מורה שמשקיעה 25-20 שנה, זה כבר כמעט 5 אלף

Nisan 02-11-07 14:23

השביתה צריכה להסתיים!! נמאס כבר מהבית, הורסים לי את כל הבגרויות .. וזאת השנה הראשונה שלי י' .. לא מספיק אני בלחץ מהבגרויות האלה אז 21 יום כבר בלי חומר..
אני מבין שיש להם בעיה עם המשכורות אבל נמאס מהשביתה הזאת ..

satan 02-11-07 14:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SIGHT (פרסם 574028)
מצד אחד אתה אומר משכורת שווה ומצד שני אתה אומר משכורת דינאמית ושונה לכל מורה :-/
וכמו שכבר אמרתי, אין אפשרות למדוד שכר מורה לפי הצלחתם של הילדים, אין אפשרות שמורה יצליח בכל התלמידים בכל הכיתות שלו זה לא עובד ככה, כל תלמיד פועל באופן שונה מתייחס למיקצוע מסוים באופן שונה.

אני מכניס לציטוט הזה גם את כל התאוריה שלך על ה"חופשות שלהם" חגים וכאלה.
קודם כל מורה עובד הרבה יותר מעובד רגיל שעובד משך יום ממוצע במשק. ואני מחשיב בזה את העבודה מהבית שלא כולל תשלום.

תתפלא מה שאתה רואה שהמורים מעבירים לזה זה לא מכף יד (ואם אצלך זה כן, אז אולי אצלך הבית ספר פגום) אתה יודע כמה זמן לוקח לבדוק מתכונות מבחנים בוא נאמר ל 90 ילד (3 כיתות בממוצע אם לכל מורה יש 3 כיתות לימוד שאין דבר כזה יש להם הרבה יותר)
בחנים?
לכתוב את המבחנים?
להכין את השיעור של מחר לכל הכיתות?
אם היית רואה מורה במשך הזמן היית רואה שמה שהוא עושה זה פי שמונה ממה שתפקידים אחרים עובדים במשך זמן העבודה ובמשך הזמן הזה בלבד!

ולגבי שנת שבתון, סתם שתדע מורה מקבל שנת שבתון אחת לשבע שנים.למה? כי עבודת הוראה דורשת אקסטרה זמן שעליו המורה לא מקבל תשלום, בנוסף לאופן העבודה ומול מי עובדים.

אני רוצה לראות אותך מחזיק 8 שעות מכיתה לכיתה כולל להיכן לכל כיתה אירגון מסודר של מה אתה הולך להעביר להם, חצוף. משווה לי ביכלל. |:

תנסה להיצמד לעובדות ידידי, לנסות לראות למה שובתים.
ותנסה לראות מה תשיג אם תעלה שכרם של המורים...
נראה לך שהמורה תשקיע את כל כולה במשך למעל 30 שנה ותרוויח בקושי 6 אלף לחודש?
מה היא מזכירה מחורבנת?

*מדובר גם על מורים ממין זכר.

אמרתי שווה מההקשר של "איזה בחורה שווה". |Rolleyes|

אני אפסיק להגיב פה כי אין טעם - אתה תשאר בשלך ואני בשלי.

והמורים לא מלמדים 8 שעות ביום...

yuvalfinkel 03-11-07 20:45

א בכלל לא
אמרו שגם בגלל שהביתה מורידים לנו חומר ככה שזה יואצ לגמרי טוב

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:25.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ